RECEB-I KAMER
Kayıtlı Kullanıcı
İslamiyet Gen.Tr ailesi hepinizi Allah rızası için çok seviyorum,iyiki varsınız inanın eksikliğiniz çok belli oluyor..Forumdaydım bugün öğleden sonra yüzümde tebessüm sabit kaldı
Emeği geçen herkese kocaman :T
Anlayanlar arasında yoksunuz ve alınganlık diyorsunuz, peki abi :a10:
Yok sevgiyle şiddete karşıyız
bilmemmiii
hoşgeldin kamerr)
Muhtazaf ağabey hayırlı akşamlar![]()
Geceniz bereketli nurlu olsun ...
Allah razı olsun ağabeyHayırlı ve nurlu Akşamlar güzel yürekli kardeşim. ALLAH daima yardımcın olsun inşa-ALLAH.
..... ile tanıştığımda bütün ..... ların cenaze namazını kıldım![]()
bilmemmiii
hoşgeldin kamerr)
İslamiyet Gen.Tr ailesi hepinizi Allah rızası için çok seviyorum,iyiki varsınız inanın eksikliğiniz çok belli oluyor..Forumdaydım bugün öğleden sonra yüzümde tebessüm sabit kaldıEmeği geçen herkese kocaman :T
hoşgeldin mi acabaiyi madem çok ısrarcı oldun hoşgeldin o vakit
![]()
Hanım ablaaa bizi de çağırsan cemaat yapardık![]()
Hanım ablaaa bizi de çağırsan cemaat yapardık![]()
Olur abim bana uyar![]()
Bi paylaşım okudum da bütün pardesülerin cenaze namazını kıldım yazmış birisi o zaman buyrun cenaze namazına
(Eşim olacak) kız ile tanıştığımda bütün kadınların cenaze namazını kıldım
Olması gerekirdi
Dolayısıyla Çeşmi olamaz diye düşünüyorum![]()
Sami Yusuf'un sözü o evet abi ama o söz çok değişti artık
Ferace ile tanıştığım gün
bütün pardesülerin cenaze namazını kıldım
-demiş yine biri
Alıntı
hoşbulduk bende diyorum burda bi vaveyla eksikhakkat bak
![]()
Estağfirullah abim veya kardeşim her ne ise( kuvvetle muhtemel abi gibi hissettim
) yaşınızı bilmiyorum hakkınızı helal edin..Allah razı olsun güzel dualarınız için çok teşekkür ederim,amin ecmain inşaAllah..Evet görünüşte şer gibi görünüyor insan istiyor olsun istiyor ve belki de üzülüyor geçici bi süre offline takılıyor önünü sonunu hiç düşünmüyor ne yazıkki..istemek insaniyetin muktezasıdır..halbuki şu hakikati hatrımızdan bi çıkarmasak Rabbimiz Hakimdir abes iş yapmaz muhakkak başımıza gelen her hadise ne hikmetler içeriyordur yeter ki onlardan ders çıkarabilelim..biliyorum bu duayı umrede epeyce etmiştik demekki sağlam bi dua olmuş
Rabbim bi yerlerde muhafaza ediyordur muhakkak
Rabbim siz ve diğer bekar kardeşlerimize her iki cihan saadetine vesile olacak hayırlı eşler nasib etsin inşallah..Rabbime emanetsiniz inşallah dualarımdasınız bilmukabele..
İslamiyet Gen.Tr ailesi hepinizi Allah rızası için çok seviyorum,iyiki varsınız inanın eksikliğiniz çok belli oluyor..Forumdaydım bugün öğleden sonra yüzümde tebessüm sabit kaldıEmeği geçen herkese kocaman :T