Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HZ.FATIMATÜZ ZEHRA ANAMIZIN ÇEYİZİNİ OKUYUN BEKAR HANIM ARKADAŞLARIM (1 Kullanıcı)

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HZ.FATIMATÜZ ZEHRA ANAMIZIN ÇEYİZİNİ OKUYUN BEKAR HANIM ARKADAŞLARIM

ECMAİN KARDEŞLERİM SEVİYORUM HAMDOLSUN RABBİM İHTİYACI OLANLARIN İHTİYACINI GİDERSİN İNŞALLAH

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı

B)

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun ellerine sağlık okudukca kendi aç gözlülügümüz gözlerimizin önüne geldi Rabbim hepimizi bu acgözlülükten muhafaza eylesin selam ve dua ile.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
rabbim huzurlu imanlı yuvalar nasip etsin maddi varlıklar ne huzur nede mutluluk verir eda edilen bir vakit namazındaki gönül huzurunu hangi dünyalık verebilir acaba aeo.;)

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

ÇOK GÜZEL ALLAH TÜM BEKARLARA HAYIRLI KISMETLER NASİP ETSİN

theays

Kayıtlı Kullanıcı

selamın aleyküm
arkadaşlar belki biz onlar gibi olmayız ki ne olursa olsun değil karun hiç kimse şu anda bizden zengin değil hangisinin cep telefonu hangisinin evinde mekkede medinede 50 60 derecede klima vardı hiç yane şu an en fakir olan bizlerde neler var neler tamam kadının hakkını ödeyemezsiniz ben erkeğim yanede bazı şeyler sınır isterki hele birde istanbulda sınır tanıyan bir kız görmüyorum şu anda evlilik için istediği kadar dini büsbütün olsun bırakın kızları bütün insanlar böyle kim azla yetiniyor elimizde herşey varken hala yok arabalarım evlerim yatlarım uçaklarım diyoruzki hep çoğul konuşuyoruz bizim durumumuz ne olur önceden bir hurmanın hesabını vermekten korkanlar la bize bakın şimdi farkı görün heralde onlardan allahu teala razı olacak biz ne yaptıkki bir namz bir oruç bir hacla herşey bitmiyor gözümüzü açalım artık benki en başta ben hep herşeyim olsun diye neler neler yaptım ALLAHA ŞÜKÜR haram yola düşmadimama çok çalıştım ki ben daha gencim yane olmuyor diye kapılmadım heç taki ALLAHU TEALAYA yakından bağlanana kadar taki PEYGAMBER EFENDİMİZİN (s.a.v) hayatını daha eyi okuyana kadar şimdi kesinlikle ne bir mal nede bir mülkün peşinden koşuyorum ama yapamıyorum evlenmek isityorum ki önüme sadece dünya kadar almam gereken şeyler koyuyorlar tamam ev için olanları mecbursun ama kız tarafının gözünü doyurman lazım karnını değil bana bunu öğrettiler hayat yane bana bunu öğretti yane kız erkek değil herkes böyle ALLAHU TEALA bana neyi nasip etmişse öyle yaşamaya onun taksim ettiğiyle geçinmeye çalışıyorum çok şükür belki evim yada arabam yok ama şükürler olsun sağlığım yerinde buda bana yeter gece gündüz yatmadan şükretsem gene yetmez bunlar için şükrettiğimiz için bile şükürler olsun RABBIMIZA

SELAMIN ALEYKÜM

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı

cemile_drn yazdı:
selamün aleyküm,evlilik hazırlığında biri olarak evleneceğim insana bu çeyizi söyledim ve israftan kaçınmak için elimden geleni yapıyorum,Allah israfa düşürmesin.bunları okuyoruz biliyoruz ama neden hala vitrin kadar gereksiz bi eşya evlerden eksik olmuyor,ya da ne bileyim az önce de bi ev eşyası sitesine girdim,şaştım kaldım ne gereksiz şeyler var öyle.şu söz de çok hoşuma gitmişti bu sitede okumuştum"ben eşyalara değil ,eşyalar bana hizmet etmeli" .bütün gününü evdeki eşyalara hizmet ederek geçirmek kabus gibi bişey.(temizlik imandan bundan şüphe yok ama eşyalarla da evi boğmak doğru gelmiyor.)inşaAllah beyimle evimizi Allah'ın rızası ölçüsünde kurarız.bütün kardeşlerimde bu noktada hassasiyet gösterirler inşaAllah.Allah yar ve yardımcımız olsun.bu paylaşımından dolayı Allah razı olsun bezmi safa kardeşim.Allah'a emant olun.B)B)B)

S.A.CEMİLE KARDEŞİM RABBİM SENDEN RAZI OLSUNKİ HZ.FATMA ANAMIZIN İZİNDEN GİTMEYE ÇALIŞTIĞIN İÇİN RABBİM TÜM BAYAN KARDEŞLERİMİZİ BU YOLDAN ŞAŞIRTMAZ VE EVLİLİĞİ ALLAH RIZASI İÇİN YAPMALIRINI İSTERİM S.A. ALLAHA EMANETİN KARDEŞİM

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı

handan06 yazdı:
ÇOK GÜZEL ALLAH TÜM BEKARLARA HAYIRLI KISMETLER NASİP ETSİN

ECMAİN KARDEŞİM CÜMLEMİZE İNŞALLAH A.E.OLUN S.A.

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı

theays yazdı:
selamın aleyküm
arkadaşlar belki biz onlar gibi olmayız ki ne olursa olsun değil karun hiç kimse şu anda bizden zengin değil hangisinin cep telefonu hangisinin evinde mekkede medinede 50 60 derecede klima vardı hiç yane şu an en fakir olan bizlerde neler var neler tamam kadının hakkını ödeyemezsiniz ben erkeğim yanede bazı şeyler sınır isterki hele birde istanbulda sınır tanıyan bir kız görmüyorum şu anda evlilik için istediği kadar dini büsbütün olsun bırakın kızları bütün insanlar böyle kim azla yetiniyor elimizde herşey varken hala yok arabalarım evlerim yatlarım uçaklarım diyoruzki hep çoğul konuşuyoruz bizim durumumuz ne olur önceden bir hurmanın hesabını vermekten korkanlar la bize bakın şimdi farkı görün heralde onlardan allahu teala razı olacak biz ne yaptıkki bir namz bir oruç bir hacla herşey bitmiyor gözümüzü açalım artık benki en başta ben hep herşeyim olsun diye neler neler yaptım ALLAHA ŞÜKÜR haram yola düşmadimama çok çalıştım ki ben daha gencim yane olmuyor diye kapılmadım heç taki ALLAHU TEALAYA yakından bağlanana kadar taki PEYGAMBER EFENDİMİZİN (s.a.v) hayatını daha eyi okuyana kadar şimdi kesinlikle ne bir mal nede bir mülkün peşinden koşuyorum ama yapamıyorum evlenmek isityorum ki önüme sadece dünya kadar almam gereken şeyler koyuyorlar tamam ev için olanları mecbursun ama kız tarafının gözünü doyurman lazım karnını değil bana bunu öğrettiler hayat yane bana bunu öğretti yane kız erkek değil herkes böyle ALLAHU TEALA bana neyi nasip etmişse öyle yaşamaya onun taksim ettiğiyle geçinmeye çalışıyorum çok şükür belki evim yada arabam yok ama şükürler olsun sağlığım yerinde buda bana yeter gece gündüz yatmadan şükretsem gene yetmez bunlar için şükrettiğimiz için bile şükürler olsun RABBIMIZA

SELAMIN ALEYKÜM

VE ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL

emeliko

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Hz. Fatımatüz Zehra anamızın çeyizi.

RE: Hz. Fatımatüz Zehra anamızın çeyizi.

:(Sevgili kardeşim bu yazıyı paylaştığın için Allahım bin kere razı olsun ,ama ben sonun da çok kötü oldum okuduğumda,Peygamberimin gözlerinden süzülen yaşlarına kıyamadığımdır.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı

sa çok güzel ve faydalı bir paylaşım.şimdilerde ise bu şekildeki evlilikler hiç kalmadı.çeyizsiz eşyasız kimse kimseyi almıyor.Ne mutlu onlar gibi olabilene...yaradana emanet olun

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı

emeliko yazdı:
:(Sevgili kardeşim bu yazıyı paylaştığın için Allahım bin kere razı olsun ,ama ben sonun da çok kötü oldum okuduğumda,Peygamberimin gözlerinden süzülen yaşlarına kıyamadığımdır.

ecmain inşALLAH kardeşim selam ve dua ile s.a.

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

:(:(:(:(:(
selamun aleykum. Rabbim razı olsun paylaşım için. inşallah yaşam boyunca hatırlayanlardan oluruz bu msjı.

mtekik yazdı:
S.A. ABLAM,
YAA ABLA, BU ÇEYİZİN HANİ BEYAZ EŞYASI, ALTIN AVADANLIK NERDE, MOBİLYADAN HİÇ BAHSETMEMİŞSİNİZ, YA CİCİLİ BİCİLİ MUTFAK EŞYALARI, BELKİDE ÖMÜRDE BİR DEFA BİLE KULLANILMAYACAK NAKIŞLAR, OYALAR, BİLEMEM NELER. BUNLARI NE ZAMAN SAYACAKSIN. UNUTTUN DEĞİLMİ, BAK İYİKİ BEN FARKETTİMDE ELALEME RESİL OLMAKTAN KURTARDIM SENİ. HADİ KİMSE FARKETMEDEN ONLARIDA EKLE.:(:(:(
ABLA YA NEDİR BİZİM BU HALİMİZ BÖYLE , BİR TARAFTA HAYATI BOYUNCA SADECE ALLH C.C. RIZASINI GÖZETMİŞ VE BİZE ÖRNEK OLSUN İÇİN YAŞATILMIŞ BÜYÜK PEYGAMBERİMİZ VE KIZI , DİĞER TARAFTA BİZ.
TAMAM O DÖNEMDEKİ EŞYALAR, TEKNOLOJİ VESAİRE DENECEK. AMA ARKADAŞLAR BEN ONU DEMİYORUM, TABİ GÜNÜMÜZÜN TEKNOLOJİSİNDEN V.S. HER MÜSLÜMAN MÜMKÜN OLDUĞU KADAR FAYDALANMALI, AMA BEN İSRAFTAN BAHSEDİYORUM.
YAA BU ÜLKEDE PARMAKLA GÖSTERİLECEK MÜSLÜMANLAR, LİDERLER, CEMAAT LİDERLERİ BU TÜR ORGANİZASYONLARI HEP İSRAF İÇİNDE OLMUŞTUR. BUNLARA KİM DUR DİYECEK.
ABLAM HAZIRLIĞIN GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL ALLAH RAZI OLSUN. BENDE YAHYA BİN MUAZIN SÖZÜYLE KATILAYIM İNŞALLAH.

Ey insanlar görüyorum ki
Evleriniz Rum Kayserlerine,
Lükse hayranlığınız, Kisra’nın tutumuna,
Servet peşinde koşmanız , Karun’un anlayışına,
Saltanatınız Firavu’nun saltanatına,
Nefisleriniz, Ebu Cehil’in nefsine,
Gururunuz Ebrehe’nin gururuna,
Yaşayışınız sefihlerin yaşayışına benziyor,
Allah için söyleyin MUHAMMED’i (s.a.v) olanlar nerede .

Yahya Bin Muaz. (r.a.)

K.S.E.O.

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Inşallah Kardeşlerim Rabbim Hepimizi Kendi Yolundan Ayirmayan Peygam Efendimizin şefatine Nail Olan Kullardan Eyler Inşallah Esselamu Aleyküm

suheyla06

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Kardesim Biz Son Ahir Zaman ümmetleri Gercekten Cok Nankoruz Rabbim Bizleri Affetsin şükredecegimiz Okadar Cok Sey Varki Ama şükretmeyenler Daha Cogunlukta Suan Rabbim Islah Etsin A E O

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt