Anladım yazılarından rahatsız olduğum kişi ectholion diye olması lazım
Vaveyla fikrim aynı başka konudan değil
Ben iki konudan bahsediyorum
Leyla abla ben ulaşamıyorum
Burdan rica ediyom duaları bi tek dua bölümünde olsa iyi olur başlık adları boşuna değil
Hııı tabiki içimizden dua gelir yazarız o başka ama çesit dualarla doldurmayalım her alalını
Ve ayriyetten ecthelion kişiye gereken her cevabı vererim ama vaktim yok
Ve kafa karıştırıyor
Bi yazılarına bakın
Laf
ne var yazılarımda, ayrıca 6236 ayetten hangisi ile çelişiosa, bir yanlış varsa buyurun söyleyin , bende öğrenmiş olurum. yok değilse erişimimi engeller admin sorun kalmaz
geriye döndüm okudum yanlış/eksik bir şey mi yazdım diye?
-demişimki; şu kuranı dirilere okuyun, ölülere de dua edin.
-demişimki;şu hayat rehberini anladığınız dilden okuyun, okuduğunu anlayın, arapça bilmiosanız karşılaştırmalı meal okuyun/tefsir okuyun?
-mehdi konusunu açan biri olmuş, mehdi/mesih saçmalık demişim. muminun 99-100. ayetleri bir okuyun anladığınız dilden
demişimki: ha birde kurandan peygambermizin ummiliği konusunu anlamaya çalışırken farklı ayetlerle karşılaşmışım. o esnada yoruldum ara verdiğimde şöyle bir paylaşım yapmışım "Hz muhammed peygamber olacağını biliyor muydu?" ben zaten o esnada bunu kurandan çalışıodum bana gayet polemik oluşturmaya müsait şekilde yanıt yazan hatice kübra adlı kullanıcıya da ayette belirtildiği üzere "selam" dedim ve geçtim.
nedir hatice kübra adlı kullanıcının rahatsızlığı?
hangi cümlem sizi rahatsız etti?
Mavci ve yahut başka admin yada bir üye yazılarınızı okuyunca ne demek istediğimi çok iyi anlıcak[emoji6]
Eğer sizinle ayet hadis bilgilerini tartışsaydım zaten çoktan yapardım[emoji6]
Ne sizinle nede sizin gibilerle tartışacak vaktim yok..
Ne diyorsanız, ya da ne demek istiyorsanız açık açık söyleyin. Nedir sizi rahatsız eden.
Kuranı anladığınız dilden okuyun demem mi!
Diriler için menkıbe, ölüler için kuran okuyoruz, mezarlık kitabına çevirdik demem mi?
Nedir yani?
Sizde mehdi/mesih /isa mı bekliosunuz?
Ben burda ayet hadis filan tartışmam, burası bir forum, kurallar çerçevesinde paylaşım yaparsın, bu kadar.
Capitto![]()
Yaawww heehee[emoji85] [emoji86] [emoji87]
Ama zaman yönetimi gerçekten mükemmel.
Her mesajın sonunda " aslında yanıt veririm ama vaktim yok" , "uğraşmaya vaktim" "çok bi doluyum"
Ama cevap yetiştirmeler ANLIK.
Paylaşımlarımı beğenmiyorsan okumazsın, tek kafası karışan sensin gibi. Hatta gibi ötesi.
Yok kimse beğenmiyorsa admin engeller, olur biter.
Capitto, Hatice kübra![]()