Dağ Çiçeği
Kayıtlı Kullanıcı
100 Ya Latif
100 Ya Mucip Okudum
Rabbim,kabul eylesin inşallah.
sağol kardeşimişnin çözülmesi beni çok sevindirdi
Allah yar ve yardımcın olsun...
aleyküm selam.Selam Aleyküm canım Allah yar ve yardımcın olsun içinde bulunduğun sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.Canım dün senin için 200 Ya Fettah.11 Ayetel Kürsi.11 İhlas Süresi.11 Fatiha süresi.7 Felak Süresi.7 Nas süresi okudum Ankara'dayım internet ortamım yok şimdi zorla açıldı internet geri kapanıyor zaten senin şansına yazabiliyorum mesajı canım Allah kabul etsin.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun inşallah.
3 er fatiha,ihlas,felak,nas,ayetel kürsi,33 ya fettah okudum.Allah kabul etsin inşaallah.
Şuan sırada olan kardeşimiz için 180 Ya Semi,100 Ya Bari,66 Ya Allah,33 Ya Fettah.. dualarının kabulü için..Rabbim kabul etsin inşallah..
Benimde duaya ihtiyacım var kardeşlerim..Sıkıntıdayım 7 aydır hep imtihanlardan geçtim.Rabbim sabrını veriyor ama ben selamete çıkmak istiyorum.mutlu olmak istiyorum,şükür secdelerine kapanmak istıyorum.Rabbim gönlümdeki muradımı kabul etsin inşallah banada dua edın kardeşlerim..hepimizin duaları kabul olur inşallah ..