Ferhan1982 yazdı:
YARABBİ SANA İNANDIM SANA SIĞINDIM YARABBİ.
ALLAH CÜMLEMİZİ BU OLUP BİTENLERDEN MUHAFAZA EYLESİN. (AMİİİİİN)
Kalb-i selim yazdı:
Selamun Aleykum
Paylaşımınız için Teşekkür. Allah razı oLsun. Rabbim Cümlemizin yari ve yardımıcısı olsun..(Amin)
Allahaısmarladık... B)
emine364 yazdı:
EMEĞİNE SAĞLIK YA GERÇEKTEN İBRET VERİCİ GÖRÜNTÜLER ALLAH HERKESZİN YARDIMCISI OLSUN BİZDE BURDA UFACIK DERTLERİMİZE ÜZÜLÜYORUZ.
HAYIRLI GÜNLER
calik yazdı:
s.a
şükredecek ne kadar çok nimete sahibiz kaybetmeden kıymetini bilenlerden oluruz inşaallah. RABBİM HERKESİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN ZORDA OLANALARA KALAYLIKLAR İHSAN ETSİN İNŞAALLAH.
Aleykümselam...Allah razı olsun ...Amin inşallah....B)B)B)ayse duru yazdı:
s.a emeğine sağlık arkadaşım allahıma şükürler olsun halmize allahım darda ve yalınızları korusun amin
sevgi dinc yazdı:
cok kötü görüntüler halimize ne kadar şükretsek azdır
emeginize saglık
KERAY yazdı:
BİZLERDE GECELERİ RAHAT RAHAT UYUYABİLİYORUZ.AÇLIK VE SEFALET HERYERDE VAR SADECE BU FOTOĞRAFLARDA DEĞİL. TEŞEKKÜRLER KARDEŞ
Nikko yazdı:
Bu dünyayı kendi kurallarına göre değiştirmeye çalışanlar, ahireti değiştiremeyecekler.
ALLAH bizi kaldıramayacağımız yükün altına koymasın, ne verirse hayırlısını versin, imanımızı çoğaltsın, bu gibi olaylar karşısındakilere,zor durumdakilere yardım etsin, bizi doğru yolundan şaşırtmasın İNŞALLAH.
hatice_hd yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN. BU FOTOĞRAFLARI GÖRÜP DE ÜZÜLMEMEK ELDE DEİL. ALLAH HEPSİNİN DE YARDIMCISI OLUR İNŞ. VE BİZLERE DE EN AZINDAN ONLARDAN BİRİNE YARDIM EDEBİLMEYİ NASİP EDER.
mabet_bekcisi yazdı:
abicim eline emeğine sağlık.ama çok kötü görüntüler.şükrümüzü bilmiyoruz biz.bu olaylarada uzaktan bakıyoruz ancak üzülüyoruz iki gün sonrada unutuyoruz bu insanlık mı ya.nasıl bir vahşettir bu.allah yar ve yardımcıları olsun inşallah
ecmain olsun abiB)Resul_Acer yazdı:
mabet_bekcisi yazdı:
abicim eline emeğine sağlık.ama çok kötü görüntüler.şükrümüzü bilmiyoruz biz.bu olaylarada uzaktan bakıyoruz ancak üzülüyoruz iki gün sonrada unutuyoruz bu insanlık mı ya.nasıl bir vahşettir bu.allah yar ve yardımcıları olsun inşallah
Allah razı olsun...Gerçektende dediğiniz çok doğru..Allah razı olsun...B)B)B)
eminenurcan yazdı:
SELAMÜNALEYKÜM ALLAH RAZI OLSUN AMİNB)B)B)
derya_gulu yazdı:
S.A. ALLAHCC. RAZI OLSUN KARDEŞİM RESİMLERİ GÖRÜNCE SABAH EDEBİLDİGİM KAHVALTIDAN DOLAYI İNSAN OLARAK HEM ŞÜKRETTİM HEMDE İNSANLIĞIMDAN UTANDIM RABBİM CÜMLESİNİN YARDIMCISI OLSUN