Selam Aleyküm canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun Allah'ım bu mübarek günlerin okunan hatimler Kur'anlard dualar yüzü gözü hürmetine Allah Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim öyle bir şifa nasip etsin ki hiç görmemişe döndersin inşallah Rabbim nelere Kadir'dir yeter ki Ol desin Allah'ın hazinelerinde neler bulunur yeter ki OL desin Allah hazinlerinden bizleri mahrum etmesin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Canım benim 1 Yasin ve Ya şafi okudum Allah'ım kabul etsin tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Canım benim hakkını helal et dua kardeşim can kardeşim seninlede yılllardır hep beraber dua ardeşiliğinde buluştuk beraber üzüldük beraber sevindik yıllardır hep bir arada can kardeş olduk emeklerine gönlüne sağlık Allah mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Allah razı olsun.kıymetli can kardeşim gönül dostum.
yaptığın dualar için emeğine yüreğine sağlık.
iyi ki varsınız.
Rabbim tüm hastalara şifa versin tez zamanda inşallah,
benimde yiğenimede,
gönüllerimiz bir dualalarımız herzaman,
heryerde secdede ...
hayırlı cumalarınız olsun.
selametle kal.