Kemahlı_24
Kayıtlı Kullanıcı
Evdeki hesabımız bile Çarşıya uymuyorken, Ahiret hesabımızın vay haline...
Necip Fazıl Kısakürek...
Necip Fazıl Kısakürek...
@receb-i kamer kardesim.. Allah anali babali buyutsun minik kuzuyu.. Hayirli uzun omurleri olsun..
LG-D331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zordur kardeşim Allah şifa versin inşallah..
Sent from Zeynep Miray [emoji480][emoji480]
Gecmis olsun canim
Balli sut ic iyi gelir
hımmm kuzucum ben burdan bi mesaj aldımm.. ayy umarım anladığım gibidirmaşaALLAH
![]()
Allah kolaylıklar versin kardeşimbugün 540 sayfalık romanı türkçeye çevirmeye çalışırken ve film dublajı yaparken kafayı yediğim, devreleri yaktığım doğrudur, yemek yemeyi unuttum vah bana vaylar bana :a02:
Allah kolaylıklar versin kardeşim![]()
Allah yardmcin olsun canim yaa.. Kolayliklar versin. Dikkat et kendine. ??????bugün 540 sayfalık romanı türkçeye çevirmeye çalışırken ve film dublajı yaparken kafayı yediğim, devreleri yaktığım doğrudur, yemek yemeyi unuttum vah bana vaylar bana :a02:
bugün 540 sayfalık romanı türkçeye çevirmeye çalışırken ve film dublajı yaparken kafayı yediğim, devreleri yaktığım doğrudur, yemek yemeyi unuttum vah bana vaylar bana :a02:
Allah yardmcin olsun canim yaa.. Kolayliklar versin. Dikkat et kendine. ??????
LG-D331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sukunet...Letafet...Nedamet...Nezaket...SAĞLIK
Önce sağlık kardeşim inşallah...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
bugün 540 sayfalık romanı türkçeye çevirmeye çalışırken ve film dublajı yaparken kafayı yediğim, devreleri yaktığım doğrudur, yemek yemeyi unuttum vah bana vaylar bana :a02:
Amin
Selam Aleyküm çok değerli abim şu kardeşin nelere maruz kalıyor neler yaşatıyorlar nasıl canını yakıp neler söylüyorlar anlatamam
Perşembe günü mevlüte gittik eşimle hocamında sesi çok güzeldi birde içten ilahi okuyunca nasıl ağlıyorum anlatamam mevlüt örtüsünü yüzüme çekip yüzüm görünmeden beni ilk defa tanıyan insanlar seni bu kadar ağlatan ne dedi bende gurbetlik birde yeni dayımı kaybettim dedim zaten vefat eden kişinin kızkardeşi ağlarken söylerken hep annem geldi aklımane desek boş taktir ilah..
İnsanlar benden ne istiyor Allah kötülük yapmak isteyenlere emellerine ulaştırmasın Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin inşallah.
Allah bütün imtihanlarımızda kolaylık inşirah nasip etsin her iki dünyada başarı ile imtihanlarımızı geçmek nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile selametle kalınız abim.
Hayırlı geceler [MENTION=75498]Muhtazaf[/MENTION] ağabey ..
Hoşgeldin ...
Hayırlı geceler hoşbulduk kardeşim sende hoşgeldin.
Recep kardeşim kısa film çeviriyorum şimdilik korku filmi [emoji33] [emoji16]hangi filme dublaj yaptınız kardeşim hayır bilelimde izlemeyelim yani![]()
![]()
şaka bi yana Allah kolaylıklar versin kardeşim![]()