Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ablacım daha bir dikkat eyle enfeksiyon riskine karşı rabbimin izniyle en kısa zaman da iyileşir inşaALLAH ...
Rabbim sevdiği kulları hastalıkla dertle sınarmış derler ..
Mesajları okuyorum ablacım ...
Allah celle celaluhu razı olsun ablacım dualarımdasın ...

Amin
Allah senden de razı olsun kardeşim geçen sefer enfeksiyon bilmeden suya değdirdiğim için oldu bu seferde dikkat ettiğim halde tek elle iş yaptığım halde suya değmiş dün farktettim ama geç kaldım ne yapayım kardeşim sorumluluk bende evde annemde zaten rahatsız ona yaptırmamak için başka öyle yardım edecekte kimse olmayınca:( Allah yar ve yardımcımız olsun Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Bugün sargı açılınca görüntüsü bayağı bir kötü olmuştu Allah beterin beterinden korusun annemde başıma kalkıyor sana ben demiştim ameliyat olma diye artık yapacak birşey yok:(Bugün mesajımı okudun o zaman:)
Sizde her zaman dualarımdasınız kardeşim Allah bizleri affedip ellerimizi dergahındna boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Allah senden de razı olsun kardeşim geçen sefer enfeksiyon bilmeden suya değdirdiğim için oldu bu seferde dikkat ettiğim halde tek elle iş yaptığım halde suya değmiş dün farktettim ama geç kaldım ne yapayım kardeşim sorumluluk bende evde annemde zaten rahatsız ona yaptırmamak için başka öyle yardım edecekte kimse olmayınca:( Allah yar ve yardımcımız olsun Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Bugün sargı açılınca görüntüsü bayağı bir kötü olmuştu Allah beterin beterinden korusun annemde başıma kalkıyor sana ben demiştim ameliyat olma diye artık yapacak birşey yok:(Bugün mesajımı okudun o zaman:)
Sizde her zaman dualarımdasınız kardeşim Allah bizleri affedip ellerimizi dergahındna boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.

Annemize de geçmiş olsun ablacım,okumuştum zamanında annemizin rahatsızlığını da , Ankara'ya geldiğinizi yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam, ben ilgilenebilirim geldiğiniz zaman sizinle
Bugün mesaj attıysan görmedim ablacım,sayfamıza girdiğimde senden mesaj geldi bilgisi yoktu , ben önceki akşamki yazdığın mesajlar için sordun zannettim ablacım ...

leyla-1

Altın Üye

Annemize de geçmiş olsun ablacım,okumuştum zamanında annemizin rahatsızlığını da , Ankara'ya geldiğinizi yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam, ben ilgilenebilirim geldiğiniz zaman sizinle
Bugün mesaj attıysan görmedim ablacım,sayfamıza girdiğimde senden mesaj geldi bilgisi yoktu , ben önceki akşamki yazdığın mesajlar için sordun zannettim ablacım ...

Bugün atmıştım kardeşim tekrar attım zaten.Allah razı olsun kardeşim annem eve gelince maalesef kız kardeşimin Ankara'daki gibi bakımı olmuyor kız kardeşimin yanındayken özel bakım vardı 3 ay öyle olmsaydı annem daha kötü olurdu artık zamana kalmış anneminin daha farklı Allah beterin beterinden korusun Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin.
Allah bütün hastalarımızada hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah anneme bütün din kardeşlerimize sağlıklı huzurlu muytlu hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.
Allah bol berketli hayırlı günler nasip etsin Rabbim.

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam kardeşim.Allah razı olsun sizden de emkelrinize gönlünüze sağlık allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Rabbim tüm annelerimize kardeşlerimize şifa versin ..
Allah celle celaluhu senden de razı olsun ablacım ...

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Bir Salâvat çek derinden, Titresin arşı ala yerinden.

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali Muhammed

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Geçmiş olsun Leyla abla Rabbim acil şifalar versin bu günler de geçecek inşAllah
Emanetleri zayi etmeyen En güzele emanetsin

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
dua3ge4to7.jpg

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Yüz'de ısrar etme, "Doksan da olur".
İnsan dediğinde, "Noksan da olur"...
Sakın büyüklenme, "Elde neler var".
Bir ben varım deme, "Yoksan da olur".
Hatasız Dost Arayan, Dosttan da olur....

Hz.MEVLANA

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt