Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (2 Kullanıcı)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ben geldim diyen herkes,
bir gün hoşçakal der.
buna hazırlıklı olun...

| Duha Enes

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
menfaatciligin ayyuka ciktigi günümüzde ...

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
4170063574.jpg

leyla-1

Altın Üye
ve aleyküm selam Leyla ablacım ...
Mesajını okudum fakat ben sana cevap yazamıyorum, ziyaretçi mesajları biz de neden kapalı ki , ...
merak ediyordum bende ameliyatın nasıl geçtiğini, iyisindir inşaALLAH şimdi ablacım ...

Selam Aleyküm kardeşim allah razı olsun bende dün mesaj yazıp tekrar dönmeyince mesajımı sildim acaba niye mesaj yazmadın diye düşünmüştüm bu mesajınızı görünce sevdindim açıkçası:)
Allah pişman etmesin ama ben ameliyat olduğum için çok pişman oldum Allah yinede pişman etmesin iğnşallah hayırlara vesile etsin o gün ameliyat olacağım diye 5.30 kalktım dualarımı ettim 7.30 da hastenedeydim sıra için kayır taptırdım bekle bekle ikidniyi geçti saat kaçtı hatırlamıyorum ama ameliyathaneye girdim lokal anestezi oldu 2 iğne vurdular uyuşturmak için parmağıma etkili olmayınca tekrar 1 yada i tane daha iğne vurdular parmağıma gerçekten çok acıdı ondan sonra parmağımı kesip baktlar neyseki korktuğumuz gibi metalik bir cisime rastlanmadı ameliyat olurken diğer tarafa dönüp gözlerimi kapattım doktor dikiş atmadan önce açılan yere bakmak istermesiniz dedi ama ben yüerğim götürmez dedim bakmadım ama dikiş atıldıktan sonra baktım bu sefer bakınca daha çok moralim bozuldu o an ağlamak istedim o kadar çok üzüldüm ki anlatamam:( çok şükür birşey çıkmadı ama annmin sözünü dinlemediğim için çok üzüldüm parmağında birşey yok boşuna acı çekmene aynı şeyleri yaşama gerek yok demişti ama bende belki birşey olur diye amaliyat oldum bu sefer dikiş yeri daha derin oldu iyileşme süresi daha uzun sürecek. Ameliyattan çıktıktan sonra odama götürdüler tansiyonum küçük 5' kadar düştü başım ağrıdı ameliyattan çıktıktan sonra sıtma gibi üşütme geldi neden olduğunu anlamadım sağolsun orda başka bir hastanın refakatçisi üstümü örtü akşam saat 9'a kadar hastanedeydim lokal anestezi olduğu için kalınmıyormuş doktor geldi ilaçlarımı yazdı eve gittim o gün sabaha kadar acıdan sızlamadan uyuyamdım kaygıdan bir yere değecek diye Allah pişman etmesin bununla geçmiş olsun Allah yar ve yardımcımız olsun Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin inşallah.Bugün pansumana gittim pansuman yapan bayan sağlık ocağında enfeoksiyon riski oluşmuş pazartesi kendi doktorunuza görünün dedi birde ona moralim bozuldu inşallah öyle birşey yoktur.Doktor 15 gün sona gelin dikiler alınsın dedi Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Mesaj neden yazılıyor bilmiyorum kardeşim en alta kurallara aykırı mesajlar bölümü var sen yine her hangi bir konudan mesaj yazıp bildirebilirsin kardeşim sorunla ilgili yine bende sorarım yetkili kardeşlerimize inşallah sorun halledilir tez zamanda.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı akşamlar.

leyla-1

Altın Üye
ben bugün kapandımmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çooooooooooookkkkkkkk.rabbim hakkıyla kapananlardan olmayı nasip eder inş...en güzele emanet olun..

Amin Amin amin cümlemizinde inşallah canım Allah hepimizede nasip etsin inşallah.

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm kardeşim allah razı olsun bende dün mesaj yazıp tekrar dönmeyince mesajımı sildim acaba niye mesaj yazmadın diye düşünmüştüm bu mesajınızı görünce sevdindim açıkçası:)
Allah pişman etmesin ama ben ameliyat olduğum için çok pişman oldum Allah yinede pişman etmesin iğnşallah hayırlara vesile etsin o gün ameliyat olacağım diye 5.30 kalktım dualarımı ettim 7.30 da hastenedeydim sıra için kayır taptırdım bekle bekle ikidniyi geçti saat kaçtı hatırlamıyorum ama ameliyathaneye girdim lokal anestezi oldu 2 iğne vurdular uyuşturmak için parmağıma etkili olmayınca tekrar 1 yada i tane daha iğne vurdular parmağıma gerçekten çok acıdı ondan sonra parmağımı kesip baktlar neyseki korktuğumuz gibi metalik bir cisime rastlanmadı ameliyat olurken diğer tarafa dönüp gözlerimi kapattım doktor dikiş atmadan önce açılan yere bakmak istermesiniz dedi ama ben yüerğim götürmez dedim bakmadım ama dikiş atıldıktan sonra baktım bu sefer bakınca daha çok moralim bozuldu o an ağlamak istedim o kadar çok üzüldüm ki anlatamam:( çok şükür birşey çıkmadı ama annmin sözünü dinlemediğim için çok üzüldüm parmağında birşey yok boşuna acı çekmene aynı şeyleri yaşama gerek yok demişti ama bende belki birşey olur diye amaliyat oldum bu sefer dikiş yeri daha derin oldu iyileşme süresi daha uzun sürecek. Ameliyattan çıktıktan sonra odama götürdüler tansiyonum küçük 5' kadar düştü başım ağrıdı ameliyattan çıktıktan sonra sıtma gibi üşütme geldi neden olduğunu anlamadım sağolsun orda başka bir hastanın refakatçisi üstümü örtü akşam saat 9'a kadar hastanedeydim lokal anestezi olduğu için kalınmıyormuş doktor geldi ilaçlarımı yazdı eve gittim o gün sabaha kadar acıdan sızlamadan uyuyamdım kaygıdan bir yere değecek diye Allah pişman etmesin bununla geçmiş olsun Allah yar ve yardımcımız olsun Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin inşallah.Bugün pansumana gittim pansuman yapan bayan sağlık ocağında enfeoksiyon riski oluşmuş pazartesi kendi doktorunuza görünün dedi birde ona moralim bozuldu inşallah öyle birşey yoktur.Doktor 15 gün sona gelin dikiler alınsın dedi Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Mesaj neden yazılıyor bilmiyorum kardeşim en alta kurallara aykırı mesajlar bölümü var sen yine her hangi bir konudan mesaj yazıp bildirebilirsin kardeşim sorunla ilgili yine bende sorarım yetkili kardeşlerimize inşallah sorun halledilir tez zamanda.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı akşamlar.
Hayırlı akşamlar ablacım ..
Ve aleyküm selam ablacım ..
Geçmiş olsun tekrardan rabbim şifa versin en kısa zaman da B)
Ben Kaan ağabey'e sordum , kendileri kapatmış mesaj atmayı (herkese kapatılmış galiba) , sen moderatör olunca ablacım ondan atabildin mesaj :)
Allah celle celaluhu razı olsun mesajın için , dualarımdasın ablacım :)
Kardelele ablam da soruyordu bu mesajın iyi oldu :)

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Safi Ya ALLAH
Sen hasta olan dertli olan kardeslerimize sifalar, dertlerine dermanlar ihsan eyle. Amin

leyla-1

Altın Üye
hayırlı cumalar diliyorum canım benim,
bende mereak ediyorum.
Nasıl oldu acaba?
Dualarım onunla inşallah.
Selametle kalın.

Hayırlı cumalar ablacım ...
Leyla ablam dün akşam girdiğinde bir mesajında yazmıştı ameliyat olduğunu ...
mesajın linkini ekledim okumak istersin diye ...
Mesaj yazdı bana da cevap yazamadım ben leyla ablama... ( ziyaretci mesajları kapalı bir süredir biz de )
http://forum.islamiyet.gen.tr/dua-b...im-edermisiniz-kardeslerim-6.html#post1426546

Allah razı olsun kardeşlerim emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Ne mutlu bana sizin gibi değerli kardeşlere sahip olduğum için.Allah hepinizin ne muradı duası varsa kabul etsin içinde bulunduğunuz sıkıntılardanda kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Allah iyilikler güzellikler nasip etsin Rabbim.
Allah sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun iyi ki varsınız iyi ki burda sizlerleyim:)

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşlerim emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Ne mutlu bana sizin gibi değerli kardeşlere sahip olduğum için.Allah hepinizin ne muradı duası varsa kabul etsin içinde bulunduğunuz sıkıntılardanda kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Allah iyilikler güzellikler nasip etsin Rabbim.
Allah sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun iyi ki varsınız iyi ki burda sizlerleyim:)
Mesajı okudum fakat cevap yazamıyorum ablacım,üstteki mesaj da da belirttiğim gibi, Kaan ağabey'ler kendiler kapatmış mesaj atmayı, sen moderatör olduğun için atabiliyorsun :)

leyla-1

Altın Üye
Hayırlı akşamlar ablacım ..
Ve aleyküm selam ablacım ..
Geçmiş olsun tekrardan rabbim şifa versin en kısa zaman da B)
Ben Kaan ağabey'e sordum , kendileri kapatmış mesaj atmayı (herkese kapatılmış galiba) , sen moderatör olunca ablacım ondan atabildin mesaj :)
Allah celle celaluhu razı olsun mesajın için , dualarımdasın ablacım :)
Kardelele ablam da soruyordu bu mesajın iyi oldu :)

Allah razı olsun kardeşim çok sağol Allah'ta sizleri darda sıkıntıda bırakmasın inşallah Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.size mesaj yazdım.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun selametle kalınız.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
leyla abla geçmiş olsun :)

-----------------------------
cennettede efendimizin ayağının ucuna :)

leyla-1

Altın Üye
leyla abla geçmiş olsun :)

-----------------------------
cennettede efendimizin ayağının ucuna :)

Allah razı olsun kardeşim emeklerinize gönlünüze sağlık Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun selametle kalınız.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
[h=2]"Hayat Sevince Güzel" Diyen Kişi, Yıllardır Kandırmış Durmuş Bizi... Asıl Hayat, "Sevilince" Güzel :)[/h]

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Ne Müslüm baba, Ne Ferdi bilmezler derdimi...
Sen söyle pepee insan sevdğini hiç üzer mi ? =))

Hayırlı Geceler...

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
"Baskalarının bahtiyarlığına imrenme. Çok kimseler var ki, senin hayatına gıpta ediyorlar."

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
O VAR!..

Her defa haberi taze bir müjde;
O var!
Her defasında, geç, gafletten vecde;
O var!
Ne sen varsın, ne ben, ne yâr, ne kimse;
O var!
Bütün sevdiklerin elden gittiyse;
O var!
Kalacak kim var ki, dost tomarından?
O var!
Sana daha yakın şah damarından;
O var!
Arama, bir ilaç yok eczahanede!
O var!
Gayede, sebepte ve bahanede;
O var!
Sevdiğini ebed boyu tutan dinç;
O var!
Ölümsüzlük şevki, ilâhî sevinç;
O var!
Yıkılmaz dayanak, kırılmaz destek;
O var!
Tekten de tek, bir tek, tek başına tek;
O var!

N.Fazıl Kısakürek
**
[SUP]O VARSA HERŞEY VAR ![/SUP]

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Hep Gül, Hiç Ağlama; Çok Sev,Hiç Ayrılma; Mutlu Ol, Umutsuz Olma, Çünkü Sen ''SEN'' Olduğun İçin Özelsin UNUTMA...!!!'

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt