Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hz. Mehdi Geldi mi Gelecek mi? (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
mehdi olduklarını söyleyen olmadı beni Gülen ilgilendirmez O'nun vesilesiyle yapılan hizmetler bellidir.Diyelim ki dediğiniz doğru ; ben çok Gülen'in fikirlerini benimsediği kişiler tanıyorum onların amaçları belli niyetleri belli konuştukları konular belli ve İslam'a ters bir şey demiyorlar.onların dedikleri farklı Gülen'inki farklı mı ?Olamaz!çamur atmak basittir.Konumuzun dışına çıkmamak için Gülen ve diğerleri hakkında bir şeyler demek istemiyorum

dediklerim degil bunlar Gulenin kendi agziyla soyledigi kitablarinda yazdigi iddialardir

bunlar Islama ters degildir diyorsun hemde benim camur atmama gerek yok onlarin ne soylediklerini Islam nasil camur attiklarini soyluyorum bu yeterli oluyor

yoksa herkes Islam yerine papanin misyonu olan nurculugun parcasi mi olacak sandiniz yoksa butun Muslumanlari nurlu hristiyanlar yapmayi basrdiginizi mi sandiniz ? oyle ise size soyliyeyim yanildiniz

Islamin yolu bellidir Kuran ve Sunnet nurcluga diyaloga bunda yer YOK !

soruma neden cevab veremiyorsun ?

davaislam

Kayıtlı Kullanıcı
ben -cı -cu luğa karşıyım Müslüman vardır gerisi masaldır derim.Diyalog doğru da değil işi -cı -cu ya getirmekten ALLAH'a sığınırım yol bellidir.Kimsenin avukatı değilim ancak görünenler ortada

zam_siyah

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeşlerim Eğer Mehdi As a ulaşmak isterseniz bana maille ulaşın sizi Ona ulaştırabilirim inşaallah Allah razı olsun.
[/QUO
SELAMÜN ALEYKÜM ÖNCELİKLE AYRICA HAYIRLI CUMALAR.

SEVGİLİ KARDEŞİM DİN ADAMLARI BİLE MEHTİNİN TAM OLARAK DÜNYAYA GELİPGELMEİĞİNİ BİLMEZKEN SEN NASIL BÖYLE BİRŞEY DİYEBİLİYORSUN? ELİNDE TAM BİR BİLGİ KAYNAK VARSA AÇIKLA BİLELİM HPİMİZ SENİN MEALİNE BİRŞEY YAZMAMIZA GEREK YOK MADEM BÖYLE BİRŞEY DEDİN VE YAZDIN HEPİMİZLE PAYLAŞ BİLGİNİ.

BURDA ZATEN DİNİ SOHPET EDİYORUZ. HEEE AMA BÖYLE BİRŞEYİ DALGA OLSUN DİYE YAZDIYSANDA BURAYA ÖYLE ŞEYLERİ BİR DAHA YAZMA DİN KONULARI ŞAKAYA GELMEZ BUNU İYİBİL BENCE.

ALLHA EMANET OLUN.
SELAM VE DUA İLE....

NOT: DALGA İÇİN GİRDİYSEN BU SİTEEYE DALGA GEÇEBİLECEĞİN ÇOK SİTE VAR BENCE ORALARDA GEZİN SEN.

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleyküm..yusuf kardeşim..bundan 13 yıl önce oğluma hamileyken bende mehdi h.z lerini rüyamda gördüm rüyamda onun mehdi olduğunu söylüyorlar,omuzundada bir mühür vardı,,aynen senin anlattığın tipteydi ve bana dönüp tebessüm ediyor abimlerle aynı sofrada yemek yerken ve oğlum olacağını söylüyordu...sen imana davet edilmişsin...ne mutlu sana hepimiz hazırmıyız peki bu soruyu kendimize sorabiliyor ve cevabını verebiliyormuyuz...veriyorsak ne mutlu bize...ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞ...

haydar-ı kerrar

Kayıtlı Kullanıcı
mehdi

mehdi

bende mehdi geldi diye biliyorum ama daha 40 yaşında değilmiş.daha 15 yaşında olup görevine 40 yaşında başlayacak diye duydum..

bu arada Yusuf abimizde çok güzel bir üya görmüş :) diğer abinin biride çok güzel yorumlamış..
aslında fazla söze gerek yok hz. mehdi dünyada aramızda :) allah hepimizin yardımcısı olsun..
hepimizin hidayete ermesi temennisiyle allaha emanet olun..

haydar-ı kerrar

Kayıtlı Kullanıcı
bak kardeşim.. Bediüzzaman Said Nursi (Üstad): Asrın Mücedtididir.. 100 yıldan yüz yıla gelen mübarek bir zatdır. Üsdat hakkında asılsız yalanlar dolaşıyor. Yok Kürt yok mason yok ajan.. yahu araştırdın mı aslına baktın mı :S bilip bilmeden ne ajan diyorsun. bakıyorum internetten Bediüzzamana edilmedik küfür edilmedik iftira kalmamış. sağdan soldan duydukların ile üstad hakkında ön yargılı davranma.. allah seni ve snn gibileri ıslah etsin inş..

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
Mehdi gelecek mi gelmeyecek mi size ne ? imanli gayrimuslim diyen Saite `zamanin harikasi` diyenler sizin mehdiyi mehdinin mehdi oldugunu anlamaya haliniz varmi ki ?

once tevbe edip bu kufurlerden vazgecmeniz gusledip yeniden kelimeyi sehadet getirmeniz lazim evliyseniz nikahi tazelemeniz

sizi uyardigim icin kiyamette bana tesekkur borcunuz olacak :)

`En buyuk farz nedir bilir misin ? en buyuk farz dogruluktur . Dogrulugun olmazsa bilginin sana ne yarari olur ? Dogrulugun olmadigi icin bilgi sana BELA olur` Abdulkadir Geylani (ks )

(imzam gozukmezse bu sekilde yazacam )

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim gerçektende alimler bu konuya cevap veremezken bizler nasıl cevap alabiliyoruz şaşıyorum 15_40 yaş deyip duruyorsunuz ama ne nedir bilmiyoruz ki biz yine dualarımızı kendimizden ailemizden din kardeşlerimizden esirgemeyelim ki yanlış bir cümleye inanıp kendimizi kaptırmayalım selametle DUA KARDEŞLERİM

haydar-ı kerrar

Kayıtlı Kullanıcı
bence snn bu sağdan soldan duyduğun ön yargılardan kurtulman lazım ve dediğin gibi tevbe etmen lazım..
gerçi snn gibi bağnaz düşünen arkadaşlar çok.. kendileri çok bilmiş sanan halbuki bişey bilmeyen ve bilmediği konular hakkında yorum yapan kişilerdensin sende.
yoksa fetullahcı mısın :D:D:D

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
bence snn bu sağdan soldan duyduğun ön yargılardan kurtulman lazım ve dediğin gibi tevbe etmen lazım..
Gerçi snn gibi bağnaz düşünen arkadaşlar çok.. Kendileri çok bilmiş sanan halbuki bişey bilmeyen ve bilmediği konular hakkında yorum yapan kişilerdensin sende.
Yoksa fetullahcı mısın :d:d:d

banamı dediniz anlamadım

haydar-ı kerrar

Kayıtlı Kullanıcı
ya ben kesin 15 yaşında demiyorum zaten sadece duyduklarımı sizinle paylaşıyorum :S

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
nişanlım din kültürü öğretmeni kayın pederimde emekli il müftüsü onlar ne yin ne olduğunu söylemiyoda nasıl cevap yazıyosunuz anlamıyorum ha bu arada ben hiç bir cemmaate bağlı değilim

haydar-ı kerrar

Kayıtlı Kullanıcı
nişanlım din kültürü öğretmeni kayın pederimde emekli il müftüsü onlar ne yin ne olduğunu söylemiyoda nasıl cevap yazıyosunuz anlamıyorum ha bu arada ben hiç bir cemmaate bağlı değilim

ben burda kesin şeyler söylemiyorum.. nisanlının ve kayın pederin beni ilgilandirmez.. bu meseleler kendini geliştirmekten geçer.. nişanlın ve kayın pederin demek kendini geliştirememiş..

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı
gerçi snn gibi bağnaz düşünen arkadaşlar çok.. kendileri çok bilmiş sanan halbuki bişey bilmeyen ve bilmediği konular hakkında yorum yapan kişilerdensin sende.
yoksa fetullahcı mısın :D:D:D

fethullahci ile nursici arasindaki fark ne ? gulen diyalok diyor nursi ise diyalok bile demiyor ITTIFAK diyor

diyalogu ve ittifagi kabul etmemeye sen onyargi mi diyorsun ?

`korler sagirlar onlar akletmezler`

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim kırıcı oluyosun ben seni yargılamadım ki kendilerini geliştiremediğindenmi 11 ilde il müfütülüğü yaptı ve çocuklarıda il müftüsü ve nişanlım öğretmen oldu herşey bir yana cümlelerine dikkat et kırıcı olma duyduklarını araştır diyorum kimse anasının karnında öğrenmez herşeyi allah'a emanet ol

haydar-ı kerrar

Kayıtlı Kullanıcı
fethullahci ile nursici arasindaki fark ne ? gulen diyalok diyor nursi ise diyalok bile demiyor ITTIFAK diyor

diyalogu ve ittifagi kabul etmemeye sen onyargi mi diyorsun ?

`korler sagirlar onlar akletmezler`

fetullahcı olduğunu belli ettin :) neyse sence aralarında ki fark ne ? bide senden duyalım bakalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt