Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hergün bir kişiye dua edelim:) (1 Kullanıcı)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
11.........Violin kardeşimize dua ediyoruz inşallah
Bu arkadaşımızda bayadır giremiyor ama bizim dualarımız giremeyen herkese inşallah :)
10 Fatiha
10 İhlas
10 Rabbiyesir
Allah kabul etsin...

aynurbursa

Kayıtlı Kullanıcı
11.........Violin kardeşimize dua ediyoruz inşallah
Bu arkadaşımızda bayadır giremiyor ama bizim dualarımız giremeyen herkese inşallah :)
10 Fatiha
10 İhlas
10 Rabbiyesir
Allah kabul etsin...

aynurbursa........100 tevhid
olsun dualarımız zaten tüm müslüman kardeşlerimizle

yesilyol

Kayıtlı Kullanıcı
Sizin için 10 ihlas ve 1 Fatiha okuyorum, sizlerde benim için Rabbimizden dünya ve ahiret iyiliği ve borç ödeme kolalığı dilerseniz dualarınızda....Muhammed Ümmetinin Beraatı olması dileğiyle,

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
bugnki kardesim icin okudum.. rabbim hapimizin gunahlarini affetsin bu mubarek aksamlar hurmetine , yolundan ayirmasin .... herkesin gonlune gore hakkinda hayirli olanlari nasip etsin... tum olmuslerimizin mekani cennet olsun amin amin amin B) hepinizi cok seviyorum kardeslerim.. B)B)B)

leyla-1

Altın Üye
Selam Aleyküm Violin kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah ne muradınız ne dualarınız varsa Allah bu mübarek günlerin okunan dualar yüzü gözü hürmetine Allah kabul etsin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
7 Felak Süresi, 7 Nas Süresi, 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha Süresi, 11 İhlas Süresi, 200 Ya Fettah okuyacağım inşallah Allah kabul etsin.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ey herkes unuttuğunda bizi anan Rabbimiz; yüzümüzü, elimizi, bakışımızı, dokunuşumuzu veren Rabbimiz, bizi seni unutanların arasından çıkar al. Bizi bizsiz bıraksanda sensiz bırakma. Allah C.c’ım lütfetki gittiğimiz heryere huzur götürelim. Bölücü değil, birleştirici olalım. Nefret olan yere sevgi, yaralanma olan yere affedicilik, kuşku o...lan yere inanç, ümitsizlik olan yere ümit, karanlık olan yere aydınlık, üzüntü olan yere sevinç götürmeyi bize lütfet Ya Rabbi.
Allah C.c’ım gönlümüzde olanları, hakkımızda hayır eyle, hakkımızda hayır olanlara gönlümüz razı eyle,
Allah C.c’ım mübarek günlerin hürmetine, Hak olarak indirdiğin Kuranı Kerime olan isteğimizi artır. Onun tilavetini gözlerimize nur, içimize şifa kıl.
Allah C.c’ım kuranı kerimle dilimize hayır söz, yüzümüze güzellik, vücudumuza kuvvet ver.
Allah C.c’ım terazimizi dengele, yolumuzu doğrult, önümüzü aydınlat.
Bizleri yoktan vareden Yüce Rabbimiz buyuruyorki; yokmu bağışlanma dileyen bağışlayayım, yokmu rızık isteyen rızıklandırayım, yokmu şifa isteyen şifa vereyim…
Bugün Berat Kandili, bu gün geride bırakılan tüm amellerin Mevlaya arz günü…
Berat kandiliniz mübarek olsun…

leyla-1

Altın Üye
ALLAH'IM
birbirini görmeden sevgilerini ve dualarını yollayan şu kullarının çabalarını kabul et
dualarına icabet et
korktukları şeylerden güvence ver
sığınmalarını kabul et
okudukları kur'anları katına yükselt
kardeşliklerini koru
hastalarına acil şifa
bunalmışlarına ferahlık
borçlularına ve fakirlerine bol rızık
gurbettekilerine selamet
zengin ve rahat olanlarına şükür
ayrılarına kavuşma
bekarlarına hayırlı eşler
evlilerine geçim kolaylığı ve dirlik
ölmüşlerine rahmet
yaşayanlarına sıhhat ve afiyet
tüm dertlerine derman
ailelerine huzur
çocuklarına saygı sevgi ve akıl
nasip et
rahmetinle ey merhametlilerin en merhametlisi"
AMİN​

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
tesekkur ederim kardesim benide listeye dahil etmissiniz
ben listede olan bütün kardeslerim için
7 defa Ayetel Kursi
7 defa Ihlas
7 defa Felak
7 defa Nas surelerini okudum

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm

bugun 12.........Kalbun_Kesir tam bilmiyorum abla demem gerekiyo galıba :D dua edicez
Allah dua eden etmiyenlerden razı olsun :)
10 Fatiha
10 İhlas
10 Rabbiyesir ....okyorum

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
500 adet Ya metin

305 adet Ya kadir

270 adet Ya vedud

okudum bu kardeşim için ALLAH akbul etsin..

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun dualarınız için...

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

100 Ya Rezzak
100 Ya Mucip
10 İhlas okudum.
Rabbim,kabul etsin inşallah.

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH c.c kabul etsin KALBUR_KESİR kardeşimize edilen duaları inşallah..
bende 100 YA FETTAH
100 YA ALLAH
100 YA REZZAK
OKUYACAGIM..

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
sure ve esmalar okudum.. rabbim kkabul etsin.. iki cihan saadeti nasip etsin ,hersey gonlunce olsun canim kardesim amin B)B)B)

leyla-1

Altın Üye
Selam Aleyküm Kalbun_Kesir canım Allah yar ve yardımcın olsun içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah ne muradınız ne dualarınız varsa Allah bu mübarek günlerin okunan dualar yüzü gözü hürmetine Allah kabul etsin inşallah.Hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Dün yazamadım kusura bakma tatlım.Bu aralar biraz sıkıntılı bir düönem yaşıyorum Alllah beterin beterinden korusun bundna geriye bırakmasın Rabbim.
Allah kısmet ederse perşembe günü annemi Ankara'ya götüreceğiz plastik Cerrahına doktor ameliyat diyor ama inşallah ameliyata gerek kalmadan Allah hayırlı bir vesile nasip etsin inşallah.Allah hayırlı iyi günler nasip etsin hepimizin içinde inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
7 Felak Süresi, 7 Nas Süresi, 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha Süresi, 11 İhlas Süresi, 200 Ya Fettah 100 Ya Şafii okudum Allah kabul etsin.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Sıradaki kardeşimin niyetine 100 Ya Fettah okudum
Rabbim kabul etsin inşallah.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
ben dün nete giremedim kemahlı abim için dua istiyemedim bu steden çıkmış olsada dua ettim dün onun için baya kimse yanlış anlamaasın :) kasıtlı yapmadım Allah dun dua edenlerde razı olsun
10 ihlas
10 fatiha
10 rabbiyesir Aminn...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt