ayy nurayım da tepetaklaklı olmuş ne güzel olmuş..
ALLAHIM asabı Keyf gençlerini koruduğu gibi korusun tüm askerlrimizi..
geçmiş olsun canım diş çıkarıyor olmasın..![]()
Yok dış degil girip olmus.
ayy nurayım da tepetaklaklı olmuş ne güzel olmuş..
ALLAHIM asabı Keyf gençlerini koruduğu gibi korusun tüm askerlrimizi..
geçmiş olsun canım diş çıkarıyor olmasın..![]()
geçmiş olsun kardeşim.
Hayırdır inşallah. Rabbimiz evlatlarımızı bağışlasın inşallah...
Aleyküm selam canim cok şükür iyiyim nasipse oğlumu bekliyorum ocakta doğum olacak inşallah dualarinizda beni unutmayin..sen nasılsın tatlı kızın büyüdü mü ?
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MasaAllah.. Az kalmis canim. Rabbim hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.. Dualarimiz seninle.. Siz de eksik etmeyin dualarinizi.. Benim kizim da buyudu teyzesi. Bir hafta sonra 2 yasina girecek insaAllah...
LG-D331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimseler uğramamış foruma...
Selam olsun bu mesajı okuyanlara ..
Sağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin ....merakla takipteyim seni[emoji4]Nurayım aylar önce rüyamda gördüm seni hamileydin, arayıpta soramadım var mı bişeyler diye.. geçenlerde resmini gördüm nasıl mutlu oldum anlatamam... rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım benim :*
Gercekten miii??kuzuuuuuuu 24 ekimde mersindeyim inşaAllah uçak biletimi aldım. bi sahil yaparız artık yine![]()
çooook özledimmm çoooook
![]()
Evet canım zaman çabucak geçiyor dualariniz sayesinde bugünlere geldik maşallah kuzuma koca kiz oldu desene rabbim saglikla hayirli uzun ömürler versin...MasaAllah.. Az kalmis canim. Rabbim hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.. Dualarimiz seninle.. Siz de eksik etmeyin dualarinizi.. Benim kizim da buyudu teyzesi. Bir hafta sonra 2 yasina girecek insaAllah...
Sağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin ....merakla takipteyim seni[emoji4]
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rabbim sikintilarini gidersin ferahliklar nasip etsin insaAllah..
Dualarimdasin..
Ben de foruma yavas yavas girmeye basladim. Buket kardesim vesile oldu sagolsun. O soylemese zordu benim icin. O kadar cok katilmak istiyorum ki hatimlere dualara. Firsat bulamiyorum. Asiri hipeaktif bir kizim var. Sabahtan geceye kadar pesindeyim surekli. Gunde 1.5 saat uyuyo. O saat icerisinde ne yapacagimi sasiriyorum. Cuzlerimi zar zor okuyorum. Erken de uyutamiyorum.. onu uyuturken benim pilim bitiyor.. Allah saglik versin gerisi bos ama insanoglu iste.. Hepimizin sikintilari dertleri imtihanlari ayri ayri.. Rabbim ecrini versin insaAllah.. Hayirli geceler ablam..
Yok dış degil girip olmus.![]()
Canim benim hakkimizda neyin hayirli olup neyin hayirsiz olduğunu bizler bilemeyiz isyan etmeden verilene şükür etmeliyiz her gecenin bir sabahi vardir hakkimizda yeterki hayirlisini isteyelim....rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bitanem, şu okulum bitsin ondan sonrası kolay olur.. nasip belki de yeniden bi evlilik yapmak yoktur kaderimde... hiç problem değil... hayırlısı buymuş derim kaderime razı olurum herzamanki gibi... şuan çok mutlu ve huzurluyum elhamdülillah... annem babam abilerim yanımda, sizler yanımdasınız, sağlığım sıhhatim yerinde daha ne olsun... elhamdülillah, elhamdülillah, elhamdülillah![]()
![]()
Gercekten miii??
Cok sevindimmm.. Heyecanlandm bak..
24 Ekim Ayse Sare nin dogum gunu..
Ablamla abim de geliyorlar..
Gel de gezelim uc kisi olaraktann
Ayse Sare yle gezmek nasil olurmus gor bak bakalim ☺Yaramaz kiz..
Tmm kuzu. Zaten d.gunu yapmiyoruz. Ama pasta olacak?Haberlesiriz..24ünde uğramaya çalışırım size ama söz vermeyeyim
yaa ben onun koca yanaklarını ısırmazmıyım cimcimem benim yaa yerim onu yerrr
haberleşiriz kuzuuu mutlaka, görmeden dönmem sizi.. 3 kasımda döncem giresuna![]()