ahmet_99 ve Çeşm_i Bülbül kardeşim.
Farketmemiştim. 4 yıl geçivermiş habersizce.
hatırlatanlardan Allah razı olsun
varlığınız daim olsun![]()
foruma giriş yapıp yapmadığımı soran kıymetli pek kıymetli kardeşim nerelerdesin acaba?
kardeşim hoşgeldin nasılsın.. herşey yolundadır inşallah.......
hoşbulduk ablacım Allah razı olsun iyiyim şükürler olsun sizler nasılsınız ?
bir ben bir ben ve yine bir ben mutlu mesudum abla sağolun![]()
Recep kardeşim...
Hayırlı bir işiniz vardı....sormakla ayıp etmiyorum inşallah....bir ben.bir ben deyince.....
yok ablacım estağfirullah..sanırım hayırlı değilmiş abla biz hayırlı olduğunu zannediyorduk karşılıklı olarak,fikirlerimiz müsbet olmasına rağmen netice alamadık bazı engelleri aşamadık ne yazıkki..Rabbimden hayırlısı ne diyebirim ki,Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler dedik böylesi güzelmiş demekki..neticesinde bir ben bir ben ve yine bir ben belki de böylesi daha güzeldiryoksa evli olsaydım karadeniz turunu nasıl yapıcaktım değil mi ?
Allahtan hayırlısı ablacım,Allah razı olsun,sağolun dua beklerim inşallah..
Rabbim hakkınızda hayırlı ve güzel olanını nasip etsin Receb kardeşim...
Siz elinizden geleni yapın, gerisini Rabbimize bırakın inşallah...
Selam ve DUA ile...
Amin inşallah pek kıymetli abim sağolun..komple bıraktım abim40 a kadar yolu var değil mi ?
Güzel temennileriniz için teşekkür ederim mavci abim,sağolun..
yok ablacım estağfirullah..sanırım hayırlı değilmiş abla biz hayırlı olduğunu zannediyorduk karşılıklı olarak,fikirlerimiz müsbet olmasına rağmen netice alamadık bazı engelleri aşamadık ne yazıkki..Rabbimden hayırlısı ne diyebirim ki,Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler dedik böylesi güzelmiş demekki..neticesinde bir ben bir ben ve yine bir ben belki de böylesi daha güzeldiryoksa evli olsaydım karadeniz turunu nasıl yapıcaktım değil mi ?
Her işte bir hayır olduğunu bilmeniz ne güzel...tevekkülün hediyesi sonradan geliyor değerli kardeşim.
Rabbim sabrınızın karşılığını hayırlı bir eş ve halis çocuklarla eylesin..ömrünüz huzur bereket iman dolu geçsin inşaallah.
Dualarımdasınız değerli kardeşim..
tamamdır abicim o zaman acelemiz yok 3 ila 6 yılımız var şu durumdaYok kardeşim...
30 yaş sınırımız var...Çok zorlarsan 33 olur...
33 yaşın da özel bir önemi var...
Sonrası yokkkk...
Muhabbetin arasına girdiğim için kusuruma bakma Receb kardeşim..
Öncelikle Rabb'im hakkında en hayırlı olanı, gönlünü razı ederek nasip eylesin inşaAllah.. Kardeşim hayır sandığımız olaylarda bir şer, şer diye üzüldüğümüz olaylarda da bir hayır olabiliyor.. Dediğiniz gibi, Mevla'mız neylerse güzel eyler.. Demek ki vakti saati gelmemiş kardeşim vuslatınızın, tıpki ben ve diğer bekar kardeşlerimizinki gibi
Kur'an-ı Kerimde geçen çok güzel bir dua var kardeşim, bol bol zikredelim inşaAllah bekar kardeşler olarak hep birlikte
وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
Ve onlar ki: "Ey Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takva sahiplerine önder kıl" derler.
(Furkan:74)
Dualarımızda olacaksın kardeşim inşaAllah, sen de bizleri unutma dualarında![]()
Hizmet her zaman olmalı...
Bekar ya da evli farketmez kardeşim![]()
siz de takdir edersiniz ki sayın abim bekar insan tüm enerjisini hizmete,hakaika sarfedebilir ama evli insanın ahvalini ben bilmem sizler bilirsinizmuhtemelen mental bi yorgunluk çöker
neden geldim istanbula türküleri söyler
vs vs bunlar tahmin abim tecrübe siz büyüklerimiz
evlendim hizmet bitti mantığı da olmaz tabiki..son nefese dek neyse vazife onunla iştigal etmeli insan...
şükürler olsun huzurluyuz bizlerde.. sende iyisinya çok şükür..hoşbulduk ablacım Allah razı olsun iyiyim şükürler olsun sizler nasılsınız ?
bir ben bir ben ve yine bir ben mutlu mesudum abla sağolun![]()
yinede şükür kardeşim.. ne güzelki önceden görmüşsün ne güzelki doğru kararı vermişsin.. ne güzelki hayrı görmüşsün ve bundan mutlusun.. RABBİM sana hayırlar nasip edecek inşallah..yok ablacım estağfirullah..sanırım hayırlı değilmiş abla biz hayırlı olduğunu zannediyorduk karşılıklı olarak,fikirlerimiz müsbet olmasına rağmen netice alamadık bazı engelleri aşamadık ne yazıkki..Rabbimden hayırlısı ne diyebirim ki,Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler dedik böylesi güzelmiş demekki..neticesinde bir ben bir ben ve yine bir ben belki de böylesi daha güzeldiryoksa evli olsaydım karadeniz turunu nasıl yapıcaktım değil mi ?
Muhabbetin arasına girdiğim için kusuruma bakma Receb kardeşim..
Öncelikle Rabb'im hakkında en hayırlı olanı, gönlünü razı ederek nasip eylesin inşaAllah.. Kardeşim hayır sandığımız olaylarda bir şer, şer diye üzüldüğümüz olaylarda da bir hayır olabiliyor.. Dediğiniz gibi, Mevla'mız neylerse güzel eyler.. Demek ki vakti saati gelmemiş kardeşim vuslatınızın, tıpki ben ve diğer bekar kardeşlerimizinki gibi
Kur'an-ı Kerimde geçen çok güzel bir dua var kardeşim, bol bol zikredelim inşaAllah bekar kardeşler olarak hep birlikte
وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ve onlar ki: "Ey Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takva sahiplerine önder kıl" derler.
(Furkan:74)[/FONT]
Dualarımızda olacaksın kardeşim inşaAllah, sen de bizleri unutma dualarında![]()