İshak Danış MaşaALLAH, mükemmel okuyor..
aynen kardeşim ya, maşAllah..
ben en çok bu sureyi okuşunu beğeniyorum..
İshak Danış MaşaALLAH, mükemmel okuyor..
Aaaa niye kardesim![]()
Geçmişte diş doktorumla mazim varda 2 hafta nerdeyse gün aşırı görüyodum o zamanlarda alerjim başladı![]()
![]()
Tüm kardeşlerime hayırlı geceler dilerim.. Rabb'im herşeyi gönlünüzce versin inşAllah.. Allah'a emanet..
Senin sığındığın mağara hira, muhtaçların sığındığı yerde gözlerin..
Kurak gönüllerin beklediği ilk cemre orda, bir ümmetin doğduğu yerdir gözlerin EFENDİM..
Allah celle celalüh razı olsun.
Ellerine sağlık
selam ve dua ile
Maşallah ayın daha 21 i, kotanın altını üstüne getirmişim yine, 480 GB![]()
Allah razı olsun hemşerim çok teşekkür ederim, farklı enstrümanları da barındırınca neyle birlikte çok hoş bir eser olmuş, Başar abimizin de ciğerlerine sağlık
Tükeneceğiz şarkısını neyle üflemiş programın bir kısmını buldum da nette, asıl başka bir şarkıyı neyle üflemiş, yani mükemmel resmen..Bu da benden olsun hemşerim sana ve kalbinur kardeşime
(en kaliteli versiyonu buydu kusuruma bakmayınız
)
off bu parça muhteşem yaahatta bu eseri acemiyken hocam bana ders olarak vermişti başar dikici üflemiş diye şöyle bi baktım notayaa off çok karışık 1 haftada sürem var eve geldim hemen netten şarkıyı dinledim bunu dinledim falan ama ben hiç bi eserde bu kadar çok zorlanmamıştım özeldir bende yeri
eyvallah hemşerim teşekkür ederim
![]()
aynen hemşerim yaya zaten parçanın ne denli kompleks bir parça olduğu girişteki o resital kısmında belli oluyor, yani o kadar ney parça dniledim, dediğin gibi bunun gibi değişik bir parça dinlememiştim
Başar abimizin "ah leyla" eseriyle birlikte baş yapıtı olmuş bu parça
şarkı da zaten kendi başına 10 numara bir eser olunca, çalan da 10 numara olunca kaç kere dinlediğimi sayamadım
rica ederim hemşerim, şu anda çalabiliyor olmana da adına çok sevindim, darısı ilerde çalamayanların başına
![]()