Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hergün bir kişiye dua edelim:) (1 Kullanıcı)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
bugun leyla-1 ablamıza dua edicez Allahın izniyle :)

Ben açamadım bir türlü netti bi problem vardı yazamadım hakkını helal et ablam :)

benden sana 10 fatiha
10 ihlas
10 rabbiyesir
Rabbim kabul etsin....

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm rana kardeşim. Güzel düşünmüşsünüz daha önce böyle bir konunumz vardı. gün boyu o kişiye dualar okunuyordu akşam belli bir saate o kişinin lismi söyleniyordu. ama bu da güzel..
bende 100 tane ya fettah okuyacagım...
Allah kabul etsin hepimizin dualarını inş.
cumanız mübarek olsun..

senide ekledim ablacım :)
Rabbim yar ve yardımcın olsun...

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
leyla-1 Ablam için 100 ya fetta
Allah kabul etsin...

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm.
İnşallah bugün bütün namazların ardındaki dualarımız
okuduğumuz Yasin tefriciye ve Esmalar
Sevgili kardeşimiz LEYLA 1 için. Rabbimiz dualarının kabulüne vesile kılsın inşallah

selam ve dua ile

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
Dağçiçeği canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun Alah yar ve yardımcınız olsun içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah ne muradınız gönül muradınız varsa Allah bu mübarek günlerin okunan dualar yüzü gözü hürmetine Allah kabul etsin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
7 Felak Süresi, 7 Nas Süresi, 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha Süresi, 11 İhlas Süresi, 200 Ya Fettah okudum Allah kabul etsin.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Canım benim..güzel Dua ların için gönülden aminn..
Rabbim kabul etsin,hepimize olsun..hep beraber olsun inşallah.

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Leyla kardeşimin niyetine
100 Ya Fettah
100 Ya Allah
100 Ya Mucip
33 İhlas
33 Fatiha
33 Yunus Dua sı okuyacağım.
Rabbim kabul etsin,her ne sıkıntısı varsa gidersin,gönlünden geçeni versin inşallah.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm
ben bu konunun aynısını başka bi stede gördüm ve çok hoşuma gitti eger sızde isterseniz, yöneticilerde izin verirse :) burada da olsun hergün 1 kişiye dua edelim inşallah :)
dua almak isteyen kişiler buraya yazsın isimlerini ve sebeplerini hergün sırasıyla ben açıyım konuyu isterseniz o gün boyunca forum arkadaşımıza dua edelim :)

İnşallah açtığım konu beyenilir.... (Amin) ..

1..........kardelele dua edildi
2..........aynurbursa dua edildi
3..........dağ çiçegi dua edildi
4..........leyla-1 ( bugun dua ediyoruz )
5..........tevbekarım
6..........Mir_Erhan
7..........Çeşm-i Bülbül kardeşim
8..........Mavci hocam
9..........mürmüdük
10.........ibra
11.........Violin
12.........Kalbun_Kesir
13.........Kemahlı abi
14.........hanife deniz
15.........hafize ablam
16.........elifimbenim
17.........smyyes
18.........deniz yıldızı
19.........Hüzünlü
20.........esmersevda
21..........arzu74
22..........Ayşe_92_38
23..........AyhanD
24.......... kimkimdir
25..........HİÇ ablamız
26..........Gulum.se
27..........Marifet

Allah razı olsun sırayla dua ederiz inşallah

gördüğüm kişileri yazdım yazmadıkları isimlerini yazarsa sevinirim

ben daha çok isim yazmadım gördügümde listeye ekliyorum lütfen kasıtlı yaptımı düşünmeyin :) bilen kisi yazsın isimleri

Allah razı olsun...​

Ve aleyküm selam rana kardeşim. Rabbim razı olsun böyle hayırlı bir işe vesile olduğun için.. Çok güzel düşünmüşsün..
Rabbimizin bize buyuduğu gibi ''duamız olmasa ne ehemmiyetimiz var ki ?''
Her gün ben de sıradaki kardeşimiz için dua edeceğim inşaallah.. Rabbim kabul eylesin cümlemizin dualarını inşaallah.. Dualaşmak mükemmel bir şey.. Birinin bana dua ediyor olduğunu düşünmek beni çok mutlu ediyor..
Eğer arkadaşlarımız özel olarak dua istiyorlarsa o şekilde de ederiz inşaallah.. Rabbim yardımcımız olsun.. Hayırla kal..

aynurbursa

Kayıtlı Kullanıcı
dağçiçeği arkadaşım forumda sorun vardı sanırım bugün bir türlü giremedim birde yoğun bir iş günüydü kusura bakma ama çekilmiş 500 tevhidi

mi sana hediye ediyorum hayırlara vesile olur inşallah rabbim tüm güzelliklerini bereketini üzerine yağmur olup yağdırsın inşallah sende

o yağmurda şemsiyesiz kal inşallah aminnnn

aynurbursa.................500 tevhid

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam rana kardeşim. Rabbim razı olsun böyle hayırlı bir işe vesile olduğun için.. Çok güzel düşünmüşsün..
Her gün ben de sıradaki kardeşimiz için dua edeceğim inşaallah.. Rabbim kabul eylesin cümlemizin dualarını inşaallah.. Dualaşmak mükemmel bir şey.. Birinin bana dua ediyor olduğunu düşünmek beni çok mutlu ediyor..
Eğer arkadaşlarımız özel olarak dua istiyorlarsa o şekilde de ederiz inşaallah.. Rabbim yardımcımız olsun.. Hayırla kal..

Allah razı olsun beğenmeniz beni çok sevindirdi :)

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
es selamın aleyküm

Leyla1 kardeşimizin niyetine

500 adet Ya Metin

305 adet Ya Kadir

270 adet Ya Vedud

okunmuştur....

ALLAH kabul etsin inşaALLAH..

leyla-1

Altın Üye
selamün aleyküm rana kardeşim. Güzel düşünmüşsünüz daha önce böyle bir konunumz vardı. gün boyu o kişiye dualar okunuyordu akşam belli bir saate o kişinin lismi söyleniyordu. ama bu da güzel..
bende 100 tane ya fettah okuyacagım...
Allah kabul etsin hepimizin dualarını inş.
cumanız mübarek olsun..

bugun leyla-1 ablamıza dua edicez Allahın izniyle :)

Ben açamadım bir türlü netti bi problem vardı yazamadım hakkını helal et ablam :)

benden sana 10 fatiha
10 ihlas
10 rabbiyesir
Rabbim kabul etsin....

leyla-1 Ablam için 100 ya fetta
Allah kabul etsin...

Selamün Aleyküm.
İnşallah bugün bütün namazların ardındaki dualarımız
okuduğumuz Yasin tefriciye ve Esmalar
Sevgili kardeşimiz LEYLA 1 için. Rabbimiz dualarının kabulüne vesile kılsın inşallah

selam ve dua ile

Canım benim..güzel Dua ların için gönülden aminn..
Rabbim kabul etsin,hepimize olsun..hep beraber olsun inşallah.

Leyla kardeşimin niyetine
100 Ya Fettah
100 Ya Allah
100 Ya Mucip
33 İhlas
33 Fatiha
33 Yunus Dua sı okuyacağım.
Rabbim kabul etsin,her ne sıkıntısı varsa gidersin,gönlünden geçeni versin inşallah.

dağçiçeği arkadaşım forumda sorun vardı sanırım bugün bir türlü giremedim birde yoğun bir iş günüydü kusura bakma ama çekilmiş 500 tevhidi

mi sana hediye ediyorum hayırlara vesile olur inşallah rabbim tüm güzelliklerini bereketini üzerine yağmur olup yağdırsın inşallah sende

o yağmurda şemsiyesiz kal inşallah aminnnn

aynurbursa.................500 tevhid

Amiin kardeşim, cümlemizden inşaallah..
İnşaallah Rabbimizin razı olduğu kullarından oluruz..

inşallah ablacım inşallah...
Rabbim dualarımızı kabul eylesin.

es selamın aleyküm

Leyla1 kardeşimizin niyetine

500 adet Ya Metin

305 adet Ya Kadir

270 adet Ya Vedud

okunmuştur....

ALLAH kabul etsin inşaALLAH..

Amin
Selam Aleyküm canım kardeşlerim Allah hepinizden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inş.
Allah razı olsun Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah şu anda bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden olumsuzluklardan bizleri kurtarıp tez zamanda selametimize çıkarmak nasip etsin yaşamımıza bir düzen yön versin. Hayatımızdaki engelleri olumsuzlukları olumluya çevirsin hayırlısıyla inş.
Allah hastalara şifa, dertilere deva , borçlulara eda, evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş çocuksuzlara hayırlı çocuk, sevipte kavuşamayanlara hayırlısıyla kavuşmak önlerindeki engellerden olumsuzluklardan kurtulmak nasip etsin.
Evlenemeyen kızlara evlenemeyen erkeklere hayırlı gönüllerine evlilik nasip etsin engelleri olumsuzlukları ortadan kaldırıp hayırlı yuva hayırlı çocuklar nasip etsin Rabbim.
Görünür görünmez kazalardan belalardan, kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, ani ölümlerden Rabbim bizleri koruyup gelmeden esirgesin inşallah hepimizi. Okuyan okumayan herkesin dualarını kabul etsin Rabbim.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin. Rabbim dünyada kur'an ahirette iman dünyada dünya ahirette ahiret muradımızı versin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı akşamlar.

leyla-1

Altın Üye
tevbekarım canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun Alah yar ve yardımcınız olsun içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.Canım evladına hayırlı şifalar nasip etsin inşallah.2oo Ya Şafi okuyacağım inşallah Allah kabul etsin
Allah ne muradınız gönül muradınız varsa Allah bu mübarek günlerin okunan dualar yüzü gözü hürmetine Allah kabul etsin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
7 Felak Süresi, 7 Nas Süresi, 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha Süresi, 11 İhlas Süresi, 200 Ya Fettah okudum Allah kabul etsin.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

T

tevbekarım

Selamün Aleyküm ağzı dualı kardeşim Rabbim yar ve yardımcın olsun yapmış olduğun duayı gözlerim dolu dolu okudum.Bu duayı bana yaptığın
gibi Rabbim katkat misliyle sana yaptırsın inşallah Resullullahın ve evliyaların duası seninle olsun kardeşim.ben şuanda memleketimde değilim foruma sık giremiyorum ama bilesinizki mübarek yerlerde yapılan tüm dualarda islamiyet.gen.tr ailem hep aklımızda Rabbim hiç unutturmuyor.

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
4 tane yasin okudumm :) benide dua listesine eklerseniz çok mutlu olurum .... çok ihtiyacım var son zamanlarda...allaha emanet

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm ağzı dualı kardeşim Rabbim yar ve yardımcın olsun yapmış olduğun duayı gözlerim dolu dolu okudum.Bu duayı bana yaptığın
gibi Rabbim katkat misliyle sana yaptırsın inşallah Resullullahın ve evliyaların duası seninle olsun kardeşim.ben şuanda memleketimde değilim foruma sık giremiyorum ama bilesinizki mübarek yerlerde yapılan tüm dualarda islamiyet.gen.tr ailem hep aklımızda Rabbim hiç unutturmuyor.

Ablacım dün açamadım neti sana dua istiyemedim :(
çok üzgünüm kusura bakma
Benden sana 10 ihlas
10 fatiha
10 Rabbiyesir
100 Es Semi
Allah kabul etsin...

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm
Bugün mir_erhan abimize dua edelim inşallah :)
benden abimize
10 ihlas
10 fatiha
10 Rabbiyesir
100 Es Semi
Allah kabul etsin...

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
100 Ya Allah
Allah kabul etsin ...

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı