Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün Bir Hediye (1 Kullanıcı)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun Allah'ım bu mübarek günlerin okunan hatimler Kur'anlard dualar yüzü gözü hürmetine Allah Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim öyle bir şifa nasip etsin ki hiç görmemişe döndersin inşallah Rabbim nelere Kadir'dir yeter ki Ol desin Allah'ın hazinelerinde neler bulunur yeter ki OL desin Allah hazinlerinden bizleri mahrum etmesin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Canım benim 1 Yasin ve Ya şafi okudum Allah'ım kabul etsin tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Canım benim hakkını helal et dua kardeşim can kardeşim seninlede yılllardır hep beraber dua ardeşiliğinde buluştuk beraber üzüldük beraber sevindik yıllardır hep bir arada can kardeş olduk emeklerine gönlüne sağlık Allah mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Allah razı olsun.kıymetli can kardeşim gönül dostum.
yaptığın dualar için emeğine yüreğine sağlık.
iyi ki varsınız.
Rabbim tüm hastalara şifa versin tez zamanda inşallah,
benimde yiğenimede,
gönüllerimiz bir dualalarımız herzaman,
heryerde secdede ...
hayırlı cumalarınız olsun.
selametle kal.

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleykum

Sayın Büyüklerim ben Hafız Enes Kıymetli büyüğümüz Mustafa hocamın arzusu ile sizlere buradan yazıyorum Muhterem Mustafa hocamız üç gün evvel şiddetli ağrı şikayeti ile hastahaneye kaldırılmış safra kesesi ameliyatı olmuş ve Rabbimizin (Azze ve Celle) izni ve lütfu ile sağlığına kavuşmuştur.Ancak doktorları üç gün daha hastahanede kalmasını uygun gördükleri için sizlere durumu bildirmemi ve selamlarını iletmelerimi istediler.Hatimlerimiz her gün bir kardeşimiz için devam etmektedir bunuda ayrıca bildirmemi istediler.

Gurubumuzun hafızları ve sizlere her zaman müteşekkir olan ben hafız enes sizlerin Cumanızı tebrik eder hepinizi selamların en güzeli ile selamlarız......Esselamun Aleykum....

Saygılarımızla...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı cumalarınız olsun gönül dostlarım,
yasini şerif okumaya devam ediyorum.
Allah kabul etsin.
Rabbim gönül muradınızı versin inşallah.
Selametle kalın.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleykum

Sayın Büyüklerim ben Hafız Enes Kıymetli büyüğümüz Mustafa hocamın arzusu ile sizlere buradan yazıyorum Muhterem Mustafa hocamız üç gün evvel şiddetli ağrı şikayeti ile hastahaneye kaldırılmış safra kesesi ameliyatı olmuş ve Rabbimizin (Azze ve Celle) izni ve lütfu ile sağlığına kavuşmuştur.Ancak doktorları üç gün daha hastahanede kalmasını uygun gördükleri için sizlere durumu bildirmemi ve selamlarını iletmelerimi istediler.Hatimlerimiz her gün bir kardeşimiz için devam etmektedir bunuda ayrıca bildirmemi istediler.

Gurubumuzun hafızları ve sizlere her zaman müteşekkir olan ben hafız enes sizlerin Cumanızı tebrik eder hepinizi selamların en güzeli ile selamlarız......Esselamun Aleykum....

Saygılarımızla...

Kıymetli Hocamıza acil şifalar diliyorum.
çok geçmiş olsun.dualarımız onunla inşallah,
HAYIRLI CUMALARINIZ OLSUN İNŞALLAH.
HAFIZ ENES KARDEŞİM SİZDENDE ALLAH RAZI OLSUN.
EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK.
SELAMETLE KALIN.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Esselamun Aleykum

Saygılarımızla...

Ve Aleyküm Selam
Çok değerli kardeşim Allah Mustafa hocamızın yar ve yardımcısı olsun Allah'ım Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Mustafa hocamıza çok selam söyleyin kardeşim derin üzüntülerimizi bildirin lütfen Allah'ım tez zamanda aramıza dönmek nasip etsin Rabbim inşallah.
Allah razı olsun hepinizden kardeşim emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim. Hayırlı cumalar kardeşim Rabbim'e emanet olsun çok değerli İslam hocama Mustafa hocama ve bütün kardeşlerime selamlar saygılar sunarım.
......Esselamun Aleykum

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
iyi ki varsınız.
benimde yiğenimede,
heryerde secdede ...
selametle kal.

Amin Amin Amin
Selam Aleyküm canım benim Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Canım 23 kasımdan sonra yokum zaman ne gösterecek bilmiyorum özellikle Yasin konusu ve diğer dua konularım sizlere emanet ben aynı şekilde okumalara devam edeceğim Allah'ım kabul etsin.
Canım benim Allah senin de o güzel pırıl pırıl altın kalbine göre gönül muradını vermek hayırlı güzel kapılar açmak yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah'ım tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.İyi ki varsınız iyi ki buradayım sizleri çok seviyorum Allah hepinizden razı olsun inşallah Rabbim'e emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar....

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
iyi ki varsınız.
benimde yiğenimede,
heryerde secdede ...
selametle kal.

Amin Amin Amin
Selam Aleyküm canım benim Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Canım 23 kasımdan sonra yokum zaman ne gösterecek bilmiyorum özellikle Yasin konusu ve diğer dua konularım sizlere emanet ben aynı şekilde okumalara devam edeceğim Allah'ım kabul etsin.
Canım benim Allah senin de o güzel pırıl pırıl altın kalbine göre gönül muradını vermek hayırlı güzel kapılar açmak yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah'ım tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.İyi ki varsınız iyi ki buradayım sizleri çok seviyorum Allah hepinizden razı olsun inşallah Rabbim'e emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar....

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Kıymetli Hocamıza acil şifalar diliyorum.
çok geçmiş olsun.dualarımız onunla inşallah,
HAYIRLI CUMALARINIZ OLSUN İNŞALLAH.
HAFIZ ENES KARDEŞİM SİZDENDE ALLAH RAZI OLSUN.
EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK.
SELAMETLE KALIN.

Selamun Aleykum

Sayın kardeşimiz Hastahanede yatmakta olan Sevgili Mustafa hocamıza geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyoruz ayrıca leyla kardeşimize'de çok teşekkür ederiz.Hocamızın herkese selamları var.

Esselamun Aleykum....Hatim Gurubumuzun Saygılarıyla......

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Rabbim acil şifalar versin inşallah...
Benim annem de yoğun bakımda yatıyor şu an...
Dua eder duanızı bekleriz inşallah...
Rabbim tüm hastalara ŞAFÎ ismiyle şifa versin inşallah...
Aminnn...

Mustafasert

Kayıtlı Kullanıcı
Aminnn...

Selamun Aleykum

Sayın Mavci Anneniz hanımefendiye Yüce Rabbimizden cc.Acil şifalar dileriz ayrıca sabah namazından sonra muhterem annenizin şifa bulması için duada bulunmak üzerimize vacip olmuştur.

Esselamun Aleykum....Gurubumuzun Saygılarıyla.

mavci

Yönetici
Selamun Aleykum

Sayın Mavci Anneniz hanımefendiye Yüce Rabbimizden cc.Acil şifalar dileriz ayrıca sabah namazından sonra muhterem annenizin şifa bulması için duada bulunmak üzerimize vacip olmuştur.

Ve Aleykumselam ve Rahmatullahi ve Barekatuhu...Ebeden Daimen inşallah...
Rabbim razı ve hoşnut olsun...
Selam ve DUA ile...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleykum

Saygılarımızla...
ALEYKÜM SELAM değerli kardeşim..
çok geçmişler olsun RABBİM ŞAFİ İsmi hürmetine hocamıza şifalar versin inşALLAH..
selamlarımızı ve dualarmızı iletin.. duayla kalın inşALLAH..
Aminnn...

Değerli abimiz.. RABBİM İnşALLAH en kısa zamanda şifalar versin .. duamızdasınız.. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleykum

Saygılarımızla...
Aleyküm Selam,Allah Mustafa Hocamız çok çok geçmiş olsun.Allah Siz ve grubunuzun kıymetli hafızlarının hep sağlık haberleriyyle mutlu olmayı nasip eylesin inşaALLAH.

Mavci Abi Allah acil şifalar versin.çok geçmiş olsun.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum

mustafa hocam çok geçmiş olsun rabbim sağlık ve sırhatinizi daha iyi ve daimi eylesin inşaallah .....

mavci abim rabbim annenize acilen şifa eylesin.....

selametle dua ile....

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Aminnn...

çok geçmiş olsun mavci abi allah şafi ismi hürmetine şifa nasip etsin inşşallahh.

mustafa hocamıza da acil şifalar diliyoruz...rabbim yar ve yardımcısı olsun....dualarımızdasınız inşşallah...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Aminnn...

kıymetli hocam,
rabbim tez zamanda şifalar versin inşallah,
dualarıma başladım anneniz için.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
selametle kalın.

mavci

Yönetici
Selamun Aleykum

ALEYKÜM SELAM değerli kardeşim..
çok geçmişler olsun RABBİM ŞAFİ İsmi hürmetine hocamıza şifalar versin inşALLAH..
selamlarımızı ve dualarmızı iletin.. duayla kalın inşALLAH..

Değerli abimiz.. RABBİM İnşALLAH en kısa zamanda şifalar versin .. duamızdasınız.. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

Aleyküm Selam,Allah Mustafa Hocamız çok çok geçmiş olsun.Allah Siz ve grubunuzun kıymetli hafızlarının hep sağlık haberleriyyle mutlu olmayı nasip eylesin inşaALLAH.

Mavci Abi Allah acil şifalar versin.çok geçmiş olsun.

esselamun aleykum

mustafa hocam çok geçmiş olsun rabbim sağlık ve sırhatinizi daha iyi ve daimi eylesin inşaallah .....

mavci abim rabbim annenize acilen şifa eylesin.....

selametle dua ile....

çok geçmiş olsun mavci abi allah şafi ismi hürmetine şifa nasip etsin inşşallahh.

mustafa hocamıza da acil şifalar diliyoruz...rabbim yar ve yardımcısı olsun....dualarımızdasınız inşşallah...

kıymetli hocam,
rabbim tez zamanda şifalar versin inşallah,
dualarıma başladım anneniz için.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
selametle kalın.

Ve Aleykumselam Değerli Kardeşlerimiz...
Sizlerin duası ve Rabbimin inayet ile annem yoğun bakımdan servise alındı inşallah...
Rabbim cümlemizden razı ve hoşnut olsun...
Selam ve DUA ile...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
çok mutlu oldum bu güzel habere,
inşallah çok daha güzel haberlerinide alırız.
Selametle kalın.
Dualarımıza devam inşallah.

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
kardelen kardeşim Rabbim şifa nasip etsin inşallah ailesine yavrularına bağışlasın derdini veren dermanınıda verir inşallah
Mustafa Hocamada acil şifalar diliyorum Rabbim tezvakitte sağlığına kavuştursun dualarımızdasınız Allhımın izniyle
Mavci abi Rabbim cümlemizi selamete erdirsin benim annemde rahatsız nerde varsa Rabbim şifa bekleyen kullarına şifalar nasip eylesin

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
çok sevindim tez vakitte daha iyi olur inşallah Rabbimin izniyle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt