Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (2 Kullanıcı)

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
İnsanlar, imtihandan geçirilmeden, sadece "İman ettik" demeleriyle bırakılıvereceklerini mi sandılar? (ANKEBUT/2)

T

tevbekarım

”Hayr-u hasenat gibi nafile ibadetlere koşmak, farz ve vacipleri yapmada ise tembellik göstermek heva ve hevese tabi olmanın alâmetlerindendir”
Ataullah İskenderi Hz. – Hikemi Ataiyye

T

tevbekarım

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Normalde içimden 'eyvah' dedim. Ama birşey olmamasına çok sevindim.
Sağlıcakla kalın. Selam ve dua ile.

Aleyna ve aleykümselam kardeşim
Allah razı olsun.Rabbim cümlemizi sizi ve ailenizi görünür görünmez belalardan korusun.
selam ve dua ile.

T

tevbekarım

Dua istiyorum sizden kardeşlerim evimi yeniden düzene sokmaya çalışıyorum...
T.V belasını evimden kaldırmaya çalışıyorum Allah ın izniyle
evim kalabalık sadece eşim ve çocuklarım yok konuyu her açtığımda başka sebelerle kaldırmamın zor olduğunu söylüyor...çalışan bi anne olduğum için cocuklar evde babaanneyle kalıyor T.V kalkarsa babaannenin çok zorlanacağı evde konuşuluyor....Merhamet et Ya Rabbi Sen kolaylaştır Ya Rabbi...

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Dua istiyorum sizden kardeşlerim evimi yeniden düzene sokmaya çalışıyorum...
T.V belasını evimden kaldırmaya çalışıyorum Allah ın izniyle
evim kalabalık sadece eşim ve çocuklarım yok konuyu her açtığımda başka sebelerle kaldırmamın zor olduğunu söylüyor...çalışan bi anne olduğum için cocuklar evde babaanneyle kalıyor T.V kalkarsa babaannenin çok zorlanacağı evde konuşuluyor....Merhamet et Ya Rabbi Sen kolaylaştır Ya Rabbi...
maşallah ablam.
ne güzel ve hayırlı bir iş olur..
Allah yardımcınız olsun

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Ben geçmişimi dürdüm,büktüm ve kaldırıp çöpe attım,bu çöpleri ise ancak Kediler veKöpekler karıştırır..

T

tevbekarım

''İnananlar için hâlâ vakit gelmedi mi ki, kalbleri Allah'ın zikrine ve inen hakka saygı duysun ve bundan önce kendilerine verilmiş, sonra üzerlerinden uzun zaman geçmekle kalbleri katılaşmış, çoğu da yoldan çıkmış kimseler gibi olmasınlar? ''Hadid suresi 16.ayet
Ben Pişmanın adlı kitaptan bugün okudumda
Bu Ayet i Kerime fFdayl Bin İyaz Malik Bİn Dinar Habib-i Acemi gibi daha birçok evliyaullahın hidayetine vesile olmuş.Rabbim sağlam bir iman ağlayan gözler ve tevbede sebat eden kalp ve azalar versin inşallah.

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Muktedir ismini zikreden kişi teşebbüs ettiği her işte başarılı olur.
Hiç bir şeyden bıkmaz, usanmaz.
Yaptığı işi ve sanatı kolaylıkla yapar.
Ruhu kuvvetlenir.
Cin, insan ve şeytan şerrinden uzak olur.

ALLAH kötü insanların ikiyüzlülerin şerrinden korusun bizi..

Amin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt