Alllah Razi Olsun O Kardeşlerimizi Hatirlatiğin Için A.e.o Allah Yar Ve Yardimcilari Olsun
Allah(c.c) sizdende razı olsun inşallah..Allah(c.c)'ya emanet olun...
Alllah Razi Olsun O Kardeşlerimizi Hatirlatiğin Için A.e.o Allah Yar Ve Yardimcilari Olsun
Rabbim Yardimcilari Olsun Dayanilacak Gibi Değil
Selamun aleykum hepside içimizi yakip geçti.: Allah c.c. ye havale ediyorum o zalimleri.çünkü en güzel öc alan, Süphesiz Allah c.c. dür.
Allah c.c. senden razi olsun.
Bitaraftan Gülüyoruz Diğer Taraftan Böyle Görüntüler Hayatin Gerçeği Bunlar Ama Hep Unutuyoruz Allah Insanlara Yardim Etsin Bizlerede Unutturmasin
[IBU FOTOĞRAFLARA BAKARKEN KENDİMDEN, KULLUĞUMDAN UTANDIM.
RABBİMİN VERDİĞİ LÜTÜFLARA , NİMETLERE HAKKIYLA ŞÜKRETMEMEKTEN UTANDIM.
O SIKINTILARI ÇEKEN İNSANLAR İÇİN MADDEN OLMASADA ,MANEN YETERİ KADAR DUA ETMEDİĞİMDEN UTANDIM....[/i]
Ibretlik Görüntüler Halimize şükürler Olsun Allah Her Kesin Yar Veyardimcisi Olsun Inşaallah Ders Almamiz Lazim
Selamun aleyküm kardeşim. Rabbim razı olsun. Rabbimin bize verdiği nimetlere şükretmemiz gerektiğini bir kez daha hatırlattın. Dünya da neler var neler... Bunlar bizim gördüklerimiz. Allah yardımcıları olsun o aç olan insanların. Selam ve dua ile...
bence allah yardımcılarıolsun demek yerine birde onlara yardımcı olabiliriz burdan hanımlara sesleniyorum toplandığınız altın günlerinde onlar içinde para toplayabilirsiniz burdan herkese sesleniyorum niçin sizlerde 1 haftada harcadığınız paranın yarısını toplayarak onlara göndermiyosunuz hepinizden allah razı olsun hepinizin yardımcısı olsun
Allah razı olsun a.e.o.
zulüm gören tüm müslümanları allah yardımcısı olsun
Allah yardımcımız olsun cümlemizin bizlerinde inşallah kötü art niyetli insanlara Rabbim fırsat vermesin inşallah.Emeğinize sağlık kardeşim Allah razı olsun...