Allahümme salli ala Muhammed
Allahümme salli ala muhammedin ve alihi ve sahbihi ve barik ve sellim.
Allahümme salli ala Seyyidene Muhammedin ve Ala Ali Seydidina Ve Nebiyyina Muhammed.
ALLAHUMME SALLI ALA SEYYIDINA MUHAMMEDIN'IN-NEBIYYIL UMMIYI VE ALA ALIIHI VE SAHBIHI VE SELlIM. SUBBUHUN KUDDUSUN RABBUNA VE RABBUL-MELAIKETI VERRUH. RABBIGFIR VERHAM VE TECAVEZ AMMA TALEM. INNEKE ENTALLAHUL-EAZZUL EKREMU VE SALLALLAHU ALA SEYIDINA MUHAMMEDIN VE ALA ALIHI VE EHLI BEYTIHI VE EZVACIHI VE ZURRIYATIHI VE EMVATIHI V SAHBIHI VE SELlIM.
Yağmur, seni bekleyen bir taş da ben olsaydım Ya ResulAllah
Çölde seni özleyen bir kuş da ben olsaydım Ya ResulAllah
Dokunduğun küçük bir nakiş da ben olsaydım Ya ResulAllah
Sana sırılsıklam bir bakiş da ben olsaydım Ya ResulAllah
Uğrunda koparılan bir baş da ben olsaydım Ya ResulAllah
Bahira'dan süzülen bir yaş da ben olsaydım Ya ResulAllah
Okşadığın bir parça kumaş da ben olsaydım Ya ResulAllah
Senin için görülen bir düş de ben olsaydım Ya ResulAllah
Yeryüzünde seni bir görmüş de ben olsaydım Ya ResulAllah
Senin visalinle bir gülmüş de ben olsaydım Ya ResulAllah
Sana hicret eden bir Kureyş de ben olsaydım Ya ResulAllah
Damar damar seninle, hep seninle dolsaydım Ya ResulAllah
Batılı yıkmak için kuşandığın kılıcın Ya ResulAllah
Kabzasında bir dirhem gümüş de ben olsaydımYa ResulAllah
Bunu okuyan herkezden ümmet-i Muhammedin affı için 14 Salavat-i Şerife Rica ediyorum
Tüm Allah dostlarını Allahın Habibi-i Kibriyasını Sevdiği Gibi çok seviyorum Hz Ahmet Mahmut Muhammed Mustafa nın Ümmetini Sevdiği Gibi çok Seviyorum ve inanıyorumki Bu Kıyamet Sizlerin Allah dostlarının Dualarıyla Mikail a.s ın dudaklarında bekliyor Kıyametin Yakın olduğu Zamanda Hepimizin o nurdan yari Beş vakit namaz gibi üç öğün yemek gibi çalışıp rızık kazanma mecburiyeti gibi Alışkanlıkla defalarca Salavat getirmeye davet ediyorum Allah Bizi onun huzurunda boyun bükenlerden eylemesin. Yarabbi Kabul buyur.
Hoşbuldum Erciyes Allah Razı olsun sizlerden.