Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her Gün Dua Istiyoruz.. (2 Kullanıcı)

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
vefat etmiş tüm müslüman kardeşlerimizin ruhlarına,arkasından bir tek fatiha şerif okuyacak kimsesi kalmamış müslüman kardeşlerimizin ruhlarına hediye eyledik inşALLAH...Selam ve dua ile kalınız...

Euzubillahimineşşeytanirracim
Bismillahirahmanirahim

Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn. Amin

ABDÜLHAKİM ARVASİ(R.ALEYH)---------27KASIM1943
KONYALI MEHMED VEHBİ EFENDİ--------27KASIM1949

ESSELAMUNALEYKÜM ;
Bugün dua istediğimiz Din-i Mübin için gayret göstermiş bu değerli Hoca'larımıza,dua etmeyi-göndermeyi unutmaya lım inşaAllah..Allah(CC) razı olsun...

Pıtırcık

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili peygamberimiz Hz.Muhammaed (s.a.v) Efendimiz,Bütün ashabı kiram büyüklerine,Bütün gelmiş geçmiş peygamber ve evliya kullarının ruhlarına bağışladım.Bu dünyadan göç etmiş unutulmuş,çocukları ve yakınları tarafından duanın önemini bilmeyen, dua edilmeyen bütün kullarına,ölmüş yakınlarımıza,Duaya muhtaç bütün ölmüşlerin ruhlarına bağışladım.Allahım rahmet eyle,günahlarını bağışla,kabir azabından koru.Senin herşeye gücün yeter Dualarımızı kabul eyle..AMİN..AMİN.AMİN.

.Kul hüvellâahü ehad
2.Ellâahüs samed
3.Lem yelid ve lem yüüled
4.Velem yeküllehüü küfüven ehad

1.Bismil -lâ-hir- Rahmân-ir'Rahıym
2.El-hamdü lillahi Rabbil-âlemiyn.
3.Er'Rahmânir-Rahiym.
4.Mâliki Yevmiddiyn
5.Iyyâake-nâbüdü ve iyyâakenesteiyn
6.İhdinassırâtal-müstekıym
7.<>Sıraatalleziyne-en'amte aleyhim, gayril mağdubi aleyhim ve leddâlliyn. Amin.

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
بسم الله الرحمن الرحيم
الحمد لله رب العلمين
الرحمن الرحيم
ملك يوم الدين
اياك نعبد واياك نستعين
اهدنا الصرط المستقيم
صرط الذين انعمت عليهم غير المغضوب عليهم ولا الضالين
allah kabul etsin insallah
slm ve dua ile
MUSTAFA ASIM KÖKSAL--------------------------28KASIM1998

EsSelamunAleyküm Kardeşlerim ;
Sayısız esere imza atan değerli yazarımız için dua istiyoruz bugün de..
Allah(CC) razı olsun..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
MUSTAFA ASIM KÖKSAL--------------------------28KASIM1998

EsSelamunAleyküm Kardeşlerim ;
Sayısız esere imza atan değerli yazarımız için dua istiyoruz bugün de..
Allah(CC) razı olsun..

Ve aleyküm selam Talip Amcamız..Hayırlı ve bereketli geceler olsun inşallah..

Ya Rabbi, rıza-ı şerifin için okumuş olduğum Fatiha ve Yasin-i şeriflerden hasıl olan ecir ve sevabı evvela, sevgili ve şerefli Peygamberimiz Muhammed aleyhisselamın aziz, mübarek ve muazzez ruh-u şerifelerine,

Ve bütün Peygamberlerin (aleyhissalatû vesselam) aziz, mübarek ve muazzez ruh-u şerifelerine,

Ve bütün Eshab-ı kiramın,
Ehl-i beyti nebevinin
ve ezvac-ı tahiratın,
hassaten Hazret-i Ebu Bekri Sıddıkın,
Hazret-i Ömer-ül Farukun,
Hazret-i Osman-ı Zinnureynin,
Hazret-i Ali-yüI Mürtezanın
ve Aşere-i mübeşşerenin,
Eshab-ı Bedir’in
ve Esbab-ı Uhud’un
ve Biat-ı Rıdvanın
ve Hazret-i Âişe-i Sıddıka validemizin
ve Hazret-i Hadice-tül kübra validemizin
ve Hazret-i Fatıma-tüz Zehra validemizin,
sevgili Peygamberimizin mübarek annesi Hazret-i Âmine
ve mübarek babası Hazret-i Abdullah’ın

ve Hazret-i Hasan ve Hazret-i Hüseyin’in aziz, mübarek ve muazzez ruh-u şerifelerine,

Tabiin
ve tebe-i tabiin,
bütün müctehidlerin
ve bütün müfessirlerin
ve bütün âlimlerin
ve salihlerin
ve velilerin,
turuk-i aliyyenin,
sofiyye-i aliyyenin
ve silsile-i aliyyenin
ve hassaten İmam-ı a’zam Ebu Hanifenin,
Seyyid Abdülkadir-i Geylaninin,
İmam-ı Muhammed Gazalinin
ve Ebu Bekri Sıddıkın
ve Şah-ı Nakşibend Behaeddin-i Buhari,
Ubeydullah-i Ahrar,
İmam-ı Ahmed Rabbani,
Muhammed Masum-i Faruki,
Mazhar-i Can-ı Canan,
Seyyid Abdullah-ı Dehlevi,
Mevlana Halid-i Bağdadi,
Seyyid Taha-yı Hakkari,
Seyyid Fehim-i Arvasi,
Seyyid Abdülhakim-i Arvasi
ve Hüseyin Hilmi bin Said Efendinin aziz ve mübarek ruh-u şerifelerine ayrı ayrı hediye eyledim, vasıl eyle ya Rabbi!

Yine hasıl olan ecir ve sevabı;
İmam-ı Malik,
İmam-ı Şafii,
İmam-ı Ahmed bin Hanbel,
İmam-ı Ebu Yusuf,
İmam-ı Muhammed Şeybani,
İmam-ı Züfer, Ebu Mensur-ı Maturidi,
Ebül-Hasen-i Eşari,
Ahmed Rıfai,
Seyyidet Nefise,
Abdülvehhab-ı Şarani,
Halid bin Zeyd
Eba Eyyub El Ensari,
Murad-ı Münzevi,
Mehmed Emin Tokadi,
Abdülfettah-ı Akri Bağdadi,
Aziz Mahmud Hüdayi ve bütün Osmanlı Sultanlarının
ve Türk Sultanlarının
ve Selaheddin-i Eyyubi
ve Timur Han'ın aziz ve mübarek ruh-u şerifelerine ayrı ayrı hediye eyledik vasıl eyle ya Rabbi!

İslama hizmetkar değerli büyüğümüzün kabrini imanıyla ve Kur’an’in nuruyla nurlandır..Kabirlerini cennet bahcelerinden eyle. Cehennem cukuruna benzetme Ya Rabbi !

Beser olarak, sasarak işlediği kusurlari sebebiyle kabir azabi çekiyorsa okunan dualar hurmetine sen kurtar Allah’im

Ey kalpleri tasarrufunda bulunduran Mevlamiz, İslama hizmetkar bu değerli büyüğümüzün ve aile fertlerini sana itaatle hosnutluguna sebep olan islerde ve dogru yolunda daim eyle

Amin diyen kullarini iki cihanda aziz eyle

Hicbir golgenin olmadigi o dehsetli hesap gununde senin golgenin altinda bulunmayi nasip eyle Allah’im

Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamun ale’l-murselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin

Butun olmuslerimizin ve Sevgili Peygamberimizin ruhu icin Allah’u

Teala’nin rizasi icin.

EL FATİHA.

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Burada zikredilmiş olan bütün dualara can ı gönülde Amiiiiin diyorum.
Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşaallah.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
EsSelamunAleyküm Zeynep Yeğenim ;

Amin Ecmain inşaAllah..Aslında bu sayfamızın açılış gayelerinden birisi de buydu..fakat bunu tam açıklayamadım herhalde..Neyse bu vesileyle bu ihtiyacı hisseden kardeşlerimiz buraya yazarlarsa herkesin haberi olacaktır inşaAllah..Mesajlara yanıtları sadece dua istediğimiz zamanlarda kullanmaya dikkat ediyorum..neden cevap yazılmıyor diye merak ediliyorsa diye izahat gereği duydum..Çünkü,nasipse sayfa ay ay Ahirete tevdi ettiğimiz nice Din Büyüğümüz ve Tarihi Şahsiyetlerimiz için devamlı sizlerden DUA isteyecektir inşaAllah..
Allah(CC) Sizden-Sizlerden de razı olsun..Sizler de çok duyarlı..hassas.. ince ruhlu kardeşlerim-yeğenlerimsiniz..
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

Es selamu aleyküm ve rahmetullah Talip amcamız..Hayırlı geceler olsun inşaAllah..forumun gidişatını biz değiştirmişiz anlamadan..Hakkınızı helal edin değerli amcam..:guleguleAydınlattığınız için de Allah c.c. razı olsun..Rabbimiz c.c. tüm duaları, fatiha ve yasin-i şerifleri burada ismi geçen ve geçmeyen İslam hizmetkarları adına kabul ve karin eylesin inşaAllah..selam ve acizane dualar ile amcam..Fii emanillah.. B)

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam Talip Amcamız..Hayırlı ve bereketli geceler olsun inşallah..

Ya Rabbi, rıza-ı şerifin için okumuş olduğum Fatiha ve Yasin-i şeriflerden hasıl olan ecir ve sevabı evvela, sevgili ve şerefli Peygamberimiz Muhammed aleyhisselamın aziz, mübarek ve muazzez ruh-u şerifelerine,

Ve bütün Peygamberlerin (aleyhissalatû vesselam) aziz, mübarek ve muazzez ruh-u şerifelerine,

Ve bütün Eshab-ı kiramın,
Ehl-i beyti nebevinin
ve ezvac-ı tahiratın,
hassaten Hazret-i Ebu Bekri Sıddıkın,
Hazret-i Ömer-ül Farukun,
Hazret-i Osman-ı Zinnureynin,
Hazret-i Ali-yüI Mürtezanın
ve Aşere-i mübeşşerenin,
Eshab-ı Bedir’in
ve Esbab-ı Uhud’un
ve Biat-ı Rıdvanın
ve Hazret-i Âişe-i Sıddıka validemizin
ve Hazret-i Hadice-tül kübra validemizin
ve Hazret-i Fatıma-tüz Zehra validemizin,
sevgili Peygamberimizin mübarek annesi Hazret-i Âmine
ve mübarek babası Hazret-i Abdullah’ın

ve Hazret-i Hasan ve Hazret-i Hüseyin’in aziz, mübarek ve muazzez ruh-u şerifelerine,

Tabiin
ve tebe-i tabiin,
bütün müctehidlerin
ve bütün müfessirlerin
ve bütün âlimlerin
ve salihlerin
ve velilerin,
turuk-i aliyyenin,
sofiyye-i aliyyenin
ve silsile-i aliyyenin
ve hassaten İmam-ı a’zam Ebu Hanifenin,
Seyyid Abdülkadir-i Geylaninin,
İmam-ı Muhammed Gazalinin
ve Ebu Bekri Sıddıkın
ve Şah-ı Nakşibend Behaeddin-i Buhari,
Ubeydullah-i Ahrar,
İmam-ı Ahmed Rabbani,
Muhammed Masum-i Faruki,
Mazhar-i Can-ı Canan,
Seyyid Abdullah-ı Dehlevi,
Mevlana Halid-i Bağdadi,
Seyyid Taha-yı Hakkari,
Seyyid Fehim-i Arvasi,
Seyyid Abdülhakim-i Arvasi
ve Hüseyin Hilmi bin Said Efendinin aziz ve mübarek ruh-u şerifelerine ayrı ayrı hediye eyledim, vasıl eyle ya Rabbi!

Yine hasıl olan ecir ve sevabı;
İmam-ı Malik,
İmam-ı Şafii,
İmam-ı Ahmed bin Hanbel,
İmam-ı Ebu Yusuf,
İmam-ı Muhammed Şeybani,
İmam-ı Züfer, Ebu Mensur-ı Maturidi,
Ebül-Hasen-i Eşari,
Ahmed Rıfai,
Seyyidet Nefise,
Abdülvehhab-ı Şarani,
Halid bin Zeyd
Eba Eyyub El Ensari,
Murad-ı Münzevi,
Mehmed Emin Tokadi,
Abdülfettah-ı Akri Bağdadi,
Aziz Mahmud Hüdayi ve bütün Osmanlı Sultanlarının
ve Türk Sultanlarının
ve Selaheddin-i Eyyubi
ve Timur Han'ın aziz ve mübarek ruh-u şerifelerine ayrı ayrı hediye eyledik vasıl eyle ya Rabbi!

İslama hizmetkar değerli büyüğümüzün kabrini imanıyla ve Kur’an’in nuruyla nurlandır..Kabirlerini cennet bahcelerinden eyle. Cehennem cukuruna benzetme Ya Rabbi !

Beser olarak, sasarak işlediği kusurlari sebebiyle kabir azabi çekiyorsa okunan dualar hurmetine sen kurtar Allah’im

Ey kalpleri tasarrufunda bulunduran Mevlamiz, İslama hizmetkar bu değerli büyüğümüzün ve aile fertlerini sana itaatle hosnutluguna sebep olan islerde ve dogru yolunda daim eyle

Amin diyen kullarini iki cihanda aziz eyle

Hicbir golgenin olmadigi o dehsetli hesap gununde senin golgenin altinda bulunmayi nasip eyle Allah’im

Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamun ale’l-murselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin

Butun olmuslerimizin ve Sevgili Peygamberimizin ruhu icin Allah’u

Teala’nin rizasi icin.

EL FATİHA.
EsSelamunAleyküm Cennet-i A'li'nin-Cennet-i Firdevs'in-Adn Cennet' lerinin-İki Cihan'da Hakk Katında Derecesi A'li olmasını dilediğim Yeğenlerimin önde gelenlerinden; Aliye Yeğenim..Ve elbette bu yuvada ki herkes için..

Allah(CC) ebeden razı olsun inşaAllah..Allah Teala Hazretleri buradan her okunan duadan geçmişlerinize NUR yağdırsın..kabirlerini aydınlatsın inşaAllah..Sizlerin ömrüne-işine-ameline-yuvalarınıza bereket ihsan etsin..İman yolunda gayretinizi-ilminizi-şuurunuzu artırsın..hayırlara vesile kılsın her niyetinizi..ayağınızı sürçmekten muhafaza buyursun..Her daim yar ve yardımcınız olsun..Önünüze çıkacak engelleri-kötülükleri-kötü/kem nazarları bertaraf eylesin.. Kin ve garez sahiplerinin-hasetçi ve fitne/fesadın cümlesinden korusun.. Kibir-riya-şeytani sayhalardan esirgesin..Sizi yetiştiren öncelikle yaratılmanıza vesile kılınan Anne-Baba'cığınız başta olmak üzere silsile-i Akrabanızdan-hoca/eğitenlerinizden-Sizde hakkı olan herkesten de Allah Azze ve Celle Razı olup..dualardan nasibdar eylesin.

Amin..Amin bi hürmeti Taha ve Yasin ve SelamunAlel Mürselin VelhamdülillahiRabbilAlemin-El-Fatiha(Te'ma'asSalavat)..

Acizane amca'nız da sizler için bir dua etmiş oldu vesilenizle...

Allah(CC) tekrar razı olsun çok güzel silsileyi ezbere almak nasib olsun inşaAllah(kendi adıma)..Sevab ve ecrinizi Rabbim Lütfu-Keremiyle İhsan etsin inşaAllah..Geceniz hayırlı olsun..Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleyküm ve rahmetullah Talip amcamız..Hayırlı geceler olsun inşaAllah..forumun gidişatını biz değiştirmişiz anlamadan..Hakkınızı helal edin değerli amcam..:guleguleAydınlattığınız için de Allah c.c. razı olsun..Rabbimiz c.c. tüm duaları, fatiha ve yasin-i şerifleri burada ismi geçen ve geçmeyen İslam hizmetkarları adına kabul ve karin eylesin inşaAllah..selam ve acizane dualar ile amcam..Fii emanillah.. B)
VeAleynaAleykümSelamVeRahmetullahiVeBerekatuhu Niğdeli Can Yeğenim;

Yazarken farkedememişim..Böyle de güzel oluyor inşaAllah..Seyri değiştirmeden..araya Kabir ve Berzah Alemine Nurlar yağdıracak (İnşaAllah) okunan-okuduğumuz Fatiha ve Yasin-i Şerifleri katar-katabilirsek Rabbimizin izniyle çok güzel hayırlı bir işi Sizlerin sayesinde elbirliğiyle yürütebileceğiz inancındayım.. Ve hemen hemen her gün illa ki en azından birer Fatiha-i Şerife taraflarınız(mız)dan Allah(CC) rızası için ikram edilmektedir(Rabbim kabul buyursun..)
Asıl Sizler haklarınızı helal ediniz..her gün yorucu işleriniz arasında burada da hayra vesile olmak için yoğun gayretleriniz olmasa bizler ne yaparız ? Her biriniz birbirinden değerli..gıpta ettiğim ve hamdolsun amca'nız olmakla bahtiyarlık duyduğum çok değerli insanlar-yeğenlerimsiniz..Sizler için çok dua ediyor-etmeye her daim devam edeceğim inşaAllah..(Aliye Yeğenim'e yazdığım dualar Sizler için de aynı zamanda..)

Amin..amin..amin..Sizleri Allah(CC) için çok seviyorum..inanın kendi çocuklarımla aynı yaşlarda olmanız dolayısıyla belki de, onlardan sizleri -hiç görmeyecek olsamda- ayrı tutmuyorum..Sizler de dualarınızdan amca'nızı Allah rızası için unutmayın olur mu?Geceniz hayırlı-bereketli olsun..Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Burada zikredilmiş olan bütün dualara can ı gönülde Amiiiiin diyorum.

Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşaallah.
EsSelamunAleyküm Zeynep Yeğenim ;
Amin..amin..amin..inşaAllah..Allah(CC) razı olsun..Geceniz hayırlı-bereketli olsun..Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
"Hesap Günü'nün sahibi, affı bol, affeden, Alemlerin Rabbi Allah'ım. Sadece sana kulluk ederiz. Yalnız senden yardım istiyoruz. Bizi nimete kavuşturduklarının yoluna ilet; sapıkların ve gadaba uğrayanların değil." Fatiha:1-7

1-7.gif

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
EsSelamunAleyküm Cennet-i A'li'nin-Cennet-i Firdevs'in-Adn Cennet' lerinin-İki Cihan'da Hakk Katında Derecesi A'li olmasını dilediğim Yeğenlerimin önde gelenlerinden; Aliye Yeğenim..Ve elbette bu yuvada ki herkes için..

Allah(CC) ebeden razı olsun inşaAllah..Allah Teala Hazretleri buradan her okunan duadan geçmişlerinize NUR yağdırsın..kabirlerini aydınlatsın inşaAllah..Sizlerin ömrüne-işine-ameline-yuvalarınıza bereket ihsan etsin..İman yolunda gayretinizi-ilminizi-şuurunuzu artırsın..hayırlara vesile kılsın her niyetinizi..ayağınızı sürçmekten muhafaza buyursun..Her daim yar ve yardımcınız olsun..Önünüze çıkacak engelleri-kötülükleri-kötü/kem nazarları bertaraf eylesin.. Kin ve garez sahiplerinin-hasetçi ve fitne/fesadın cümlesinden korusun.. Kibir-riya-şeytani sayhalardan esirgesin..Sizi yetiştiren öncelikle yaratılmanıza vesile kılınan Anne-Baba'cığınız başta olmak üzere silsile-i Akrabanızdan-hoca/eğitenlerinizden-Sizde hakkı olan herkesten de Allah Azze ve Celle Razı olup..dualardan nasibdar eylesin.

Amin..Amin bi hürmeti Taha ve Yasin ve SelamunAlel Mürselin VelhamdülillahiRabbilAlemin-El-Fatiha(Te'ma'asSalavat)..

Acizane amca'nız da sizler için bir dua etmiş oldu vesilenizle...

Allah(CC) tekrar razı olsun çok güzel silsileyi ezbere almak nasib olsun inşaAllah(kendi adıma)..Sevab ve ecrinizi Rabbim Lütfu-Keremiyle İhsan etsin inşaAllah..Geceniz hayırlı olsun..Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

Ve aleyküm selam Cennet seyyitlerine ve Gül sultanımız Efendimiz (s.a.v)'e sizin ve tüm aile efradınızın komşu olması için duacı olduğum GÜZELLİKLERE TALİP Amcamız..Rabbimiz c.c razı olsun bu güzel dualarınız beni öyle mutlu etti ki anlatamam, Rabbimiz c.c sizden de her iki cihanda razı olsun, firdevs-i A'li'de en yüce makamları nasip eylesin inşallah..İsmimle de böyle güzel bir dua etmiş olmanız beni çok duygulandırdı Talip Amcam, ismimle dua eden çok değerli iki insanı hatırlattınız bana bu duanızla..Rabbimiz c.c, bu yüceliği cümlemize nasip eylesin, dünya ve ahiret selameti versin inşallah..O firdevslere, Adnlere layık olmayı nasip eylesin Talip Amcam..Güzel dualarınıza amin, ecmain inşallah..Siz de her daim bu aciz kulun dualarındasınız Amcam..Rabbimiz c.c, sizin eksikliğinizi göstermesin, daim kılsın inşallah..Varlığınızla buraya güzellikler kattınız..Rahman azze ve celle bu kattığınız güzelliklerin ve kıymetli hizmetlerinizin karşılığını en hayırlı olanla versin inşallah..Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanetsiniz inşallah..Aliye yeğeniniz her daim duacı size ve tüm ailenize..Hayırlı ve nurlu geceler olsun inşallah.Selam ve baki dualar ile Talip Amcam..

icveat

Kayıtlı Kullanıcı
barrrrb15ix.gif

Senin için bilmenin basi yoktur
Bu acizin ancak sonradan bilir
SEN'in bilmedigin bir an yoktur
Bu acizin ancak SEN bildirirsen bilir
SEN açik edip söyledigimi de bilirsin
SEN susup kendime sakladigimi da bilirsin
Unutup kendimden sakladigimi da bilirsin
Kendi kuyularima aklimin iplerini salarim
Kendime aklim ermez SEN beni benden çok bilensin
Kalbimin kuytularinda el yordamiyla dolasirim
Kendime kendim yetmez SEN bana benden çok sirdassin
Bildigimi bilenlerden eyle beni bilmedigimi bilenlerden eyle beni
Sana malum olan ayip ve kusurlarimla utandirma beni
sıkıntılardan,hastalıkklardan,kurtuluş vesilesi verirsin
RAB'bim,dostlarımın her ne derdi varsa onları sana havale ediyorum,
SEN'in herşeye gücün yeter
Ya RAB'bi ben SEN'den daimi bir imani
SEN'den korkan bir kalbi
menfeat veren ilmi
sıdk-i yakini
dinde mukim olmayi
her türlü beladan afiyeti
afiyetin tamamini
afiyetin tamaminin devamini
afiyet üzerine şükrü
ve insanlar üzerine zenginligi istiyorum ..
AMiN...AMIN...AMIN
ALLAH im!
sana sadece seslenmem yeter biliyorum,
ve yüreyimi sana arz ediyorum, onu ne ile görmek istiyorsan bana onu nasip etmeni istiyorum
"ALLAH'ım,yararsız bilgiden,korkusuz kalpten,kabul olmayacak yakarıştan ve doymak bilmeyen nefisten sana sığınırım.
şiddetli acı veren açlıktan ve kötü bir huy olan hainlikten,tembellik,cimrilik ve yaşlılıktan Sana sığınırım.
Deccal'ın fitnesinden Sana sığınırım.Hayatın ve ölümün kötülüklerinden Sana sığınırım.
Son nefeste imansız ölmekten,
Kabirde Sensiz kalmakatan yine sana sığınırım ALLAH'IM"

Hz.MUHAMMED (S.A.V)
Peygamber-imizin duası hürmetine SEN'den ,istiyoruz yarabbi bizlerden razı ol,sana gereği gibi kul olmamızı nasib et bu gece duaları kabul edilen kullarının hürmetine İNŞ... AMİN

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
VeAleynaAleykümSelamVeRahmetullahiVeBerekatuhu Niğdeli Can Yeğenim;

Yazarken farkedememişim..Böyle de güzel oluyor inşaAllah..Seyri değiştirmeden..araya Kabir ve Berzah Alemine Nurlar yağdıracak (İnşaAllah) okunan-okuduğumuz Fatiha ve Yasin-i Şerifleri katar-katabilirsek Rabbimizin izniyle çok güzel hayırlı bir işi Sizlerin sayesinde elbirliğiyle yürütebileceğiz inancındayım.. Ve hemen hemen her gün illa ki en azından birer Fatiha-i Şerife taraflarınız(mız)dan Allah(CC) rızası için ikram edilmektedir(Rabbim kabul buyursun..)
Asıl Sizler haklarınızı helal ediniz..her gün yorucu işleriniz arasında burada da hayra vesile olmak için yoğun gayretleriniz olmasa bizler ne yaparız ? Her biriniz birbirinden değerli..gıpta ettiğim ve hamdolsun amca'nız olmakla bahtiyarlık duyduğum çok değerli insanlar-yeğenlerimsiniz..Sizler için çok dua ediyor-etmeye her daim devam edeceğim inşaAllah..(Aliye Yeğenim'e yazdığım dualar Sizler için de aynı zamanda..)

Amin..amin..amin..Sizleri Allah(CC) için çok seviyorum..inanın kendi çocuklarımla aynı yaşlarda olmanız dolayısıyla belki de, onlardan sizleri -hiç görmeyecek olsamda- ayrı tutmuyorum..Sizler de dualarınızdan amca'nızı Allah rızası için unutmayın olur mu?Geceniz hayırlı-bereketli olsun..Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

selamun aleyküm can Talip amcam ..Rabbul aleminin izniyle elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışırız değerli amcam..Kıymetli dualarınızı bizlerden esirgemediğiniz için Rabbimiz c.c. razı olsun.. Sizi, paylaşımlarınızı burada daim eylesin Talip amcam..Rahman c.c. sizin de emeklerinizin, takdire şayan hizmetlerinizin, gayretlerinizin ecrini en güzel şekilde versin inşaAllah..Bilmukabele amcam, ben de sizi c.c. Rabbimiz c.c. için çok seviyorum ve her daim siz ve muhterem evlatlarınızı acizane dualarımdan eksik etmiyorum amcam. Mevla ü Teala kabul buyursun inşaAllah..

Gözlerimiz sizi arıyor siteye girince değerliTalip amcamız..Bunun zikredilmesiden hoşnut değilsiniz biliyorum ama bilmenizi istedik.. Dediğiniz gibi; siz de babamla aynı yaştasınız amcam..kerimelerinizden ayırmamanız da çok mutlu etti..B)Siz de bizim babamız yerindesiniz inşaAllah..

Rabbul alemin bizleri bu dünyada olamasa da öbür dünyada birlikte eylesin, mahşer gününde Efendimizin sav. Livaül hamd sancağı altında peygamberlerle, sıddıklarla, şehidlerle, salihlerle beraber toplanmayı, haşrolmayı nasip eylesin bizlere inşaAllah amcam..

Dualarınıza daim muhtaç mücrime yeğeninizden selam ve acizane dualar ile..
Hayırlı, nurlu geceler inşallah..Fii emanillah..B)

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
barrrrb15ix.gif

Senin için bilmenin basi yoktur
Bu acizin ancak sonradan bilir
SEN'in bilmedigin bir an yoktur
Bu acizin ancak SEN bildirirsen bilir
SEN açik edip söyledigimi de bilirsin
SEN susup kendime sakladigimi da bilirsin
Unutup kendimden sakladigimi da bilirsin
Kendi kuyularima aklimin iplerini salarim
Kendime aklim ermez SEN beni benden çok bilensin
Kalbimin kuytularinda el yordamiyla dolasirim
Kendime kendim yetmez SEN bana benden çok sirdassin
Bildigimi bilenlerden eyle beni bilmedigimi bilenlerden eyle beni
Sana malum olan ayip ve kusurlarimla utandirma beni
sıkıntılardan,hastalıkklardan,kurtuluş vesilesi verirsin
RAB'bim,dostlarımın her ne derdi varsa onları sana havale ediyorum,
SEN'in herşeye gücün yeter
Ya RAB'bi ben SEN'den daimi bir imani
SEN'den korkan bir kalbi
menfeat veren ilmi
sıdk-i yakini
dinde mukim olmayi
her türlü beladan afiyeti
afiyetin tamamini
afiyetin tamaminin devamini
afiyet üzerine şükrü
ve insanlar üzerine zenginligi istiyorum ..
AMiN...AMIN...AMIN
ALLAH im!
sana sadece seslenmem yeter biliyorum,
ve yüreyimi sana arz ediyorum, onu ne ile görmek istiyorsan bana onu nasip etmeni istiyorum
"ALLAH'ım,yararsız bilgiden,korkusuz kalpten,kabul olmayacak yakarıştan ve doymak bilmeyen nefisten sana sığınırım.
şiddetli acı veren açlıktan ve kötü bir huy olan hainlikten,tembellik,cimrilik ve yaşlılıktan Sana sığınırım.
Deccal'ın fitnesinden Sana sığınırım.Hayatın ve ölümün kötülüklerinden Sana sığınırım.
Son nefeste imansız ölmekten,
Kabirde Sensiz kalmakatan yine sana sığınırım ALLAH'IM"

Hz.MUHAMMED (S.A.V)
Peygamber-imizin duası hürmetine SEN'den ,istiyoruz yarabbi bizlerden razı ol,sana gereği gibi kul olmamızı nasib et bu gece duaları kabul edilen kullarının hürmetine İNŞ... AMİN
EsSelamunAleyküm Kardeşim ;

Güzel duanızı sayfamıza katıp bizlerle paylaştığınız için Allah(CC) razı olsun..Amin..Genelde mesaj-yazı daha çok ilk sayfamızda her ayı kapsayacak şekilde isimleri duyurulan Rahmet-i Rahman'a tevdi kılınanlar için olacaktır..Onlar içinde dualarınızı bizlerle paylaşırsanız seviniriz-bizlerde katılırız inşaAllah..Yeni üye olan bir Kardeşimiz olmanız hasebiyle yazmak durumu hasıl oldu..sayfamızın gayesini ilk ağızdan duyurmak adına..Çok teşekkür ederiz bu sayfaya dualarımızı bekleyenlere gerekli olduğuna inandığımız ilginizi gösterdiğiniz için.. Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Talip Amca Ne Yalan Söyliyeyim Bukadar Güzel Dua Etmenizi Kiskandim:AAMA HAK VERİRİM O GÜZEL DUANIZA LAYIK KARDEŞLERİM RABBİM NE GÜZEL BİR VARLIKTIR ONLAR GERÇEK MÜCAHİDELER DUA EDEN ABİMİZDE MÜCAHİD OLUNCA RABBİM NE GÜZEL KELAMLAR ÇIKARTIYOR YARATTIĞI AĞIZLARDAN BU ARADA OKUDUM GÜNLÜĞÜNÜZÜ RABBİM NE GÜZEL BİR NİMET VERMİŞ SİZE EVLET OLARAK RABBİM DİĞER EVLETLERINIZADA NASİP ETSİN İNŞALLAH:ABENİ UMARIM HOŞ GÖRÜRSÜNÜZ SADECE ALLAH İÇİN KISKANÇLIKTI DAHA DOĞRUSU İMRENMEKTİ NEYSE ÇENEM DÜŞTÜ RABBİME EMANET OLUN :H

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm can Talip amcam ..Rabbul aleminin izniyle elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışırız değerli amcam..Kıymetli dualarınızı bizlerden esirgemediğiniz için Rabbimiz c.c. razı olsun.. Sizi, paylaşımlarınızı burada daim eylesin Talip amcam..Rahman c.c. sizin de emeklerinizin, takdire şayan hizmetlerinizin, gayretlerinizin ecrini en güzel şekilde versin inşaAllah..Bilmukabele amcam, ben de sizi c.c. Rabbimiz c.c. için çok seviyorum ve her daim siz ve muhterem evlatlarınızı acizane dualarımdan eksik etmiyorum amcam. Mevla ü Teala kabul buyursun inşaAllah..

Gözlerimiz sizi arıyor siteye girince değerliTalip amcamız..Bunun zikredilmesiden hoşnut değilsiniz biliyorum ama bilmenizi istedik.. Dediğiniz gibi; siz de babamla aynı yaştasınız amcam..kerimelerinizden ayırmamanız da çok mutlu etti..B)Siz de bizim babamız yerindesiniz inşaAllah..

Rabbul alemin bizleri bu dünyada olamasa da öbür dünyada birlikte eylesin, mahşer gününde Efendimizin sav. Livaül hamd sancağı altında peygamberlerle, sıddıklarla, şehidlerle, salihlerle beraber toplanmayı, haşrolmayı nasip eylesin bizlere inşaAllah amcam..

Dualarınıza daim muhtaç mücrime yeğeninizden selam ve acizane dualar ile..

Hayırlı, nurlu geceler inşallah..Fii emanillah..B)
VeAleynaAleykümSelam Can Kızım-Niğdeli Yeğenim ;
Estağfirullah...Can Kızım her seferinde beni duygulandırıyorsun.. Sadece dua..dua..dua..başkaca bir şey istemiyorum.."ne olur ummuduğumuz gibi çıkar, Rabbim; o herşeyin ayen beyan ortaya döküleceği günde amca'mızı mahcup etme"..Amin..İnşaAllah Havz-ı Kevser kenarında-o kutlu Sancağın altında..Allah(CC) razı olsun... Size de hayırlı-nurlu geceler olsun Can Yeğenim..Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
"Hesap Günü'nün sahibi, affı bol, affeden, Alemlerin Rabbi Allah'ım. Sadece sana kulluk ederiz. Yalnız senden yardım istiyoruz. Bizi nimete kavuşturduklarının yoluna ilet; sapıkların ve gadaba uğrayanların değil." Fatiha:1-7

1-7.gif

Rabbimiz, bizi ve bizden önce iman eden kardeşlerimizi bağışla...”
(Haşr, 59/10)​

"Ey Rabbimiz! Bizden bunu kabul buyur; şüphesiz sen işitensin, bilensin." (Bakara:127)​

Ey Rabbimiz! Bizi sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de sana itaat eden bir ümmet çıkar, bize ibadet usullerimizi göster, tevbemizi kabul et; zira, tevbeleri çokça kabul eden, çok merhametli olan ancak sensin."( Bakara:128 )​

"Ey Rabbimiz! Onlara, içlerinden senin âyetlerini kendilerine okuyacak, onlara kitap ve hikmeti öğretecek, onları temizleyecek bir peygamber gönder. Çünkü üstün gelen, her şeyi yerli yerince yapan yalnız sensin." (Bakara:129 )​

Ey Rabbimiz bize dünya ve ahirette iyilik ver, bizi Cehennem azabından koru! (Bakara: 201 )​

Ey Rabbimiz bize sabır, cesaret ve sebat ver, kâfirlere karşı bize yardım et! (Bakara: 250 )​

Ey Rabbimiz, unutur veya hataya düşersek bizi sorumlu tutma, bizden öncekilere yüklediğin gibi bize de ağır bir yük yükleme! Ey Rabbimiz, bize gücümüzün yetmediği işleri de yükleme, bizi affet, bizi bağışla, bize acı, sen bizim Mevlamızsın. Kâfirlere karşı bize yardım et!( Bakara 286 )​

Ey Rabbimiz, bizi doğru yola ilettikten sonra kalblerimizi kaydırma! Bize, tarafından rahmet bağışla! Lütfu en bol olan sensin.(Ali İmran: 8)​

Ey Rabbim, bana hikmet ver ve beni salihler arasına kat! (Şuara: 83)​

AMİN,AMİN,AMİN.....HAYIRLI NURLU BEREKETLİ GECELER TALİP AMCAMIZ.DEĞERLİ DÜŞÜNCENİZ İÇİN ALLAH C.C. RAZI OLSUN İNŞAALLAH.SEVABINI HANENİZE KAT KAT EKLESİN İNŞAALLAH.DUALARIMDA DAİMSİNİZ İNŞAALLAH YEGANE AMCAM.SELAMETLE....B)

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Talip Amca Ne Yalan Söyliyeyim Bukadar Güzel Dua Etmenizi Kiskandim:AAMA HAK VERİRİM O GÜZEL DUANIZA LAYIK KARDEŞLERİM RABBİM NE GÜZEL BİR VARLIKTIR ONLAR GERÇEK MÜCAHİDELER DUA EDEN ABİMİZDE MÜCAHİD OLUNCA RABBİM NE GÜZEL KELAMLAR ÇIKARTIYOR YARATTIĞI AĞIZLARDAN BU ARADA OKUDUM GÜNLÜĞÜNÜZÜ RABBİM NE GÜZEL BİR NİMET VERMİŞ SİZE EVLET OLARAK RABBİM DİĞER EVLETLERINIZADA NASİP ETSİN İNŞALLAH:ABENİ UMARIM HOŞ GÖRÜRSÜNÜZ SADECE ALLAH İÇİN KISKANÇLIKTI DAHA DOĞRUSU İMRENMEKTİ NEYSE ÇENEM DÜŞTÜ RABBİME EMANET OLUN :H
VeAleynaAleykümSelam Cennet Yeğenim ;

Allah(CC) sizler gibi yeğenler nasib etti ya bu aciz kuluna..hiç birinizi birbirinizden ayrı tutmam mümkün değil..Bu belki benim siteye ilk geldiğim günden beri sağolsun Aliye Yeğenim-Kaan Kardeşim bu yuvanın sıcaklığını hissettirdiklerinden olacak..Hüsn-ü Zann'da bulunuyorsunuz bu günahkar için..Allah(CC) razı olsun..dua..dua..dua..Ve bir ayrım olmadığını bilmeniz adına yeri ve zamanı gelecektir..bir dua borcum olsun..amca'nız inşaAllah sözünü unutmaz tamam mı ? Amin inşaAllah..Onlarıda dualarınızdan eksik etmeyin inşaAllah..yollarında Rabbim daim eylesin..Geceniz hayırlı ve bereketli olsun inşaAllah..
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı

1-7.gif

Rabbimiz, bizi ve bizden önce iman eden kardeşlerimizi bağışla...”
(Haşr, 59/10)​

"Ey Rabbimiz! Bizden bunu kabul buyur; şüphesiz sen işitensin, bilensin." (Bakara:127)​

Ey Rabbimiz! Bizi sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de sana itaat eden bir ümmet çıkar, bize ibadet usullerimizi göster, tevbemizi kabul et; zira, tevbeleri çokça kabul eden, çok merhametli olan ancak sensin."( Bakara:128 )​

"Ey Rabbimiz! Onlara, içlerinden senin âyetlerini kendilerine okuyacak, onlara kitap ve hikmeti öğretecek, onları temizleyecek bir peygamber gönder. Çünkü üstün gelen, her şeyi yerli yerince yapan yalnız sensin." (Bakara:129 )​

Ey Rabbimiz bize dünya ve ahirette iyilik ver, bizi Cehennem azabından koru! (Bakara: 201 )​

Ey Rabbimiz bize sabır, cesaret ve sebat ver, kâfirlere karşı bize yardım et! (Bakara: 250 )​

Ey Rabbimiz, unutur veya hataya düşersek bizi sorumlu tutma, bizden öncekilere yüklediğin gibi bize de ağır bir yük yükleme! Ey Rabbimiz, bize gücümüzün yetmediği işleri de yükleme, bizi affet, bizi bağışla, bize acı, sen bizim Mevlamızsın. Kâfirlere karşı bize yardım et!( Bakara 286 )​

Ey Rabbimiz, bizi doğru yola ilettikten sonra kalblerimizi kaydırma! Bize, tarafından rahmet bağışla! Lütfu en bol olan sensin.(Ali İmran: 8)​

Ey Rabbim, bana hikmet ver ve beni salihler arasına kat! (Şuara: 83)​

AMİN,AMİN,AMİN.....HAYIRLI NURLU BEREKETLİ GECELER TALİP AMCAMIZ.DEĞERLİ DÜŞÜNCENİZ İÇİN ALLAH C.C. RAZI OLSUN İNŞAALLAH.SEVABINI HANENİZE KAT KAT EKLESİN İNŞAALLAH.DUALARIMDA DAİMSİNİZ İNŞAALLAH YEGANE AMCAM.SELAMETLE....B)
Amin..amin..amin..EsSelamunAleyküm Yeğenim ;
Bak hiç amcam yok diye yazmıştın..Elhamdülillah..bu yuva olmasaydı amca'sız kalacaktınız demek ki ! Allah(CC) razı olsun Sizden de.. Sizin bir ayrıcalığınız olduğunu unutmayın hiç bir zaman tamam mı ? Çünkü herkesin..genelde amca'sıyım..Amma Sizin "YEGANE" amcası inşaAllah..Dualarınızdan eksilmemek ve dualarımızda her daim Size de yer vermek (herşeyden evvel amca olarak) dileğiyle geceniz hayırlı ve bereketli olsun inşaAllah..Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Amin..amin..amin..EsSelamunAleyküm Yeğenim ;
Bak hiç amcam yok diye yazmıştın..Elhamdülillah..bu yuva olmasaydı amca'sız kalacaktınız demek ki ! Allah(CC) razı olsun Sizden de.. Sizin bir ayrıcalığınız olduğunu unutmayın hiç bir zaman tamam mı ? Çünkü herkesin..genelde amca'sıyım..Amma Sizin "YEGANE" amcası inşaAllah..Dualarınızdan eksilmemek ve dualarımızda her daim Size de yer vermek (herşeyden evvel amca olarak) dileğiyle geceniz hayırlı ve bereketli olsun inşaAllah..Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

VE ALEYNA ALEYKÜM SELAM YEGANE AMCA'M.EVET ÖYLE AMCA'SIZ KALACAKTIM İNANIN İYİKİ GELDİNİZ İYİKİ VARSINIZ BENİM İÇİN GERÇEKTEN ÇOK DEĞERLİSİNİZ.SÖYLEDİĞİNİZ AYRICALIĞA MUVAFFAK OLURUM İNŞAALLAH.DUALARIMDA DAİMİSİNİZ İNŞAALLAH AMCA'M.SİZEDE HAYIRLI GECELER,HUZURLU SABAHLAR OLSUN İNŞAALLAH,YÜCE RAB'BİM E C.C. EMANETSİNİZ.RAB'BİM C.C. EKSİKLİĞİNİZİ GÖSTERMESİN İNŞAALLAH.SELAMETLE YEGANE AMCA'M....B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt