Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Herkes Dua Kardeşini seçsin !!! (3 Kullanıcı)

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Sevgili kardeşlerim yarın malumunuz kadir gecesi bu gece herkes bir kardeşini seçecek ve o kardeşi için Rabbine dua edecekk..

Forumda istediğiniz kardeşinizi seçerek ki bu birden fazlada olabilir..Kadir gecesi o kardeşi için Dualarında özel dua edecek...

Konuya ilk Mesajı atan kardeş için kadir gecesi onun adına dua edeceğim.Konuya mesaj atan kardeşler ismini yazarsa iyi olacaktır...

Herkes kendi arasında anlaşsın arkadaşlar...Birden çok kardeşte seçebilirsiniz...

Günahsız ağızlardan dualarımızı eksik etmeyelim..

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeşlerim yarın malumunuz kadir gecesi bu gece herkes bir kardeşini seçecek ve o kardeşi için Rabbine dua edecekk..

Forumda istediğiniz kardeşinizi seçerek ki bu birden fazlada olabilir..Kadir gecesi o kardeşi için Dualarında özel dua edecek...

Konuya ilk Mesajı atan kardeş için kadir gecesi onun adına dua edeceğim.Konuya mesaj atan kardeşler ismini yazarsa iyi olacaktır...

Herkes kendi arasında anlaşsın arkadaşlar...Birden çok kardeşte seçebilirsiniz...
selamün aleyküm.hülya için edicem.Allaha emanet olun.

huzur sokağı

Kayıtlı Kullanıcı
ben katılmak istiyorum yalnızca isim yazmamız yetiyor mu???

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzelmiş bende bir ablam vardı onun için dua etmek isterdim ama bana etmek isteyen kardeşim çıkarsa bende onun için ediyim şimcik şeçemem hayırlı geceler inşallah sizlere

BRÇN

Kayıtlı Kullanıcı
bana da dua

bana da dua

arkadaşım allah razı olsun senden adım burçin

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzelmiş bende bir ablam vardı onun için dua etmek isterdim ama bana etmek isteyen kardeşim çıkarsa bende onun için ediyim şimcik şeçemem hayırlı geceler inşallah sizlere

damlacım bende senın için edicem canım varsa özellikle etmemı sitedigin dua yazarsın canım kal saglıcakla ben bide nılüfer ablam için edicem evbru ve hulya ablamda dahildir sibel abla kursat özlem abla bunlarda var tabi.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Bende s.s.s. Sibel kardeşim için dua edicem

ama ben hepinizede dua ederim kıyamam ayırmam

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
damlacım bende senın için edicem canım varsa özellikle etmemı sitedigin dua yazarsın canım kal saglıcakla ben bide nılüfer ablam için edicem evbru ve hulya ablamda dahildir sibel abla kursat özlem abla bunlarda var tabi.

tamam aylin abla özel duam varda :) sen gönlündeki için desen yeter ablacım bende sana aliye ablama funda ablaya keltepe ablaya sefinei hayat ablama talip amcama resul abiye sayamadıgım bir çok kişi var ama inşallah burda bildiğim gönlümde yeri olan herkese edicem inşallah

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
ismim betül. yeni olduğum için isim olarak kimseyi tanımıyorum yardımcı olursanız birine dua etmek isterim...

bu konuyu takip et boş kalan birileri vardı yoksa istediğin kişi/kişilere dua edebilirsin.Mesela bana edeceksen adım Barış :) DUa isterken bile yüzsüzlük yapıyorum ya..

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
tamam aylin abla özel duam varda :) sen gönlündeki için desen yeter ablacım bende sana aliye ablama funda ablaya keltepe ablaya sefinei hayat ablama talip amcama resul abiye sayamadıgım bir çok kişi var ama inşallah burda bildiğim gönlümde yeri olan herkese edicem inşallah

kıyamam canım benım tamamdır :) inşaALLAH rabbim duamızı kabul eyler.talip amca yok demi hala neyse inşaALLAH haber alırız yada almişsinizdir.
bariş kardeşim tamam sanada dua edıcem inşaALLAH ALLAH cc emanet olun KARDEŞELRİM.

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Evet bakalım günahsız ağızlardan dua almak isteyen yok mu bu kadar mı ??

melinay

Kayıtlı Kullanıcı
Huzur sokağindan betül kardeşim adim emine dileğini yazarsan senin için dua edeceğim ben ise rabbimden tez elden bizlere hayirli sağlikli hidayetli imanli salih bir eVlat vermesini ,evlat özlemimizi gidermesini diliyorum rabbim dualarimizi kabul etsin gönlünden geçen her ne varsa rabbim fazlasiyla versin amin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt