Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
Tüm kardeşlerime hayırlı geceler dilerim.. Rabb'im herşeyi gönlünüzce versin inşAllah.. Allah'a emanet..

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Bende müsaadenizi istiyom bazıları bu gece basını yastığa nasil bırakacak onca özürden sonra neyse Allah'a emanet selametle....

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
- Etkili bir Öğüt -

Ebû Hureyre -radıyallâhu anh- bir cenâzenin yanından geçerken şöyle demişti:
'' Git, biz de geleceğiz.

Etkili bir öğüt,
Derin bir gaflet,
Biri gidiyor, diğeri kalıyor, kalan hâlâ aklını başına toplamıyor. ''

Hılyetu'l-Evliyâ, 1/383.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Senin sığındığın mağara hira, muhtaçların sığındığı yerde gözlerin..

Kurak gönüllerin beklediği ilk cemre orda, bir ümmetin doğduğu yerdir gözlerin EFENDİM..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Sen Aşk-ı yüreğine sor , dinle bak ne diyor. ''Allah, Allah, Allah cc ..

hayırlı bir hafta geçirmenizi diliyorum.
rabbime emanet olun.
selametle kalın.

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Maşallah ayın daha 21 i, kotanın altını üstüne getirmişim yine, 480 GB :)

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun hemşerim çok teşekkür ederim, farklı enstrümanları da barındırınca neyle birlikte çok hoş bir eser olmuş, Başar abimizin de ciğerlerine sağlık ;)

Tükeneceğiz şarkısını neyle üflemiş programın bir kısmını buldum da nette, asıl başka bir şarkıyı neyle üflemiş, yani mükemmel resmen.. :) Bu da benden olsun hemşerim sana ve kalbinur kardeşime ;) (en kaliteli versiyonu buydu kusuruma bakmayınız ;) )

off bu parça muhteşem yaa :) hatta bu eseri acemiyken hocam bana ders olarak vermişti başar dikici üflemiş diye şöyle bi baktım notayaa off çok karışık 1 haftada sürem var eve geldim hemen netten şarkıyı dinledim bunu dinledim falan ama ben hiç bi eserde bu kadar çok zorlanmamıştım özeldir bende yeri :) eyvallah hemşerim teşekkür ederim :)

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
off bu parça muhteşem yaa :) hatta bu eseri acemiyken hocam bana ders olarak vermişti başar dikici üflemiş diye şöyle bi baktım notayaa off çok karışık 1 haftada sürem var eve geldim hemen netten şarkıyı dinledim bunu dinledim falan ama ben hiç bi eserde bu kadar çok zorlanmamıştım özeldir bende yeri :) eyvallah hemşerim teşekkür ederim :)

aynen hemşerim ya ;) ya zaten parçanın ne denli kompleks bir parça olduğu girişteki o resital kısmında belli oluyor, yani o kadar ney parça dniledim, dediğin gibi bunun gibi değişik bir parça dinlememiştim :) Başar abimizin "ah leyla" eseriyle birlikte baş yapıtı olmuş bu parça ;) şarkı da zaten kendi başına 10 numara bir eser olunca, çalan da 10 numara olunca kaç kere dinlediğimi sayamadım :D rica ederim hemşerim, şu anda çalabiliyor olmana da adına çok sevindim, darısı ilerde çalamayanların başına :)

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
aynen hemşerim ya ;) ya zaten parçanın ne denli kompleks bir parça olduğu girişteki o resital kısmında belli oluyor, yani o kadar ney parça dniledim, dediğin gibi bunun gibi değişik bir parça dinlememiştim :) Başar abimizin "ah leyla" eseriyle birlikte baş yapıtı olmuş bu parça ;) şarkı da zaten kendi başına 10 numara bir eser olunca, çalan da 10 numara olunca kaç kere dinlediğimi sayamadım :D rica ederim hemşerim, şu anda çalabiliyor olmana da adına çok sevindim, darısı ilerde çalamayanların başına :)

vovvv öyle bi açıklama yapmışsın ki hemşerimm yazdıklarının altını çiziyorum :D
çalmak demeyek de üflemek diyek ama biz kimm başar hoca kim arada dağlar kadar fark var :) darısı onun gibi üflemek isteyenlerin başınaa :D (bana yani amiiinnnnn):)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt