Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Herkes Dua Kardeşini seçsin !!! (1 Kullanıcı)

seda_seda_

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun senden canım kardeşim ismm seda siz gönlünde ki istekleri için demeniz yeterli bende sizin için inşallah isteğiniz ne ise dua edeyim inşşallah rabbım kadir gecesine erişe bilmeyi nasib eder

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
ibrahim ve melike kardeş sizleride ekledim 7 oldu ama olsun.

_ahraz_

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Seda kardeşim cümlemize hayırlısıyla o mubarek geceye erişmeyi nasib etsin Rabbim.Sevda kardeşime dediğim gibi Sıkıntımdan kurtulmayı,hayırlara vesile olması ve Özellikle gönlümün muradını vermesi.Bunlar için dua edersen,Allah'a emanet ol...

seda_seda_

Kayıtlı Kullanıcı
tamam canım kardeşim senin için dua edeceğim rabbim inşallah duası kabul olunanlar hürmetine bizim de dualarımızı onlarınkiyle bırlıkte kabul eder

_ahraz_

Kayıtlı Kullanıcı
Amin.İmşallah,Hayırlara vesile olur inşallah,rabbim birdaha nasip eder ve günahlarımızdan arınmamızı ve tövbelerimizi kabul buyurur inşallah.Rabbim hepimize hidayet,takva,iffet ve gönül zenginliği versin.Vesile olanlardan Allah razı olsun,Allah'a emanet olun.Hayırlı Kandiller.Selam ve Baki Dualarımla...

seda_seda_

Kayıtlı Kullanıcı
amin canı kardeşmi sizind eşimdiden kandilniz mübarek olsun inşallah dularımız allah katında kabul olunur ve sevinçlerimizi buradan paylaşırız iyi geceler

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar kadir geceniz mubarek olsun.bugun teravihe gittigim camıde 3000 hatım okunmuş trabzon genelinde dualar edıldi 70.bin kelimei tevhıd cektık.bende ahraz,barış,siyah,maykabusve özlem,şimal,sıla1,ibrahim,mehtap abla sizlere cok dua ettım.rabbim niyetlerinizi kabulu makbul eylesın.buarada kaan abi.aşka mecnun ve erkan abi sizide unutmadım sızlerinde kandılınız mubarek olsun

Kaan Erdem

Yönetici
:a03:ALLAH celle celalühu halis niyetlerinizi ve dualarınızı kabul eylesin Kardeşim.Mevalm razı olsun bizleride dualarınızda unutmadığınız için buna gerçekten ihtiyacımız var.

selametle kalınız kardeşim.

arkadaşlar kadir geceniz mubarek olsun.bugun teravihe gittigim camıde 3000 hatım okunmuş trabzon genelinde dualar edıldi 70.bin kelimei tevhıd cektık.bende ahraz,barış,siyah,maykabusve özlem,şimal,sıla1,ibrahim,mehtap abla sizlere cok dua ettım.rabbim niyetlerinizi kabulu makbul eylesın.buarada kaan abi.aşka mecnun ve erkan abi sizide unutmadım sızlerinde kandılınız mubarek olsun

siyah

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun sevda hafız kardeşim

lazhuseyin

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin üzgünüm özür dilerim aranıza bek fazla katılamıyorum ondan belki sizleri kırmış üzmüş inciltmiş daraltmış ved hakınıza girmiimdir onuniçin bana hakkınızı helal edin bana dua edin hepinizin kandilini tebrik ediyorum hakkınızda hayırlara vesile olmasıunı cenabı haktan niyaz ediyorum allaha emanet olun k.i.b.her ne kadar geç olsada yine tebrik edebildim beni dinlediginiz anlayışlan karşıladınız için allah razı olsun

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum ablacım Rabbım dualarını kabul etsın bana da dua ettıgın ıcın Allah razı olsun....ben aksam gıremedım sıteye sorun vardı sanırım o yuzden konuyu daha yenı görüyorum...hepinizden rabbımrazı olsun

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Allah Razı olsun sevda kardeş..Bende dualarımı ettim seçtiğim dua kardeşlerime..Rabbim Dualarımızı kabul etsin.

siyah

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun senator kardeş
bana da dua etmişsiniz sağolun

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun bariş kardeşim vesile oldugun içinde ayrıca teşekkür ederim.hayırlı iftarlar:)

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
siyah kardeş sanada dua ettim rabbim dualarımızı kabul buyursun...Dualarımız olmasa ne önemimiz var ki.

seda_seda_

Kayıtlı Kullanıcı
ahraz kardeşim dua ettim rabbime o mübarek gece de, inşallah rabbim geri çevirmez (amin)

_ahraz_

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Bende dua etim,Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin,hepinizi Rabbim rızasına nail eylesin.Bayramınız mubarek olsun,tekrarına erdirsin hayırlısıyla...Hayırlı geceler...

seda_seda_

Kayıtlı Kullanıcı
ahraz kardeşim allah sizden razı olsun ne mutlu size kadir gece si allah katında demek dua sı kabul olunanalardan biri de sizmissiniz tekrardan allah razı olsun inşallah rabbim sizin de gönlünüze göre verir

_ahraz_

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Seda kardeşim,çok sevindim gerçekten,eğer benim de payım varsa ne mutlu .Cümlemizin gönlüne göre versin Rabbim,Hamd ve Senalar,sonsuz şükürler olsun...Baki dualarımla kardeşim...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt