Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ibretlik görüntüler (2 Kullanıcı)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum hepside içimizi yakip geçti.::( Allah c.c. ye havale ediyorum o zalimleri.çünkü en güzel öc alan, Süphesiz Allah c.c. dür.
Allah c.c. senden razi olsun.

ve aleykümselam....Allah(c.c) sizdende razı olsun inşallah...Hayırlı günler..

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
[IBU FOTOĞRAFLARA BAKARKEN KENDİMDEN, KULLUĞUMDAN UTANDIM.
RABBİMİN VERDİĞİ LÜTÜFLARA , NİMETLERE HAKKIYLA ŞÜKRETMEMEKTEN UTANDIM.
O SIKINTILARI ÇEKEN İNSANLAR İÇİN MADDEN OLMASADA ,MANEN YETERİ KADAR DUA ETMEDİĞİMDEN UTANDIM....[/I]

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
[IBU FOTOĞRAFLARA BAKARKEN KENDİMDEN, KULLUĞUMDAN UTANDIM.
RABBİMİN VERDİĞİ LÜTÜFLARA , NİMETLERE HAKKIYLA ŞÜKRETMEMEKTEN UTANDIM.
O SIKINTILARI ÇEKEN İNSANLAR İÇİN MADDEN OLMASADA ,MANEN YETERİ KADAR DUA ETMEDİĞİMDEN UTANDIM....[/i]

:gulegule şükür edelim inşallah hep şükür..

fatihhan...

Kayıtlı Kullanıcı
Ibretlik Görüntüler Halimize şükürler Olsun Allah Her Kesin Yar Veyardimcisi Olsun Inşaallah Ders Almamiz Lazim

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim. Rabbim razı olsun. Rabbimin bize verdiği nimetlere şükretmemiz gerektiğini bir kez daha hatırlattın. Dünya da neler var neler... Bunlar bizim gördüklerimiz. Allah yardımcıları olsun o aç olan insanların. Selam ve dua ile...

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim. Rabbim razı olsun. Rabbimin bize verdiği nimetlere şükretmemiz gerektiğini bir kez daha hatırlattın. Dünya da neler var neler... Bunlar bizim gördüklerimiz. Allah yardımcıları olsun o aç olan insanların. Selam ve dua ile...

Ve aleykümselam....Allah(c.c) sizdende razı olsun inşallah...
Gerçektende hep şükür etmeliyiz...
Amin inşallah....Hayırlı cumalar..

meryemsi

Kayıtlı Kullanıcı
bence allah yardımcılarıolsun demek yerine birde onlara yardımcı olabiliriz burdan hanımlara sesleniyorum toplandığınız altın günlerinde onlar içinde para toplayabilirsiniz burdan herkese sesleniyorum niçin sizlerde 1 haftada harcadığınız paranın yarısını toplayarak onlara göndermiyosunuz hepinizden allah razı olsun hepinizin yardımcısı olsun

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
bence allah yardımcılarıolsun demek yerine birde onlara yardımcı olabiliriz burdan hanımlara sesleniyorum toplandığınız altın günlerinde onlar içinde para toplayabilirsiniz burdan herkese sesleniyorum niçin sizlerde 1 haftada harcadığınız paranın yarısını toplayarak onlara göndermiyosunuz hepinizden allah razı olsun hepinizin yardımcısı olsun

Selamün aleyküm..Dua da çok önemli ama değilmi..:evet
HAyırlı günler..

yasar_akgul_54

Kayıtlı Kullanıcı
zulüm gören tüm müslümanları allah yardımcısı olsun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah yardımcımız olsun cümlemizin bizlerinde inşallah kötü art niyetli insanlara Rabbim fırsat vermesin inşallah.Emeğinize sağlık kardeşim Allah razı olsun...

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcımız olsun cümlemizin bizlerinde inşallah kötü art niyetli insanlara Rabbim fırsat vermesin inşallah.Emeğinize sağlık kardeşim Allah razı olsun...

Amin inşallah....
Allah(c.c) sizden de razı olsun..Hayırlı günler..:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt