berat05
Yönetici
Sabır....en zor şey.
Sabır....en zor şey.
canım yanıyor o kadar çok yanıyor ki anlatılamaz kelimeler yetmez ki bu acıya acı bir haber aldım
Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun taktir ilah ne desek boş zaten...
Sözün bittiği an
canım yanıyor o kadar çok yanıyor ki anlatılamaz kelimeler yetmez ki bu acıya acı bir haber aldım
Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun taktir ilah ne desek boş zaten...
Sözün bittiği an
Hayırdır inşallah kardeşim..?
Çok Değerli bir kardeşimizi kaybettik kendi küçük yaptıkları çok büyük olan bu zamanda bulunmayacak bir daha gelmeyecek bir insan o kadar değerli önemli yeri doldurulamaz bir insan ki ne desek boş taktir ilah Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun![]()
Sözün bittiği an
Çok Değerli bir kardeşimizi kaybettik kendi küçük yaptıkları çok büyük olan bu zamanda bulunmayacak bir daha gelmeyecek bir insan o kadar değerli önemli yeri doldurulamaz bir insan ki ne desek boş taktir ilah Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun
ALLAH rahmet eylesin. Sevenlerine sabırlar versin. Dua edeceğiz. Takdiri ilahi. Bu acıları çok iyi bilirim, lakin Rabbimin sınavındayız. Kardeşim.
Allah'ım
Bizi Sana İlmen, Fikren, Kalben, Sırran, Aklen, ve İmanen Yakın Kıl.
Bize sabırlar ver, gidenlerimize rahmet eyle acılarımızı dindir..... İnşaALLAH..
Amin..