İnsanlar, imtihandan geçirilmeden, sadece "İman ettik" demeleriyle bırakılıvereceklerini mi sandılar?
ANKEBUT - 2
ALLAH razı olsun KARDEŞ.Allah razı olsun kardeşim emeklerinize gönlünüze sağlık bizler burda kocaman bir aileyiz maysı gelince 4 yıl bitip beşinci yılıma gireceğim inşallah Allah kardeşliğimizi daim etsin sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı paylaşımlar nasip etsin Rabbim.Burada olmaktan dolayı çok huzurlu ve mutluyum o kadar çok hayırlı işler kazandım ki Allah bu siteyi kuran emeği gecen geçmeyen burada oolan olmayan kardeşlerimizden Allah binlerce kez razı olsun Alalh mükafatlarını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Dua okuma alışkanlığımı burda kazandım çok şükür hayırlara vesile olabiliyorsak ne mutlu bizlere.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
dini programımı kim sildiyse açıklama bekliyorum?
söylemeden silip bişey demeden vicdanı nasıl rahat ediyor?
Burası bir islami site. Dolayısıylada paylaşımların çoğunluğunun islamiyet üzerine olması gerekiyor. Üyelerin dikkatini başka konulara ben bile çekmiyorum. Dakikada bir konu açmışsınız. Bir çoğu forumda olan konular zaten. Nereden kopyala yapıştır yaptıysanız artık. Teknoloji haberi yayınlamak istiyorsanız teknolojik forumlar bir dünya var. Kusura bakma. Haberi yeni verdim. Cuma vakti girmişti. Namazdan sonra anca bu dakikaya müsait olabildim.
Sizden ricam önce forumu okuyunuz, açılmamış bir konu varsa bunu açabilirsiniz. Abartmamak kaydıyla. Alıntılarınızı mutlaka belirtiniz. Kul hakkı var içinde. Yalnış bir sözüm olduysa affola.
programlar benim.flash dini programları niye sildiniz.bida açmak zorunda kaldım.bildiride yapmadınız şundan şundan diye???
Programlar madem senin, bundan sonra açacağın konularda açacağın konunun forumda olup olmadığını öncelikle kontrol ediniz. En önemlisi gereksiz programlar yayınlamayalım. Mesela Lig Tv programı şifre kırıcı vb. Bu türde programlar paylaşmayalım. Tekrar söylüyorum islami konuların önüne geçmemeliyiz. Son olarakta açtığınız konunun göze hitap etmesi lazım. Aşırı bilgi, fazla fazla resim, sağa sola faklı yerlere dayalı yazılar farklı puntolar olmasın konularınızda. Ne işe yarar, temsili resmi, güvenli bir indirme linki.