Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Herkes Dua Kardeşini seçsin !!! (2 Kullanıcı)

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
tamam barış şimdilik sana dua ederim...:):)

Tamam ben senide ekledimm

şuana kadar 3 kişi aldım ben 2 kişi daha alabilirim..
Bu arada fazla almayın çünkü ailelerinize akrabalarınızda tüm Ümmete.Şuan savaşta olan filistin ırak çeçenistan vs diğer müslüman kardeşlerede dua edilecek arkadaşlar..Tabi bunları unutmamalıyız...

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Huzur sokağindan betül kardeşim adim emine dileğini yazarsan senin için dua edeceğim ben ise rabbimden tez elden bizlere hayirli sağlikli hidayetli imanli salih bir ellat vermesini evlat özlemimizi gidermesini diliyorum rabbim dualarimizi kabul etsin gönlünden geçen her ne varsa rabbim fazlasiyla versin amin

kardeş bu duanızı kadir gecesi edeceksiniz...Tabi şimdide etmenizde bir mahzur yok ama kadir gecesi içni sözleşiyoruz ona göre bilgin olsun.

huzur sokağı

Kayıtlı Kullanıcı
Huzur sokağindan betül kardeşim adim emine dileğini yazarsan senin için dua edeceğim ben ise rabbimden tez elden bizlere hayirli sağlikli hidayetli imanli salih bir eVlat vermesini ,evlat özlemimizi gidermesini diliyorum rabbim dualarimizi kabul etsin gönlünden geçen her ne varsa rabbim fazlasiyla versin amin

sıkıntım nişanlımla aramın düzelmesi bu bayram inş. düzeliriz.

bende seni alayım abla..

huzur sokağı

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam ben senide ekledimm

şuana kadar 3 kişi aldım ben 2 kişi daha alabilirim..
Bu arada fazla almayın çünkü ailelerinize akrabalarınızda tüm Ümmete.Şuan savaşta olan filistin ırak çeçenistan vs diğer müslüman kardeşlerede dua edilecek arkadaşlar..Tabi bunları unutmamalıyız...

barış senin sıkıntın ne ona göre dua edelim:)

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
barış senin sıkıntın ne ona göre dua edelim:)

Sabrettinden sonra sıkıntımız yok.Halimiz yeridne çok şükür..

Ben bu sene üniversiteyemi gitsem yoksa askeremi gitsem diye karar veremedim.Rabbimden hayırlısı ne ise onu istiyorum.Sende hayırlısını ver diye dua edersen çok sevinirim kardeş.

huzur sokağı

Kayıtlı Kullanıcı
Sabrettinden sonra sıkıntımız yok.Halimiz yeridne çok şükür..

Ben bu sene üniversiteyemi gitsem yoksa askeremi gitsem diye karar veremedim.Rabbimden hayırlısı ne ise onu istiyorum.Sende hayırlısını ver diye dua edersen çok sevinirim kardeş.

hakkımızda hayırlısı inş..(şahsi fikrim üniversiteye gitsen daha iyi gibi aslında yinede hayırlısı tabi)

siyah

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar bana da dua edermisiniz? şeytanin vesveselerinden kurtulmak istiyorum ben bu konuyla uğraştikca vesveseler artiyor

melinay

Kayıtlı Kullanıcı
B)Rabbim cümlemizin yar ve yardimcisi olsun hakkimizda hayirlisini versin inşallah, SENATOR BARIŞ KARDEŞİMdua kardeşliğine 2 kişi daha ariyordun ben HUZUR SOKAĞINDAN BETÜL KARDEŞİMİ ve seni seçiyorum benide duana eklersen sevinirim:TBU ARADA ADIM EMİNE

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
B)Rabbim cümlemizin yar ve yardimcisi olsun hakkimizda hayirlisini versin inşallah, SENATOR BARIŞ KARDEŞİMdua kardeşliğine 2 kişi daha ariyordun ben HUZUR SOKAĞINDAN BETÜL KARDEŞİMİ ve seni seçiyorum benide duana eklersen sevinirim:T

ben kendim seçiyordum 2 kişi sen istersen tek kişiye dua edebilirsin istersen 10 kişiye sizin tercihleriniz...İstediğiniz kadar kardeş seçiniz...

Allah razı olsun bu arada adın melinay sanırım bu ise bu isimle dua edecemde :)

_ahraz_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm arkadaşlar.Bende dua edebilirim benden isteyen varsa eğer.
Bana dua etmek isteyen varsa da çok sevinirim.Hayırlı geceler.

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Selamun aleyküm arkadaşlar.Bende dua edebilirim benden isteyen varsa eğer.
Bana dua etmek isteyen varsa da çok sevinirim.Hayırlı geceler.

kardeş ben 1 kişiyi daha alacağım 5 kişi yeter bana...

adını söylemen yeterli.Bana dua edeceksen adım Barış...

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Kardeşler dualarınızı bekliyorrr.

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bende dua etmek istiyorum maykabusa.şimale,sıla1,başka dua etmemi isteyen varsa dua edebilirim.peki bana dua edecek varmı arkadaşlae:(

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
arkadaşlar bende dua etmek istiyorum maykabusa.şimale,sıla1,başka dua etmemi isteyen varsa dua edebilirim.peki bana dua edecek varmı arkadaşlae:(

s.a kardeşim ahraz kardeşimizden ses yok.Onun yerine sana edeyimmm adın sevda sanırım..Tamam sende edecekse bana Adım Barış...

Ben edeceğim kişileri tamamladım kardeşler..Allah herkesten Razı Olsun.

_ahraz_

Kayıtlı Kullanıcı
ya k. bakmayın burdayım da yazamadım.
neyse bana dua etmek isteyen :)

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
tamam bariş kardeşim bende sana edeyım.adım evet sevda dua ederken ALLAHIM sevdanın sıkıntısının en kısa zamanda sonuclanmasını nasıb eyle ve onu takvalı bir mü'mine yele dıye dıye dua edermısınız rica edıyorum.eger sizinde varsa yazabılırsınız

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
ahraz kaedeşim sanada dua edyım varsa özel bir duan yazabılırsın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt