Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İçinden geçeni paylaş... (1 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
İnsanlar, imtihandan geçirilmeden, sadece "İman ettik" demeleriyle bırakılıvereceklerini mi sandılar?

ANKEBUT - 2

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Kalpler ancak O'(Allah'i)nu anmak ile tatmin olur. /Rad süresi 28

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim emeklerinize gönlünüze sağlık bizler burda kocaman bir aileyiz maysı gelince 4 yıl bitip beşinci yılıma gireceğim inşallah Allah kardeşliğimizi daim etsin sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı paylaşımlar nasip etsin Rabbim.Burada olmaktan dolayı çok huzurlu ve mutluyum o kadar çok hayırlı işler kazandım ki Allah bu siteyi kuran emeği gecen geçmeyen burada oolan olmayan kardeşlerimizden Allah binlerce kez razı olsun Alalh mükafatlarını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Dua okuma alışkanlığımı burda kazandım çok şükür hayırlara vesile olabiliyorsak ne mutlu bizlere.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
ALLAH razı olsun KARDEŞ.

Sen ve senin gibi değerli insanlarla birlikte aynı dua ya nice seneler amim demek dileğiyle hayırlı cumalar olsun..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı cumalar diliyorum.
Lailahe illallah kalbimizi karartma
rızkımızı azaltma ,kabrimizi daraltma ,
senden başka kapı aratma ,
muhannete muhtaç etme allahım......
Amin amin amin........

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamûaleykum...Hayırlı Cumalar...

Esselamûaleykum...Hayırlı Cumalar...

"îman tevhidi, tevhid teslimi, teslim tevekkülü, tevekkül ise saâdet-i dâreyni iktiza eder."

İki dünyada mes'ûd olmak için tevekkül ve duaya sarılalım!

Kendi vazifemizi yapalım, Allah'ın işine karışmayalım...

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
"Yeryüzündeki âlimler, kara ve denizdeki karanlıklarda yol gösteren gökyüzündeki yıldızlara benzerler. Sondüklerinde ise kılavuzlar bile yollarını kaybedebilirler." Hadis-i şerif, Müsned-i Ahmed

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
eskiden osmanlı zamanın da kapılara' '' Ya fettah'' yazarlarmış ..
şimdi kapılara'' itiniz'' yazıyoruz çok manidar demi.. ;)

Avrupalı dostları, acıyarak baktılar ihtiyara, ve kulağına: "Hayır delikanlı", diye fısıldadılar, "sen bir az–gelişmişsin." (cemil meriç)
az-gelimişler böyle yaparlar kapılarına ''itiniz'' yazarlar büyüdügümüz zaman ''YA FETTAH'' yazarız ..;)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Kıt’aları ipek bir kumas gibi keser biçerdik. Kelleler damlardı kılıcımızdan. Bir biz vardık cihanda, bir de küffar...

Zafer sabahlarını kovalayan bozgun akşamları. İhtiyar dev, mazideki ihtişamından utanır oldu. Sonra utanç, unutkanlığa bıraktı yerini, "Ben Avrupalıyım" demeğe başladı, "Asya bir cüzzamlılar diyarıdır."

...
Avrupalı dostları, acıyarak baktılar ihtiyara, ve kulağına: "Hayır delikanlı", diye fısıldadılar, "sen bir az–gelişmişsin."

Ve Hıristiyan Batı’nın göğsümüze iliştirdiği bu idam yaftasını, bir "nisân-i zîşân" gibi gururla benimsedi aydınlarımız,

Murdar bir hâl’den muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir.(bu ülke /cemil meriç)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Mübarek gün ve saatte dualarımın kabul olması dileğiyle.

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
dini programımı kim sildiyse açıklama bekliyorum?
söylemeden silip bişey demeden vicdanı nasıl rahat ediyor?

Burası bir islami site. Dolayısıylada paylaşımların çoğunluğunun islamiyet üzerine olması gerekiyor. Üyelerin dikkatini başka konulara ben bile çekmiyorum. Dakikada bir konu açmışsınız. Bir çoğu forumda olan konular zaten. Nereden kopyala yapıştır yaptıysanız artık. Teknoloji haberi yayınlamak istiyorsanız teknolojik forumlar bir dünya var. Kusura bakma. Haberi yeni verdim. Cuma vakti girmişti. Namazdan sonra anca bu dakikaya müsait olabildim.

Sizden ricam önce forumu okuyunuz, açılmamış bir konu varsa bunu açabilirsiniz. Abartmamak kaydıyla. Alıntılarınızı mutlaka belirtiniz. Kul hakkı var içinde. Yalnış bir sözüm olduysa affola.

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
İlahi idrak ve gönül kırmayan sözler kullanmak niyetiyle.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Sana köle olanların, gül çehrene dalanların sevdası var içimde..

Her birinin gözlerinde bir Aişe, yüreğinde Fatımalar yaşıyor..

Sana aşık olanların, Sana aşkla yananların sevdası var içimde..

Her birinin gözlerinde bir Mekke, Yüreğinde bir Medine yaşıyor..

Sana hasret duyanların, yalnız seni ananların özlemi var içimde...

Gözlerinde Senden kalMa bir haya, sözlerinde muhabbetin yaşıyor..

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
mübarek gün hürmetine ALLAH BİZİ ESKİ GÜNAHLARIMIZA DÖNDÜRMESİN.ŞEYTANIN YOLUNA SAPTIRMASIN İNŞALLAH.

pc kurdu

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamikonular.weebly.com
Burası bir islami site. Dolayısıylada paylaşımların çoğunluğunun islamiyet üzerine olması gerekiyor. Üyelerin dikkatini başka konulara ben bile çekmiyorum. Dakikada bir konu açmışsınız. Bir çoğu forumda olan konular zaten. Nereden kopyala yapıştır yaptıysanız artık. Teknoloji haberi yayınlamak istiyorsanız teknolojik forumlar bir dünya var. Kusura bakma. Haberi yeni verdim. Cuma vakti girmişti. Namazdan sonra anca bu dakikaya müsait olabildim.

Sizden ricam önce forumu okuyunuz, açılmamış bir konu varsa bunu açabilirsiniz. Abartmamak kaydıyla. Alıntılarınızı mutlaka belirtiniz. Kul hakkı var içinde. Yalnış bir sözüm olduysa affola.

programlar benim.flash dini programları niye sildiniz.bida açmak zorunda kaldım.bildiride yapmadınız şundan şundan diye???

Tevhid Davası

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tevhidvesunnet.com
Tahammül edilemeyecek belâdan, helâke kadar götüren sıkıntıdan, kötü kazâdan, düşman sevindiren her hâlden Allah’a sığınırız.

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
programlar benim.flash dini programları niye sildiniz.bida açmak zorunda kaldım.bildiride yapmadınız şundan şundan diye???

Programlar madem senin, bundan sonra açacağın konularda açacağın konunun forumda olup olmadığını öncelikle kontrol ediniz. En önemlisi gereksiz programlar yayınlamayalım. Mesela Lig Tv programı şifre kırıcı vb. Bu türde programlar paylaşmayalım. Tekrar söylüyorum islami konuların önüne geçmemeliyiz. Son olarakta açtığınız konunun göze hitap etmesi lazım. Aşırı bilgi, fazla fazla resim, sağa sola faklı yerlere dayalı yazılar farklı puntolar olmasın konularınızda. Ne işe yarar, temsili resmi, güvenli bir indirme linki.

pc kurdu

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamikonular.weebly.com
Programlar madem senin, bundan sonra açacağın konularda açacağın konunun forumda olup olmadığını öncelikle kontrol ediniz. En önemlisi gereksiz programlar yayınlamayalım. Mesela Lig Tv programı şifre kırıcı vb. Bu türde programlar paylaşmayalım. Tekrar söylüyorum islami konuların önüne geçmemeliyiz. Son olarakta açtığınız konunun göze hitap etmesi lazım. Aşırı bilgi, fazla fazla resim, sağa sola faklı yerlere dayalı yazılar farklı puntolar olmasın konularınızda. Ne işe yarar, temsili resmi, güvenli bir indirme linki.

ben lig tv programı falan koymadım ne diyorsunuz siz?
onu açan nicki d ile başlıyordu(GALİBA) siz karıştırıyorsunuz.
ben zaten dini program koydum.
bu programı ben yaptım ki başkası nasıl koysun?.
flash dini programın nesi gereksiz?
program v2 de gereksiz değildi onunda içinde dini program vardı.ve tüm gerekli pc programları.
alıntı olduğunu nereden çıkardınız.?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt