hudavendigar
Kayıtlı Kullanıcı
Kime ne emanet ettiysek, Ya kırdı,ya da kaybetti.. Anladım ki emanete en güzel bakan ”ALLAH” ‘ idi..
bu harikulade renkli lale hemşerim vaveylaya![]()
![]()
Iyi olmana cok sevindim cnm. Dikkat et kendine. Saglik ne buyuk nimett.. Rabbim tum hastalara sifalar versin..
EyvALLAH abiİçinden geçiyorsa canın sağolsun :a31:
hemşerim benim gönderdiğim foto konya da çekilmiş bir gonca lale nin fotoğrafı :a31: haa kendi çekimim değil ama konyanın lalesi belki şuan açmış ve en güzel halini almıştırbiraz göz zevki yahuu bu nedir arkadas
neyse al al hadi hemşerimsn böyle zevksiz çiçeklerle işin olmasın
şu güzellik senin olsun![]()
teesüf ederim mavci abiVaveyla kardeşimi can-ı gönülden tebrik etmek geldi içimden...:a12:
canım amin.sen nasılsın.şekerim 300 çıktı yine.başım çok ağrıyor
Rabbim acil sifalar versin cnm. Simdi nasilsin?canım amin.sen nasılsın.şekerim 300 çıktı yine.başım çok ağrıyor
EyvALLAH abi
hemşerim benim gönderdiğim foto konya da çekilmiş bir gonca lale nin fotoğrafı :a31: haa kendi çekimim değil ama konyanın lalesi belki şuan açmış ve en güzel halini almıştır![]()
yani özel bir fotoğraf :a35: profosyonel ce ve profosyonel aletle çekilmemiş tabi
yoksa biz zevkli adamız![]()
![]()
bak bakkne müthiş subhanALLAH
Ormana gitmek istiyorummm..![]()
Rabbim acil sifalar versin cnm. Simdi nasilsin?
Ben de iyiyim cok sukur. Foruma girmeye pek firsat bulamiyorum. Kizim cok hiperaktif hic durmuyor. Onunla ilgilenmekle geciyor zamanimin cogu..
Eskisi gibi hatimlere salavatlara meal okumalarina katilamiyorum. Cok istesem de..
Sadece Ya Sabır..