-Ammar Bin Yasir-
Kayıtlı Kullanıcı
amin inşaallah... biz bu hayatta türbanımızla cihad ediyoruz kimisnin kalbi kimişsinin başı kapalı ne diyelim..
amin.. amin..
yüreğimiz parçalndı..
bir volkan gibi patlamak istiyor heryanım
ama birşeyler düğüm oldu boğazımda...
sabırmı gösteriyoruz yoksa boyun mu eğiyoruz anlamıyorum...
RAbbim en iyisini sen bilirsin...
Rabbim sabretmemiz uygunsa sabrımızı arttır...
direnmemiz gerekiyorsa sen fırsat ver bizlere...
ya Rabb..sen ıslah eyle onları olmuyorlarsa Kahhar isminle kahreyle zalimleri..
Allah celle celalüh bacılarımızn yardımcısı olsun ..
selam ve dua ile
aynı duruma aylar önce bende tanık olmuştum abicim,
hatta ufak bi yanlış anlaşılmadan dolayı az kalsın bizede açtıracaklardı başlarımızı...
o kadar ezici bi durumki abicim, kelimeler kifayetsiz...
Rabbim sizin dediğiniz gibi köklerini kurutsun o zalimlerin...
selam ve baki dua ile abicim,
Rabbime emanetsiniz...
amin... allah yar ve yardımcıları olsun
selamün aleyküm mustafa abi...
Biz bayanların hazin sonu...
Bende geçensene sınava girerken aynı duruma düşmüştüm ...
Ama ben unutmuşum eşarplı oldugumu yukarıya çıkmıştımki görevliler eşarpını çıkart diye seslenince anladım megersem bana diyorlarmış...
Kös kös geri dönüp çıkarmak zorunda kalmıştım...
Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
Selam ve dua ile..
amiiiin........
Selamün Aleyküm..
İçler acısı bir durum.Allah yardımcıları olsun..
Bu sorun en kısa sürede çözülmeli..
abi bugünlerde böyle olaylara o kadar denk geliyorum ki rabbim şaşırtmasın..
bi arkadsımızın akrabası tatlı dille beni uayrdı saolasun ayy daha modern kapanma şekilleri var bak ne güzel hem acık hem namazında olanlar var sen neden böyle bi yol sectin vs vs gibi cümleler ardını arkasını kesmiyor..
hastanede kadının biri ayy bu ne anlamıyorum yada kapalı olunca daha cok dikkat cekiyor benim kızım acık sizin kadar dikkat cekmiyor ( çok şükür ki üstümüze dikkat cekecek tek bir parca yok)
kınayan gözlerle bakıyorsunuzdur bundan dolayı dikkatiniz yöneliyordur dedim -ki sinirlendim- daha fazlasını demek isterdim ama hanım kactı neredeyse benden tepki beklemedi sanırım..
başında örtü varsa sen insan bile olmazsın neymiş efendim modern bir topluluguz....
sabır sınırları asılıyor vallhi benim acımdan durum böyle bir gün fena halde savunmaya gececmm
selam ve dua ile
bu konuda bazen yorumsuz kalıyorum .. bazende kızıyorum aslında ..
mecburiyet mi ? neden mecburiyet ki .. ne için mecburiyet ki..
ve daha önemlisi en önemlisiDEĞERMİ !... HERŞEY İÇİN!!!
rabbim razı olacagı şekilde bürünmeyi nasip etsin cümlemize ..
dogruluktan rızasından ayırmasın inşaALLAH... (AMİN )
ALLAH cc emanet olunuz abi ..
selam ve dua ile
Hoşgeldin Aminenur Kardeşim...
Ne dersen haklısın...
Sözlerine katılmamak mümkün değil...
Ama...
Ben burada MECBURİYET derken...
Aslında o öğrencimizin, o kızımızın içinde bulunduğu durum için kullandım bunu...
Mutlaka doğru ya da yanlış bir mazereti vardır o kardeşimizin...:a11:
Allah CC. en doğrusunu bilir...
Dualarınıza gönülden amin...
Allah CC. yar ve yardımcımız olsun...
selamunaleykum mavci
hoşgeldin
ınan kı bende cok üzüldüm
daha oncelerı boyle şeyler yoktu
medya mı yaptı ne oldu pekde anlayamadım
ben üni.deyken kapalı kardeşlerımız derse rahat gırebılıyorlardı
hatta mesleğe başlamadım önce kapalı melektaşlerım derse gırıyorlardı
ne oluyor demek gerekır
memleket nereye gıdıyor demek gerekır
allah sonumuzu hayır etsın
allah başımıza bu değerlerın kıymetını bılenlerı getırsın amın
allaha emanet ol mavcı
emeğıne sağlık
mutlu kal
amin inşaallah... biz bu hayatta türbanımızla cihad ediyoruz kimisnin kalbi kimişsinin başı kapalı ne diyelim..
ALLAHım!
Sen bizlere NURUNU göster...
Sen zalimlerin kökünü kurut...
AMİNNN...
Amin inşaALLAH değerli abim
Allah razı olsun emeğine sağlık maalesef kanayan yaramız ve hep kanayacak...
selam ve dua ile...
amin sagol kardesım
ALLAH yardımcıları olsun...
Selamun Aleyküm,
Kardeşlerim, Allah hepimize sabır, iman kuvveti ve sonuçta zafer nasib etsin inşaallah.
Bu sene benim kızım da ÖSS'ye girecek. Ve en büyük hedefi Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Çeviribilim bölümü. Üstelik o kadar istekle ve heyecanla çalışıyor, gayret ediyor ki üzülüyorum kazanamaz da hayal kırıklığı yaşarsa diye.
Tabii ki her evlat anne baba için paha biçilmez bir mücevherdir ama ben kızımın birazcık yüzünün mahzunlaştığını görsem içimde ne fırtınalar kopar tahmin bile edemezsiniz.
Peki, ya kazanırsa? O zaman daha da büyük sıkıntı. Malum başörtüsü ile öğrenim göremeyeceği için ya hiç gidemeyecek ya da mavci kardeşimizin söz konusu ettiği durumlara düşecek. Emin olun öyle zor bir karar aşamasında kalıyor ki insan...
Bizlere bu çaresizliği yaşatanlara, tamamen masum olduğu halde bu zulmü kızlarımıza reva gören insan suretli mahluklara ne diyeceğimi bilemiyorum...
Ya rabbi sen en iyisini bilirsin...
Allah'a emanet olun...
ewet ya çok kötü bir durum bizim başörtümüz niçin dokunuyor bu insanlara anlayamıyorum biz onlara başı açık dolaşmalarına yahut bi yerlere girmelerini yasaklıyormuyuz gayet saçma bir davranış sergiliyorlar rabbim bizleri o tip insanlardan korusun
SELAMÜN ALEYKÜM MAVCI KARDEŞİM MALESEF Kİ TOPLUMUMUZDA DEVAMLI KANAYAN VE HİÇ DİNMEYEN BİR YARA BAŞ ÖRTÜSÜ.BİR İSLAM ÜLKESİNDE KAPALI OLMAK KADAR NORMAL OLAN BİR ŞEYİ MALESEF PROBLEM OLARAK GÖRÜYORLAR.BUGÜN ÜNÜVERSİTE EĞİTİM KURUMLARINDA DEKOLTE GİYİME İZİN VAR İKEN BAŞ ÖRTÜSÜNE KARŞI ÇIKMA MANTIK KURALLARINA DAHİ UYGUN BİR UNSUR DEĞİL.SELAM VE DUA iLE