Arkadaşlar bu arada ben buna netten baktım tarihi 21.04.2009 şuan gazete elimde fakat arkasında böyle bir ilan göremiyoruuuuuuum bizi aydınlatın!!!!!!!!!!!!!!!
kardeşim birincisi bambaşka olay değil..
ikincsi sizin sööylediklerinize açıklama yapmayı gerek duydum ki alıntı yaptım..
üçüncüsü ben konuyu okuyunca zaman samanyolu aynı kapı.. sadece ekledim yorumumu ek olarak... benim belirtmem gibi bi çok kişi aklındaki bişeyi belirtebilir buna kimse bişey demez. ama siz bi açıklama yaptım diye kırıcı bir tavır alıyorsunuz.
size hakaret etmedim bişey yapmadım. sırf açıklama yaptım diye kırıcı olmanıza siz kayırın ben değil.
merak etme ben konu açarım gerek görürsem.
ve cevap verme gereği his edince herkes verir. önemli olan hakaret içermemeisidr ki ben de zaten hakaretvari açıklama yapmamıştım. bilemezdim sizin bi açıklamadan dolayı ilk yorumumu bahane edip kırıcı olacağınızı.
neyse selametle.
Bugün Kaka Kolanın Haram olduğu kanıtlandı.İçinde alkol ve domuz katkıları olduğu kanıtlandı..Böyle haram bir şeye birileri mutluluğa kapak aç diyorsa....... Hükmü ben söylemiyorum araştırın.....
18 Nisan 2009 tarihli gazeteye de bakarmısınız?
biz de zaten o tarihli gazetenin doğru olup olmadığını soruyoruz konuya açan arkadaşlara
hala da cvp bekliyoruz
konuyu açıyorsa cevabı da biliyorlardır tabi
Arkadaşlar bu arada ben buna netten baktım tarihi 21.04.2009 şuan gazete elimde fakat arkasında böyle bir ilan göremiyoruuuuuuum bizi aydınlatın!!!!!!!!!!!!!!!
Selamun Aleyküm,
Arkadaşlar, daha önceki bir mesajımda da belirttiğim gibi diğer bazı forum sitelerinde maalesef sınırları oldukça zorlayan değil resmen aşan tartışmalar gördüm. Çok şükür bizim sitemizde nisbeten daha seviyeli seyrettiğini de yazmıştım. Ancak ben haddini aşan ve seviyesiz mesajlarla işi nezaketsizliğe vardıran bazı arkadaşlarla diyaloğu kesmeyi uygun gördüm. Yeter ki şu nezih ortamda seviyeyi muhafaza edebilelim...
Bu başlık altında araştırılan konu Zaman ve Yenişafak gazetelerinin tüm dünya müslümanlarının infial halinde olduğu çok hassas bir dönemde adı katliamla ve İslam düşmanlığı ile özdeşleşmiş ve simge haline gelmiş bir içecek firmasının reklamını yapıp yapmadıkları hakkında. Ama ne hikmetse kimse çıkıpta "elimde şu an 18 nisan tarihli zaman gazetesi var öyle bir reklam yok" demedi. Zaman gazetesi de "hayır biz böyle bir reklam yayınlamadık bu bir iftiradır" demedi. Dolayısıyla böyle bir reklam vardı yoktu tartışmasına artık gerek yok sanırım...
Boykot edilmesini arzu ettiğimiz bir çok firma var elbette ama bu içecek firmasının hem açıklamaları hem müslüman katliamına açıktan finans desteği vermesi ve hem de içeriğinde neler olduğu hakkında net bir bilgi verilmemesi (İçinde alkol ve domuz ürünleri barındırdığı iddiaları var) müslümanların bu firmaya özellikle tavır koymasını gerektirir.
İşte böyle bir ortamda özellikle müslümanlara yönelik yayın yapan bu iki gazeteden çok daha fazla hassasiyet beklemek hakkımızdır diye düşünüyorum. Diğer bir çok yayın organında bu reklamların yer alıyor olması kimseyi temize çıkarmaz. Bu bir reklamdır sonuçta isteyen alır istemeyen almaz gibi ucuz savunmalar ise insanın kendini kandırmasından öte bir anlam taşımaz...
Müslümanlar kardeşse Filistinliler de kardeşimizdir, onların kanlarıyla kirlenmiş paranın miktarı ne olursa olsun hiç bir bedel ödemeye değmez. Allah yolunda harcayacak malımız canımız çok şükür yeteri kadar var, bu mel'unların parasına gerçekten çok mu ihtiyacımız var yani? Unutmayalım ki gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını çalar...
Ben de iki çocuğumu aynı cemaatin dersanelerine gönderiyorum. Ama buna devam etmem için bana doğru işaretler göstermelidir. Bu tür yanlışlar yaptığı zaman ben de "O zaman git onlarla beraber ol, ben seninle beraber olamam" deme hakkına sahip olurum...
Umarım bu yanlışlıkların devamı gelmez...
Bu mesajıma alıntı ile cevap yazanlara da artık cevap vermeyeceğim...
Allah'a emanet olun...
Selamun Aleyküm,
Arkadaşlar, daha önceki bir mesajımda da belirttiğim gibi diğer bazı forum sitelerinde maalesef sınırları oldukça zorlayan değil resmen aşan tartışmalar gördüm. Çok şükür bizim sitemizde nisbeten daha seviyeli seyrettiğini de yazmıştım. Ancak ben haddini aşan ve seviyesiz mesajlarla işi nezaketsizliğe vardıran bazı arkadaşlarla diyaloğu kesmeyi uygun gördüm. Yeter ki şu nezih ortamda seviyeyi muhafaza edebilelim...
Bu başlık altında araştırılan konu Zaman ve Yenişafak gazetelerinin tüm dünya müslümanlarının infial halinde olduğu çok hassas bir dönemde adı katliamla ve İslam düşmanlığı ile özdeşleşmiş ve simge haline gelmiş bir içecek firmasının reklamını yapıp yapmadıkları hakkında. Ama ne hikmetse kimse çıkıpta "elimde şu an 18 nisan tarihli zaman gazetesi var öyle bir reklam yok" demedi. Zaman gazetesi de "hayır biz böyle bir reklam yayınlamadık bu bir iftiradır" demedi. Dolayısıyla böyle bir reklam vardı yoktu tartışmasına artık gerek yok sanırım...
Boykot edilmesini arzu ettiğimiz bir çok firma var elbette ama bu içecek firmasının hem açıklamaları hem müslüman katliamına açıktan finans desteği vermesi ve hem de içeriğinde neler olduğu hakkında net bir bilgi verilmemesi (İçinde alkol ve domuz ürünleri barındırdığı iddiaları var) müslümanların bu firmaya özellikle tavır koymasını gerektirir.
İşte böyle bir ortamda özellikle müslümanlara yönelik yayın yapan bu iki gazeteden çok daha fazla hassasiyet beklemek hakkımızdır diye düşünüyorum. Diğer bir çok yayın organında bu reklamların yer alıyor olması kimseyi temize çıkarmaz. Bu bir reklamdır sonuçta isteyen alır istemeyen almaz gibi ucuz savunmalar ise insanın kendini kandırmasından öte bir anlam taşımaz...
Müslümanlar kardeşse Filistinliler
de kardeşimizdir, onların kanlarıyla kirlenmiş paranın miktarı ne olursa olsun hiç bir bedel ödemeye değmez. Allah yolunda harcayacak malımız canımız çok şükür yeteri kadar var, bu mel'unların parasına gerçekten çok mu ihtiyacımız var yani? Unutmayalım ki gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını çalar...
Ben de iki çocuğumu aynı cemaatin dersanelerine gönderiyorum. Ama buna devam etmem için bana doğru işaretler göstermelidir. Bu tür yanlışlar yaptığı zaman ben de "O zaman git onlarla beraber ol, ben seninle beraber olamam" deme hakkına sahip olurum...
Umarım bu yanlışlıkların devamı gelmez...
Bu mesajıma alıntı ile cevap yazanlara da artık cevap vermeyeceğim...
Allah'a emanet olun...
arkadaşlar bende ilk gördüğümde bu boykotu inanmak istemedim ama arkadaşım zaman gazatesi abonesi 18 nisan tarihine bakıp bana gösterirmisin dedim duruyosa bakıyım dedi ve duruyomuşta kendi gözümle gördüm benimde en sevdiğim gazetelerden biriydi eğer o gazeteyi hala atmamışsa arkadaşım duruyosa resmini çekip bu sitede yayınlayabilirim biri hatta resim eklemiş onun aynısı o resimde montaj filan değil
Allah cümlemizden razı olsun arkadaşım Allaha emanet olun