VaVeyla
Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim artik kahreyle sunlari...
Rabbim artik kahreyle sunlari...
ne bozuk bir düzen.
at belli it belli ama bir şey yapılamıyor..
Rabbim mekanını cennet eyleye inşallah...
Sizlere de sabır versin Rabbimiz...
ablam allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bir fatiha okudum....selametle dua ile...
rabbim merhametiyle muamele etsin..
Allah rahmet eylesin leyla ablam
güzel ablam çok üzüldüm inan.ama taktiri ilahi hepimiz bunu yaşayacağız.dönüş RABBİME .3 ihlas 1 fatiha okudum bende.inşALLAH cennet bahçelerinde ve peygamberime komşudur.yüreğimiz seninle
Leyla kardeşim ....Rabbim rahmet ,merhamet eylesin ....Geride kalanlara sabır diliyorum...
Herşey YARADANA ait...geldiğimiz gibi hepimiz göçüp gideceğiz...
Sabırlar diliyorum güzel kardeşim
hakkat öyle ama hayırlısı her zamanKiz çocuğu baskadir![]()
Kiz çocuğu baskadir![]()
kız çocuğu candır canandır yardir yarendir sevgilidir gerçek sevgilidir aşktır aşk
kızımı özledim vaveyla ablası halası teyzesi vs vs
kız bebişmi gelcek yoksa![]()
kız çocuğu candır canandır yardir yarendir sevgilidir gerçek sevgilidir aşktır aşk
Kiz çocuğu baskadir![]()
Aynen öyle heyecanla beklemektir![]()
Ooo masallahh geldi mi hemen
hemde sizinde kiz masallahh bereketli gelsin hayirli evlat olsun hz fatima gibi olsun insallah
Evett geliyo insallah Bizde kizimizi dort gozle bekliyoruz daha 5 ayimiz var![]()
Abi kız babası mı oldunuz.. çok sevindim RABBİM analı-babalı büyütsün..![]()
Aynen öyle heyecanla beklemektir![]()
Ooo masallahh geldi mi hemen
hemde sizinde kiz masallahh bereketli gelsin hayirli evlat olsun hz fatima gibi olsun insallah
Evett geliyo insallah Bizde kizimizi dort gozle bekliyoruz daha 5 ayimiz var![]()
maşaALLAH![]()
kız evlat hem anneye hem babaya dost kardeş hatta anne hatta hatta herşeydir.. RABBim SAĞLIKLI huzurlu olmalarını nasip etsin.. herbiri hz FATMA annemiz- gibi olsun inşallah... ama vaveyla kardeşim sorun şuki.. eşin çoookdaha şanslı olacak çooooooooooooook
Yani teoride öyle ama henüz pratikte değiliz kardeşim yani bekliyoruz ha geldi ha gelicekAbi kız babası mı oldunuz.. çok sevindim RABBİM analı-babalı büyütsün..![]()