selamün aleyküm rana kardeşim. Güzel düşünmüşsünüz daha önce böyle bir konunumz vardı. gün boyu o kişiye dualar okunuyordu akşam belli bir saate o kişinin lismi söyleniyordu. ama bu da güzel..
bende 100 tane ya fettah okuyacagım...
Allah kabul etsin hepimizin dualarını inş.
cumanız mübarek olsun..
Dağçiçeği canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun Alah yar ve yardımcınız olsun içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah ne muradınız gönül muradınız varsa Allah bu mübarek günlerin okunan dualar yüzü gözü hürmetine Allah kabul etsin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
7 Felak Süresi, 7 Nas Süresi, 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha Süresi, 11 İhlas Süresi, 200 Ya Fettah okudum Allah kabul etsin.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
selamın aleyküm
ben bu konunun aynısını başka bi stede gördüm ve çok hoşuma gitti eger sızde isterseniz, yöneticilerde izin verirseburada da olsun hergün 1 kişiye dua edelim inşallah
dua almak isteyen kişiler buraya yazsın isimlerini ve sebeplerini hergün sırasıyla ben açıyım konuyu isterseniz o gün boyunca forum arkadaşımıza dua edelim
İnşallah açtığım konu beyenilir.... (Amin) ..
1..........kardelele dua edildi
2..........aynurbursa dua edildi
3..........dağ çiçegi dua edildi
4..........leyla-1 ( bugun dua ediyoruz )
5..........tevbekarım
6..........Mir_Erhan
7..........Çeşm-i Bülbül kardeşim
8..........Mavci hocam
9..........mürmüdük
10.........ibra
11.........Violin
12.........Kalbun_Kesir
13.........Kemahlı abi
14.........hanife deniz
15.........hafize ablam
16.........elifimbenim
17.........smyyes
18.........deniz yıldızı
19.........Hüzünlü
20.........esmersevda
21..........arzu74
22..........Ayşe_92_38
23..........AyhanD
24.......... kimkimdir
25..........HİÇ ablamız
26..........Gulum.se
27..........Marifet
Allah razı olsun sırayla dua ederiz inşallah
gördüğüm kişileri yazdım yazmadıkları isimlerini yazarsa sevinirim
ben daha çok isim yazmadım gördügümde listeye ekliyorum lütfen kasıtlı yaptımı düşünmeyinbilen kisi yazsın isimleri
Allah razı olsun...
Ve aleyküm selam rana kardeşim. Rabbim razı olsun böyle hayırlı bir işe vesile olduğun için.. Çok güzel düşünmüşsün..
Rabbimizin bize buyuduğu gibi ''duamız olmasa ne ehemmiyetimiz var ki ?''
Her gün ben de sıradaki kardeşimiz için dua edeceğim inşaallah.. Rabbim kabul eylesin cümlemizin dualarını inşaallah.. Dualaşmak mükemmel bir şey.. Birinin bana dua ediyor olduğunu düşünmek beni çok mutlu ediyor..
Eğer arkadaşlarımız özel olarak dua istiyorlarsa o şekilde de ederiz inşaallah.. Rabbim yardımcımız olsun.. Hayırla kal..
Allah razı olsun beğenmeniz beni çok sevindirdi![]()
Amiin kardeşim, cümlemizden inşaallah..
İnşaallah Rabbimizin razı olduğu kullarından oluruz..
selamün aleyküm rana kardeşim. Güzel düşünmüşsünüz daha önce böyle bir konunumz vardı. gün boyu o kişiye dualar okunuyordu akşam belli bir saate o kişinin lismi söyleniyordu. ama bu da güzel..
bende 100 tane ya fettah okuyacagım...
Allah kabul etsin hepimizin dualarını inş.
cumanız mübarek olsun..
bugun leyla-1 ablamıza dua edicez Allahın izniyle![]()
Ben açamadım bir türlü netti bi problem vardı yazamadım hakkını helal et ablam
benden sana 10 fatiha
10 ihlas
10 rabbiyesir
Rabbim kabul etsin....
leyla-1 Ablam için 100 ya fetta
Allah kabul etsin...
Selamün Aleyküm.
İnşallah bugün bütün namazların ardındaki dualarımız
okuduğumuz Yasin tefriciye ve Esmalar
Sevgili kardeşimiz LEYLA 1 için. Rabbimiz dualarının kabulüne vesile kılsın inşallah
selam ve dua ile
Canım benim..güzel Dua ların için gönülden aminn..
Rabbim kabul etsin,hepimize olsun..hep beraber olsun inşallah.
Leyla kardeşimin niyetine
100 Ya Fettah
100 Ya Allah
100 Ya Mucip
33 İhlas
33 Fatiha
33 Yunus Dua sı okuyacağım.
Rabbim kabul etsin,her ne sıkıntısı varsa gidersin,gönlünden geçeni versin inşallah.
Ve aleyküm selam rana kardeşim. Rabbim razı olsun böyle hayırlı bir işe vesile olduğun için.. Çok güzel düşünmüşsün..
Rabbimizin bize buyuduğu gibi ''duamız olmasa ne ehemmiyetimiz var ki ?''
Her gün ben de sıradaki kardeşimiz için dua edeceğim inşaallah.. Rabbim kabul eylesin cümlemizin dualarını inşaallah.. Dualaşmak mükemmel bir şey.. Birinin bana dua ediyor olduğunu düşünmek beni çok mutlu ediyor..
Eğer arkadaşlarımız özel olarak dua istiyorlarsa o şekilde de ederiz inşaallah.. Rabbim yardımcımız olsun.. Hayırla kal..
dağçiçeği arkadaşım forumda sorun vardı sanırım bugün bir türlü giremedim birde yoğun bir iş günüydü kusura bakma ama çekilmiş 500 tevhidi
mi sana hediye ediyorum hayırlara vesile olur inşallah rabbim tüm güzelliklerini bereketini üzerine yağmur olup yağdırsın inşallah sende
o yağmurda şemsiyesiz kal inşallah aminnnn
aynurbursa.................500 tevhid
Amiin kardeşim, cümlemizden inşaallah..
İnşaallah Rabbimizin razı olduğu kullarından oluruz..
inşallah ablacım inşallah...
Rabbim dualarımızı kabul eylesin.
es selamın aleyküm
Leyla1 kardeşimizin niyetine
500 adet Ya Metin
305 adet Ya Kadir
270 adet Ya Vedud
okunmuştur....
ALLAH kabul etsin inşaALLAH..
Selamün Aleyküm ağzı dualı kardeşim Rabbim yar ve yardımcın olsun yapmış olduğun duayı gözlerim dolu dolu okudum.Bu duayı bana yaptığın
gibi Rabbim katkat misliyle sana yaptırsın inşallah Resullullahın ve evliyaların duası seninle olsun kardeşim.ben şuanda memleketimde değilim foruma sık giremiyorum ama bilesinizki mübarek yerlerde yapılan tüm dualarda islamiyet.gen.tr ailem hep aklımızda Rabbim hiç unutturmuyor.