Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HEPİNİZDEN DUA BEKLİYORUM (3 Kullanıcı)

energy

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HEPİNİZDEN DUA BEKLİYORUM

yüce rabbim maddi ve manevi yardımcınız olsun.acil şifalar...

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH (c.c.) en kısa zamanda acil şifalar versin, eski sağlığına kavuştursun inş. amin...

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKUM ALLAH BUTUN HASTALARAA ACIL SIFALAR VERSIN UZUN OMUR VERSINN SAGLIK SIHAT VERIR INSALLAH DUALARIMIZ SIZINLE BACIMM ALLAHA EMANET OLUN

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm Hafize annem
Rabbim en kısa zamanda eski şifasını verir inşallah:( A.e.oB)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)Allah acil şifalar versin inşallah...B)B)B)

Amin...!!!

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

SEVİL 1
DEREN 75
NESLİHAN TUNCEL
SEFİNE İ HAYAT
ADALETIMAHZA
NİĞDELİ
M DENIZ
BAHAR 58
MEFTUN 61
NİKKO
HÜZÜNLÜ GURBET
CENNET AĞACI
HANDOS
SADECE EDA
TSUNAMİ
AFRA NUR
RECEP BOZKUŞ
YUNUS 25
SEVDE GONCA
ENERGY
L@L
TRABZONLU 20
BİRNUR
RESUL ACER

HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM HER İKİ CİHANDA ALLAH NE MURADINIZ VARSA ONU VERSİN DOSTLAR BÖYLE GÜN İÇİN HER DUANIZ İNŞ SİZE FAZLASIYLA GERİ DÖNSÜN ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN SELAMETLE B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

M DENIZ yazdı:
S.A ANACIM ÇOK ÜZÜLDÜM:(:(:( RABBİM TEZ ZAMAN DA SAĞLIĞINA SIHATİNE KAVUŞTURUR İNŞALLAH. BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN. ÜZÜLME AMA ANACIM İLK BAŞTA UNUTKANLIK FALAN OLABİLİR SONRA İLAÇLARI DÜZENLİ KULLANINCA ESKİ HALİNE GELİYOR SADECE 1,5-2 AY FALAN SÜRER. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN A.E.O S.A

Aleykümselam Murat evet dediğin gibi unutkanlıkları oluyor bir sene önce de böyle olmuştu kelimeleri toparlayamıyordu tam düzene girmişti tekrarladı şimdi yeni baştan ama olsun daha kötüde olabilirdi Allahıma binlerce şükürler olsun bize bağışladı tabi artık yaşıda var ama anneye kıyılmıyor o bizim her şeyimiz iyiki sizler varsınız diyor yaşlılar çocuk gibi oluyorlar hiç kıyamam onlara hastanede başkalarını görüyorsun haline şükrediyorsun Rabbim inş birdaha göstermez Allah hepinizden razı olsun kimin duası kabul olur belli olmaz selametle :(

emine364

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH TEZ ZAMANDA ŞİFA VERSİN İNŞALLAH Ç
HAYIRLI GÜNLER

Kaan Erdem

Yönetici

annem yaşlı ne zamansa beklenen olacak ama o benim annem kıyamıyorum selametle
SA ALYKÜM HAFİZE ANNEM SON SÖZ CANIMI ACITTI.ALLAH CC ACİL ŞİFALAR VERSİN.DUAMDASIN VE DUALARIMDASINIZ.ALLAH CC EMANET OL.İYİ HABERLERİDE BEKLİYORUZ ALLAH CC İZNİ İLE.SELAM VE DUA İLE KAL.​

serife07

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞ. ANNENİZE VE TÜM HASTA OLAN KULLARINA...(AMİİİİNNN).... SELAMETLE...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
SA ALYKÜM HAFİZE ANNEM SON SÖZ CANIMI ACITTI.ALLAH CC ACİL ŞİFALAR VERSİN.DUAMDASIN VE DUALARIMDASINIZ.ALLAH CC EMANET OL.İYİ HABERLERİDE BEKLİYORUZ ALLAH CC İZNİ İLE.SELAM VE DUA İLE KAL.​

Aleykümselam Kaan döndüğüne sevindim çok üzlüyorum anne birşeylere benzemiyor ona birşey olursa sanki yaşayamayacakmışım gibime geliyor dualarınızı esirgemeyin :(

Kaan Erdem

Yönetici

İYİ HABERİNİ ALANA KADAR DUAMLARIMDASINIZ SELAM VE DUA İLE KALIN HAFİZE ANNEM.ALLAH CC TEKRAR EMANET OLUN.ACİL ŞİFALAR.:(:(:(

hafize yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

Aleykümselam Kaan döndüğüne sevindim çok üzlüyorum anne birşeylere benzemiyor ona birşey olursa sanki yaşayamayacakmışım gibime geliyor dualarınızı esirgemeyin :(

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
İYİ HABERİNİ ALANA KADAR DUAMLARIMDASINIZ SELAM VE DUA İLE KALIN HAFİZE ANNEM.ALLAH CC TEKRAR EMANET OLUN.ACİL ŞİFALAR.:(:(:(

hafize yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

Allah dualarını kabul etsin anacım şimdi şu an için iyi anca bu kadar olur inş daha iyiye gidecek yavaş yavaş :(

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Öyle çaresizim ki Rabbim,
çarelere ermiyor aklım...
Bir yüzüm solgunken, isyankar öbür yanım...
Öğütleri masal gibi dinliyorum...
Nasihatler ninni misali geliyor,
başımı sallıyorum.. Sanki anlamış gibi...

Beni takipte ızdırap.. Peşimden gelir kabuslar...
Kimsem yokmuş şu dünyada senden başka!..
Merhametine uzatıyorum ellerimi...
Senin rahmetinle yıkamak istiyorum kirli tövbelerimi...

Dizginle çılgınlıklarımı...affet günahlarımı..
Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarımı..
Sen teselli et beni, serinlik sun şu bağrıma...
Vardır bunda da bir hayır..

Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana!..
Tıpkı geceye saçılan yıldızlar gibi,
ömrüme ışık olsun, sıkıntı anlarımda ettiğim dualar..
Hüzünlerde olgunlaştır beni..
Cahilim çok cahilim..

Sen yolum ol! Sen sonum ol!
Sen tut elimden, sana giden yollarda nurum ol!
Dağlar kadar günahlarıma,
bir avuç tövbe kırıntısı getirdim...
Sen derman ol şu volkanlarıma...

Sensiz bir yürek ne kadar boş!..
Affeyle Ya Rabbel alemin...:(

tercanli

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH annenize acil sifalar versin en kisa zamanda iyilesmek üzere ins. moralinizi yüksek tutun umarim hersey düzelecektir saglicakla kalin .... S.A

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

s.a bütün dualarımız sizler için rabbim inşallah bir an önce annenize şifalar verir tekrar sağlığına kavuşur dualarımızı eksik etmeyeceğiz inşallah kardeşim bugün size yarın bize allaha emanet olun

semos

Kayıtlı Kullanıcı

ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.Rabbim yardımcınız olsun inşallah

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
Sitede bulunan herkezden annem için dua istiyorum salı sabahı hastaneye kaldırdık beyine giden bir tıkanıklık yüzünden felç atlattı şu an oturup yazıp yazmamakta tereddüt ettim mecbur mu ediyorum acaba diye ama inanın şu an dualara çok ihtiyacım var Raabim inş eski sağlığına kavuşturur kimin duası kabul olur o belli olmaz formu takip edemiyorum hastanaya gidiyorum annem yaşlı ne zamansa beklenen olacak ama o benim annem kıyamıyorum selametle :(

SELAMÜN ALEYKÜM HAFIZE ABLAM
ALLAH C.C SAFI ADININ HÜRMETINE ANNEMIZE ACIL SIFALAR B)B)B)
VERSIN INSALLAH TEZ VAKITTE SAGLIGINA KAVUAMAYI NASIP ETSIN RABBIM

Kaan Erdem

Yönetici

SA HAFİZE ANNEM.YİNEDE BU HABER İYİ ALLAH CC DAHA İYİ ETSİN.GEÇEN HAFTA TUBAYURT KARDEŞİMİZİN EŞİ OPERASYONDA KAYBOLMUŞ 1 AYDIR HABER YOKMUŞ.DUALRIMIZDAN EKSİK ETMEDİK VE ALLAH CC İZNİ İLE BULUNDU.SENİN DE DEDİĞĞİN GİBİ ANNEM BAZI GERÇEKLER VARDIR ALLAH CC HEPİMİZE BUNU YAŞATACAK ERKEN YADA GEÇ.AMA TABİKİ GERÇEK BUDUR DİYE AĞZIMIZDAN DİLİMİZDEN GÖNLÜMÜZDEN DUALRIMIZI EKSİK ETMEMEK GEREKİR.ALLAH CC BABAM VE ANNENİZ VE TÜM HASTALARA ACİL ŞİFALAR VERSİN.ALLAH CC EMANET OLUN.ANNEM.SELAM VE DUA İLE KAL.

AYRICA KİŞİLİK TESTİNİDE OKUDUM CENNET GÜLÜN'ÜN YAZDIĞI BENDE SİZİ ZATEN ÖYLE TAHMİN ETMİŞTİM.ADINIZDAN TABİ.ANNEM GİBİ HALALARIM GİBİ.;)SELAM VE DUA İLE TEKRARDAN ANNEM.B)B)B)B)B)B)

hafize yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

hafize yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

Allah dualarını kabul etsin anacım şimdi şu an için iyi anca bu kadar olur inş daha iyiye gidecek yavaş yavaş :(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt