Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hz. Mehdi Geldi mi Gelecek mi? (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,

Efendiler bırakın bu konuları bırakın bu mevzuları Allah Teala yardımcımız olsun sizleri kandırmaya çalışıyor Cin Taifeleri,bunlar rüyanıza gelen şeytanların oyunları hemen hemen herkese gelirler böyle Allah Teala İmanınıza kuvvet versin her hatadan günahtan Onun (c.c) Yüce Zatına sığının ben size bunu nasıl İspat edeyim,
Genelde abdestli yatarım çok nadir hatırlanır rüya görürüm,yaklaşık bir sene evvel di bir gece sabah namazına doğru bir rüya gördüm'',üç kişi yanıma geldiler sultanlar gibi giyinmiştiler,dedilerki bizimle İstanbula gelmen gerekiyor,sordum neden? Mehdi Zuhur edecek seninde Onun yanında savaşmanı istiyor dedimki bu kutlu bir haber peki gidelim,kara bir trene bindik içi saray gibi idi,bir mağarada bulduk kendimizi her yerde garip simgeler vardı,biz sana yalan söyledik dediler,ne konuda ? diye sordum,aslında bir mehdi gelmeyecek bir peygamber gelecek dediler ve O kişide sensin,dedimki,Ben Muhammede (s.a.v) biat ettim bana böyle şeylerle gelmeyin,birden afalladılar lafı değiştirdiler,peki O zaman bu mağarada bir hazine var onu bize çıkar dediler,bende simgeleri tek tek okudum,Hazinenin nasıl çıkacağını keşf ettim fakat Onlara vermemek için bir dalavere çevirmek istedim,başlarınızdaki incili boncuklu kavukları yere atın düşen incileri toplayın ve bana verin dedim onlar bu işi yapıncada oradan kaçtım''
Bakın hem komik hemde manidar bir RUYA sonuçta bir rüya Rüyamı gerçekten tabir edecek birine gittim tabir ettirdim bana dediki Evladım Üç tane Cin seninle dalga geçmişler Allah tan ''Ben Muhammede (s.a.v) biat ettim demişsin'' dedi,yani inanma yoksa sıkca gelirler,taki seni kandırana kadar,bu bir rüya buna ne kadar insan inanabilirki,bunların gerçekleri hayatımızda aleni yaşanıyor ama,dışarda okadar çok mehdiyim diye rüya gördüren varki birde bunlar insan bu insanlar nasıl olurda 1000 tane mehdi içinde birbirlerini yalancılıkla suçlamazlar,
Cinlerle ilgili bir kıssa daha ancak bu gerçek oluyor,
Erzurumda bir köy yolu meşhurdur cinleri ile oradan aracı ile geçiyor bir köy imamı aniden Firene basıyor karşısına 3-5 kişi çıkınca,bakıyorki yol ortasında sofra oturmuşlar yemek yiyorlar,daha kafasını camdan çıkarmadan sofradaki adam buna sesleniyor İmam efendi gel iki lokma ekmek yemek ye diye,imam şaşırıyor yok bana yol verin ben gidem diyor,gel yahu iki lokma ye gidersin diyor adam,İmam bakıyor olacak gibi değil,iniyor arabadan oturuyor sofraya ''Euzu Billahimineşşeytanirracim Bismillahirramanirrahim'' bir anda herkes kayboluyor,İmam öyle bir şoka giriyorki evine zor geliyor,uzun bir süre tıbbi yardım alıyor psikiyatrilerde dolanıyor,
Kardeşlerim ister aleni olsun isterse rüyada olsun,insana yakınlık kurarlar insanın itikatını zedelemek küfre düşürmek için olmadık işler yaparlar Allah Teala şöyle buyurur;

''Allah,insan ve cinlerin hepsini bir araya topladığı günde şöyle denilecek:Ey cinler topluluğu,insanlardan bir çoğunu aldatarak kendinize bağladınız...''(ilaahiri) EN'AM 128cin

Bu aldatmalara kapılmayınız ne kadar çok Hak tealanın emir ve yasaklarına riayet eder Ona (c.c) ne kadar çok güvenirseniz sizleri korur ve gözetir,HAK Teala cümlemizi şerli kullarının şerrinden muhafaza etsin,dilerimki çevrenizde Mehdilik söylentileri yayan kişilere kanmazsınız...

davaislam

Kayıtlı Kullanıcı
Mehdi bir aldatmaca değildir biz Rahip Bahira gibyiz geleni görürüz,biliriz ve müjdeleriz. Ancak ibadetimizi de yaparız.

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Mehdi bir aldatmaca değildir biz Rahip Bahira gibyiz geleni görürüz,biliriz ve müjdeleriz. Ancak ibadetimizi de yaparız.

Efendim güzel ve anlaşılır yorum yapalım,Mehdi gelmeyecek diyen de kim elbette gelecektir bir arkadaşımızın da dediği gibi hakkında 100 tane hadis mevcuttur,ancak evinin camından dışarı kafanı çıkarıpta kalabalığa ''aranızda mehdi varmı ''
diye bağırırsan eğer bir kaç tane si evet ben Mehdiyim diyecektir,işde O derece sapıtmıştır insanlar,anlatmak istediğimiz bu insanlar nasıl oluyorda şu dünyada varlığı kesin ispat edilmiş,İnsan,hayvan ve cinlerden başka varlık yaşamazken bu derece kanıyorlar,bu insanları hayvanlar kandıracak akla ferasete sahip değilse Allah Tealanın Yüce Kelamında buyurduğu gibi ''Cinler sizi kandırmasın '' ayeti şeriflerini delil olarak sunuyoruz,hani varsa eğer aramızda boşlukta olan bir kardeşim bizde aman sakın yapma bak böyle ispatları var hakkında ayet var diyoruz,ama sen kalkarda biz Rahip Bahira gibi geleni görür,bilir ve müjdeleriz,ancak ibadetimizide yaparız dersen,bundan çok kötü manalar çıkar,ben birşey yazmayayım,fakat sen mümkünse önce şu Rahip Bahira dediğin kimdir? ve sen neden Onun gibi yaparsın onu bir izah et!!! ancak mümkünse her sana geleni geldiği ile kabul edipte onu müjdeleme sonra o ettiğin ibadetten hayır nasıl bulacaksın ?
Selamlarımla...

davaislam

Kayıtlı Kullanıcı
kimse dışarıya öyle demez işi bilenler izler ve olayları takip eder siz nasıl ki bir rüya ile sonuca varıyorsanız ben de varırım ayrıca Bahira dediğimiz kişiyi araştırınız biz inananları örnek alırız.Buna diğer peygamberlerin ümmetleri de geçerlidir.Alametleri Peygamberimiz(sav) açıklamış.Kısacası şudur ki : süfyan geldi ve öldü ,sıra Hz.Mehdi sonra Deccal daha sonra Hz.İsa(as)

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Eh be güzel kardeşim ben senin dedikleirnden birşey anlamıyorum,sen hala Rüyanın sahihliğine inanıyorsun,Allah Teala yar ve yardımcın olsun,bir hikaye anlatayım bu konuyu kapatayım,
Geçen sene bir cami çıkışı bir arkadaş girdi koluma hadi dedi şu ileride bir konferans varmış gidipte izleyelim dedim boşver ben biliyorum onları,gel birşey olmaz biraz kalırız dedi,eski hatırlı arkadaşım kıramadım hatrını,girdik sohbet salonuna teferruatı hızlı geçiyorum,sinema sistemi gibi ancak bilgisayardan perdeye aktarma bir sistem ile birisi konuşuyor CD den,sordum bu kim dediler ''Evliya'' biraz dinledim bu kişiyi,baktım islamın şartı 7 dir dedi,az sonra cehenneme giren müslüman bir daha çıkamaz dedi,sırat köprüsü diye birşey yoktur dedi,tam kalkıyordum ki ''Ben Mehdiyim'' dedi,salon ALLAH sesi ile titredi halk bağırmaya başladı yanlış anlama sevinçlerinden bağırıyorlar,ben baktım olmayacak dayanamıyorum çıkayım buradan dedim arkadaş kaldı ben çıktım,çıkarken de tanıdık birini gördüm,burayıda kısa kesiyorum,bir zaman sonra bu tanıdığı müsait bir yerde görünce sordum '' Hayırdır seni orda gördüm ne işin vardı dedim'' cevaben '' O bizim Efendi babamızdır zamanın kutbudur evliyadır '' dedi,''Mehdi olduğunu söylüyor ama dedim'' ''Doğrudur O diyorsa öyledir '' dedi,''Peki kaç yaşında diye sordum ''80'i devirdi'' dedi,şaşırdım kaldım,''yahu dedim bizmi yanlış biliyoruz bu Mehdi Hazretleri zuhur edince zamanın fitnesine karşı savaşmayacakmı,Hz.İsa ile birlikte Şeriat için cihat etmeyecekmi'' dedim,Cevab '' Evet aynen öyle olacak '' ''Peki iyi de bu adam 80 i aşmış hangi zamanda ve nasıl olur bu savaş izah et dedim'' ''Onun 120 sene yaşayıp yaşamayacağını sen bilemzsin '' diye bir cevap aldım,peki dedim uzaklaştım,aradan bir hafta geçti mevzusu oldu bazı çevrelerde bana şöyle dendi O kişi için ''Geçen senelerde peygamberim diyordu bu senede mehdiliğemi soyunmuş'',Şimdi ben kendime soruyorum,eğer bu Mehdi ise Senin Mehdin ne zaman ve nerede gelecek?,eğer bu mehdi ise senin mehdin bu mu?Eğer senin Mehdin bu değilse !Bu da diğer yalancı Mehdilerden birisimi?
Ne yazıkki arkasında binlerce insanı ben mehdiyim diye kandırarak peşinde sürüklüyor,hiç bir delilide yokken,bu insanlar ne hakla inandılar bu kişiye,sakın gördükleri bir rüyanın etkisi ile olmasın ...

_YUSUF_

Yönetici
sevgili arkadaşımaslında birileriyle paylaşmam gereken bir sorunum var ben gördüğüm bir rüyadan dolayı kaygılıyım sorun şurada ben bu rüyayı bir çok defa dır görüyorum deli olduğumu düşüneceklerinden kimseyede anlatamıyorumilk defa yaklaşık üç ay önce gördüm rüyamda gördüğüm kişiler yedi sekiz kişilerdi ve diğer yedi kişi sanki birinin yardımcısı idi ve bu kişinin mehdi olduğunu söylüyorlardı inanın o kişinin siması bile hala aklımda siyah hafif dalgalı ve yaklaşık omuz hizasına gelecek kadar saçı vardı yüzü beyaza yakın ve parlak ve temizdi burun üst kemik yapısı aşağı doğru düz ve pürüzsüzdü boyu orta yani uzun veya kısa değildi göz yapısı sanki tebessüm ediyor gibi görünüyordu ve ben bu yüzü rüyamda bir çok kez gördüm ve ondan sonra bu konuya ilgi vermeye başladım bir çok siteyi araştırdım ve bu daha çok çekinmeme sebep oldu insanlar kendinimi tarif ediyorsun demesin diye kimseyede söyleyemedim inanın size yemin ederimki bu anlattığım sima benim simama hiç bir şekilde uymuyor ben 180 boyunda ve kiloluyum ve saçım dökük ve hiç bir şekilde bu anlattığım simaya uymuyorum sadece kafama takılansa bana sorduğu soru hazırmısınız demesi ama neye işte bunu bilmiyorumumarım siz deli olduğumu düşünmezsinizçünkü aslında hayatım ilk defa bir rüyayı bu kadar üst üste görüyorumeğer rüya yorumlarından anlıyorsanız bana yardımcı olurmusunuz birde bu rüyalardan önce bu konular üzerinde merakım veya takıntım yoktu allah aemanet olun birde eğer benzeri olaylarla karşılaşan arkadaşlar varsa onların düşüncelerini merak ediyorum

Hesap gününe olmasın?
Selametle kalın

davaislam

Kayıtlı Kullanıcı
rüya etkisi ile olamaz kişi imanda ilerlemiştir işte o an şeytan gelir bir şeyler fısıldar insan o an şeytana uyarsa sapıklığı ileri dereceye ulaşır hasan mezarcı gibi... Ayrıca ben kendi rüyamdan bahsediyorum ki Peygamberimiz(sav)i çok gören bir insan olarak da derim.Bir insan"ben mehdiyim" dese elbette kimse inanmaz.Firavunun ilah olduğuna inananlar(haşa) ile ahmakların " ben şuyum ben buyum" demelerine inananlar arasında düşünce farklılığı yoktur ikisi de araştırmacı değil cahil kesimdir.Siz bu konuları daha iyi araştırınız ve kör bilgilerle gelmeyiniz.Kendinizce doğru düşüncenizi araştırınız.Dediklerimi anlamak için önce süfyan-Mehdi ve deccal-Hz.İsa karşılaştırmalarını ii biliniz.İstanbul fethi neden iki derler bunu da araştırınız.Mehdi'nin yaratılışı belli yaş durumu belli araştıranlara selam olsun .

not : İnş rüyamı veya rüyalarımı buraya yazacağım şu an konu Mehdi olduğu için önce O'nunla ilgili rüyamı anlatacağım İnş.vesselam

Melami_

Kayıtlı Kullanıcı
mehdi gelmeyecek....
çünkü bu kadar önemli bir konu hakkında bir tane bile ayet yok...
hüküm allahındır...
kimse allahın hükmüne ortak koşmasın...
peygamber efendimizin de kuranda olmayan bir konuda hüküm vermesi düşünülemez..
uydurmadır vesselam bunlar...
zaten o kadar çok bu konuda çelişen hadis var ki...

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
mehdi gelmeyecek....
hüküm allahındır...

ey celiskili kafa , ey hasta ruh
sen ne biliyorsun ? celiski senin kafanda olmasin
Kurani anlayamazsin zaten Kuranla isin da olmaz
Kuranda olmayan imis senin gozlerin kor ise bu kimin sucudur ?
nefsini olcu kabul edip sirk kosuyorsun ama farkinda degilsin ..

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
Mehdi `hidayete erdiren demektir `

bir suru sapik var ki imani bozuk ama mehdilik tasliyor..goklere yukseltilmeyen niye goklerden insin ? Hz Isa goklere yukseltildi ama Isa Hz Muhammede ummet olmak icin gelecek ve Hz Mehdinin arkasinda namaz kilacak hadislerde oyle haber veriliyor ..
asil olan Hz Mehdi aleyhi resuldur

Peygamberimizin sav haber verdigi Mehdi ise butun bidatlari silip supurecek Hz Muhammedin sav ummetini Peygamberimizin yolu uzerinde birlestirecek
Dunyada Musluman olmayan tek bir insan birakmayacak gonulleri fethedecek Peygamberimizin kanindan ve canindan olan mubarek bir insan Allah ondan mahrum etmesin onu tanimayi ve cagrisina uymayi nasip etsin

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
ey celiskili kafa , ey hasta ruh
sen ne biliyorsun ? celiski senin kafanda olmasin
Kurani anlayamazsin zaten Kuranla isin da olmaz
Kuranda olmayan imis senin gozlerin kor ise bu kimin sucudur ?
nefsini olcu kabul edip sirk kosuyorsun ama farkinda degilsin ..

Allahcc razı olsun..Açık açık hadisi şerifleri inkar ediyor bu sapık..HZ MEHDİ GELECEK...DORULARIN EN DOĞRUSUNU BİLDİREN PEYGAMBERİMİZ BİLDİRİYOR...DAHA NE..BİZ SAMİMİ KUL OLALIM..BİZİM VAZİFEMİZ BU..GERİSİ NASİP...

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Mehdi `hidayete erdiren demektir `

bir suru sapik var ki imani bozuk ama mehdilik tasliyor..goklere yukseltilmeyen niye goklerden insin ? Hz Isa goklere yukseltildi ama Isa Hz Muhammede ummet olmak icin gelecek ve Hz Mehdinin arkasinda namaz kilacak hadislerde oyle haber veriliyor ..
asil olan Hz Mehdi aleyhi resuldur

Peygamberimizin sav haber verdigi Mehdi ise butun bidatlari silip supurecek Hz Muhammedin sav ummetini Peygamberimizin yolu uzerinde birlestirecek
Dunyada Musluman olmayan tek bir insan birakmayacak gonulleri fethedecek Peygamberimizin kanindan ve canindan olan mubarek bir insan Allah ondan mahrum etmesin onu tanimayi ve cagrisina uymayi nasip etsin

Allahcc razı olsun...

davaislam

Kayıtlı Kullanıcı
mehdi gelmeyecek....
hüküm allahındır...

lütfen bilmediğiniz konuda fikir üretmeyiniz Mehdi'nin geleceği yakındır hadis-i şerifler ,alimler bu yöndedir.bi de ALLAH yazarken lütfen büyük yazınız basit mantıkla çözüme gitmeyiniz.Hem içimizde -ki bende rüyada ondan görev aldım Peygamberimiz(sav) de vardı - artık rüyada da görenler var lütfen dikkatli düşünelim konuşalım ve yazalım

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
lütfen bilmediğiniz konuda fikir üretmeyiniz Mehdi'nin geleceği yakındır hadis-i şerifler ,alimler bu yöndedir.bi de ALLAH yazarken lütfen büyük yazınız basit mantıkla çözüme gitmeyiniz.Hem içimizde -ki bende rüyada ondan görev aldım Peygamberimiz(sav) de vardı - artık rüyada da görenler var lütfen dikkatli düşünelim konuşalım ve yazalım

Hz Muhammedten sav ruyada gorev alinmaz
Kuran ve Sunnette butun gorevlerimiz bildirildi Veda Hutbesini okuyun
ruya bir seye delil kabul edilmez

davaislam

Kayıtlı Kullanıcı
zaten görevi Hz.Peygamber(sav) den almadım Hz.Mehdi'den aldım.rüya delil sayılmaz bu konuda haklısınız müslüman kendisi için bunu delil sayar başkaları için saymasa bile

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
zaten görevi Hz.Peygamber(sav) den almadım Hz.Mehdi'den aldım.rüya delil sayılmaz bu konuda haklısınız müslüman kendisi için bunu delil sayar başkaları için saymasa bile

ruyada gorev alanlari gorduk Muhammed b. Avdulvahhab, Said Nursi
kisaca butun ajanlar ruyada gorev aliyor ne hikmetse :a35:

Kurana ve Sunnete uymuyorlar ya Islami yok etmek icin geldiler unvanlarini ruya ile kazaniyorlar

kabirde kitabin nedir diye sorulur Peygamberin kimdir
ruya degil kitabimiz Kurani Kerimdir ve canli Kuran Peygamberimiz Hz Muhammedtir

ruya ya seytani ya rahmani olur masum olanlar ise sadece Peygamberlerdir
Allah Peygamberime uy diyor ruyana degil

davaislam

Kayıtlı Kullanıcı
bakınız ajanlara girmeyelim lütfen Said Nursi hakkındaki düşünceleriniz yanlış olabilir.Çok ii gördüğünüz kişi ajan dahi olabilir.Ayrıca rüya ile hadis-i şeriflere bakınız.Kimse Kur'an'ın önüne rüyaları atamaz ki kıyaslanması bile doğru değil.Rüya sadık ise bir şeyler anlatır elbetteki anlayabilene...

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
bakınız ajanlara girmeyelim lütfen Said Nursi hakkındaki düşünceleriniz yanlış olabilir.Çok ii gördüğünüz kişi ajan dahi olabilir.Ayrıca rüya ile hadis-i şeriflere bakınız.Kimse Kur'an'ın önüne rüyaları atamaz ki kıyaslanması bile doğru değil.Rüya sadık ise bir şeyler anlatır elbetteki anlayabilene...

hic bir Musluman hristiyanlarla ittifaka cagirmaz onlarin cennetlik ve masum olduklarini soylemez Kurani ve Sunnette bu konuda neler soylendigini bile bile bunun ne icin yapsin ki ? buyurun sebebi aciklayin ..

kelimeyi sehadetten cikardigi Peygamberi gordugunu iddia eden Fethullah Gulen de papalik misyonun gonullu parcasi oldugunu bu hristiyanlastirma misyonun tahahkkuk etmesini ve Islami buna uygun hale getirecegini ardindan `Ehli Kitabi kinayan ayetlerin su anki ehli kitab icin gecerli olmayip tahrihsel oldugunu ` soyluyor ...

ne mehdisi arkadaslar deccal bunlar !

davaislam

Kayıtlı Kullanıcı
mehdi olduklarını söyleyen olmadı beni Gülen ilgilendirmez O'nun vesilesiyle yapılan hizmetler bellidir.Diyelim ki dediğiniz doğru ; ben çok Gülen'in fikirlerini benimsediği kişiler tanıyorum onların amaçları belli niyetleri belli konuştukları konular belli ve İslam'a ters bir şey demiyorlar.onların dedikleri farklı Gülen'inki farklı mı ?Olamaz!çamur atmak basittir.Konumuzun dışına çıkmamak için Gülen ve diğerleri hakkında bir şeyler demek istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt