Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HEPİNİZDEN DUA BEKLİYORUM (2 Kullanıcı)

cemile_drn

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HEPİNİZDEN DUA BEKLİYORUM

selamün aleyküm,Rabbim bol şifa versin.ümitvar olun inşaAllah sağlığına kavuşur anneniz.Allah yar ve yardımcınız olsun.Allah'a emanet olun.selam ve dua ile...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

cemile_drn yazdı:
selamün aleyküm,Rabbim bol şifa versin.ümitvar olun inşaAllah sağlığına kavuşur anneniz.Allah yar ve yardımcınız olsun.Allah'a emanet olun.selam ve dua ile...

Aleykümselam inanın dualarda bulunan herkezden ALLAH razı olsun hepinizi oğlum gibi kızım gibi kendi evladım gibi seviyorum selametle B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
SA HAFİZE ANNEM.YİNEDE BU HABER İYİ ALLAH CC DAHA İYİ ETSİN.GEÇEN HAFTA TUBAYURT KARDEŞİMİZİN EŞİ OPERASYONDA KAYBOLMUŞ 1 AYDIR HABER YOKMUŞ.DUALRIMIZDAN EKSİK ETMEDİK VE ALLAH CC İZNİ İLE BULUNDU.SENİN DE DEDİĞĞİN GİBİ ANNEM BAZI GERÇEKLER VARDIR ALLAH CC HEPİMİZE BUNU YAŞATACAK ERKEN YADA GEÇ.AMA TABİKİ GERÇEK BUDUR DİYE AĞZIMIZDAN DİLİMİZDEN GÖNLÜMÜZDEN DUALRIMIZI EKSİK ETMEMEK GEREKİR.ALLAH CC BABAM VE ANNENİZ VE TÜM HASTALARA ACİL ŞİFALAR VERSİN.ALLAH CC EMANET OLUN.ANNEM.SELAM VE DUA İLE KAL.

AYRICA KİŞİLİK TESTİNİDE OKUDUM CENNET GÜLÜN'ÜN YAZDIĞI BENDE SİZİ ZATEN ÖYLE TAHMİN ETMİŞTİM.ADINIZDAN TABİ.ANNEM GİBİ HALALARIM GİBİ.;)SELAM VE DUA İLE TEKRARDAN ANNEM.B)B)B)B)B)B)

hafize yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
İYİ HABERİNİ ALANA KADAR DUAMLARIMDASINIZ SELAM VE DUA İLE KALIN HAFİZE ANNEM.ALLAH CC TEKRAR EMANET OLUN.ACİL ŞİFALAR.:(:(:(

hafize yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
annem yaşlı ne zamansa beklenen olacak ama o benim annem kıyamıyorum selametle
SA ALYKÜM HAFİZE ANNEM SON SÖZ CANIMI ACITTI.ALLAH CC ACİL ŞİFALAR VERSİN.DUAMDASIN VE DUALARIMDASINIZ.ALLAH CC EMANET OL.İYİ HABERLERİDE BEKLİYORUZ ALLAH CC İZNİ İLE.SELAM VE DUA İLE KAL.​

Aleykümselam Kaan döndüğüne sevindim çok üzlüyorum anne birşeylere benzemiyor ona birşey olursa sanki yaşayamayacakmışım gibime geliyor dualarınızı esirgemeyin :(

Allah dualarını kabul etsin anacım şimdi şu an için iyi anca bu kadar olur inş daha iyiye gidecek yavaş yavaş :(

Kaan ister inan ister inanma gerçekten sizleri evlatlarım gibi seviyorum benim kalbinde herkeze sevgi var Allah rızası için hiç birinizi tanımıyorum ama kalben seviyorum B)

esra79

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.kardeşim.Allah yar ve yardımcınız olsun.Allah annenizi size bağışlasın Allah şifa versin inşallah.

Abdulbaki

Kayıtlı Kullanıcı

TÜM İSLAM DÜNYASİ İÇİN DUALARIMIZ.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt