hoşbulduk
biz ayrılmaz ikili olduk onla kardeşim, ben nereye o oraya![]()
Biri diğerine demeli en azından gel foruma gidelim diye
Allah kolaylıklar versin kardeşim
hoşbulduk
biz ayrılmaz ikili olduk onla kardeşim, ben nereye o oraya![]()
Biri diğerine demeli en azından gel foruma gidelim diye
Allah kolaylıklar versin kardeşim![]()
Rabbim sikintilarini gidersin ferahliklar nasip etsin insaAllah..Aleyküm Selam hoşbulduk canım benim çok şükür iyiyim öyle bir sorun sıkıntım yok ama bazı sıkıntılar acılar devam ediyor o da hiç hak etmediğin halde insanların yapmış oldukları davranışlar sözler ve seni ne hale koydukları öyle canım. Sen nasılsın tatlım?
[emoji1] [emoji1]Örgü örmek ne zormus arkadas ama öğrenecem karar verdim
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamun aleykum canim. Nasilsin? Iyisindir insaAllah. Hayirli olsun..Benimde hamileyken sabirla yapabildigim tek sey örgü. ..
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ve aleykum selam ve rahmetullah...Kimseler uğramamış foruma...
Selam olsun bu mesajı okuyanlara ..
geçmiş olsun kardeşim.Gayet iyidi aslinda birden nasil boyle ateslendi anliyamadim
![]()
Canim abimm senii cokk ozledim dun konustugumuzda sesin hic iyi gelmiyordu ne kadar israr ettim soylemesende anladim ben en sevdigime emanet ol Rabbim tum askerlerimizi koru abimide in((((((
Gayet iyidi aslinda birden nasil boyle ateslendi anliyamadim
![]()
ayy nurayım da tepetaklaklı olmuş ne güzel olmuş..Benimde hamileyken sabirla yapabildigim tek sey örgü. ..
ALLAHIM asabı Keyf gençlerini koruduğu gibi korusun tüm askerlrimizi..Canim abimm senii cokk ozledim dun konustugumuzda sesin hic iyi gelmiyordu ne kadar israr ettim soylemesende anladim ben en sevdigime emanet ol Rabbim tum askerlerimizi koru abimide in((((((
Gayet iyidi aslinda birden nasil boyle ateslendi anliyamadim
![]()
Evet sen bana bu programida indirmem gerektigini soylememistin mavci abi deyince buldum...ayy nurayım da tepetaklaklı olmuş ne güzel olmuş..
ALLAHIM asabı Keyf gençlerini koruduğu gibi korusun tüm askerlrimizi..
geçmiş olsun canım diş çıkarıyor olmasın..![]()
Aleyküm selam canim cok şükür iyiyim nasipse oğlumu bekliyorum ocakta doğum olacak inşallah dualarinizda beni unutmayin..sen nasılsın tatlı kızın büyüdü mü ?Selamun aleykum canim. Nasilsin? Iyisindir insaAllah. Hayirli olsun..
LG-D331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MasaAllah.. Az kalmis canim. Rabbim hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.. Dualarimiz seninle.. Siz de eksik etmeyin dualarinizi.. Benim kizim da buyudu teyzesi. Bir hafta sonra 2 yasina girecek insaAllah...Aleyküm selam canim cok şükür iyiyim nasipse oğlumu bekliyorum ocakta doğum olacak inşallah dualarinizda beni unutmayin..sen nasılsın tatlı kızın büyüdü mü ?