M DENIZ yazdı:
S.A ANACIM ÇOK ÜZÜLDÜM RABBİM TEZ ZAMAN DA SAĞLIĞINA SIHATİNE KAVUŞTURUR İNŞALLAH. BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN. ÜZÜLME AMA ANACIM İLK BAŞTA UNUTKANLIK FALAN OLABİLİR SONRA İLAÇLARI DÜZENLİ KULLANINCA ESKİ HALİNE GELİYOR SADECE 1,5-2 AY FALAN SÜRER. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN A.E.O S.A
KAAN ERDEM yazdı:
annem yaşlı ne zamansa beklenen olacak ama o benim annem kıyamıyorum selametle
SA ALYKÜM HAFİZE ANNEM SON SÖZ CANIMI ACITTI.ALLAH CC ACİL ŞİFALAR VERSİN.DUAMDASIN VE DUALARIMDASINIZ.ALLAH CC EMANET OL.İYİ HABERLERİDE BEKLİYORUZ ALLAH CC İZNİ İLE.SELAM VE DUA İLE KAL.
hafize yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
SA ALYKÜM HAFİZE ANNEM SON SÖZ CANIMI ACITTI.ALLAH CC ACİL ŞİFALAR VERSİN.DUAMDASIN VE DUALARIMDASINIZ.ALLAH CC EMANET OL.İYİ HABERLERİDE BEKLİYORUZ ALLAH CC İZNİ İLE.SELAM VE DUA İLE KAL.
Aleykümselam Kaan döndüğüne sevindim çok üzlüyorum anne birşeylere benzemiyor ona birşey olursa sanki yaşayamayacakmışım gibime geliyor dualarınızı esirgemeyin
KAAN ERDEM yazdı:
İYİ HABERİNİ ALANA KADAR DUAMLARIMDASINIZ SELAM VE DUA İLE KALIN HAFİZE ANNEM.ALLAH CC TEKRAR EMANET OLUN.ACİL ŞİFALAR.
hafize yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
Aleykümselam Kaan döndüğüne sevindim çok üzlüyorum anne birşeylere benzemiyor ona birşey olursa sanki yaşayamayacakmışım gibime geliyor dualarınızı esirgemeyin
hafize yazdı:
Sitede bulunan herkezden annem için dua istiyorum salı sabahı hastaneye kaldırdık beyine giden bir tıkanıklık yüzünden felç atlattı şu an oturup yazıp yazmamakta tereddüt ettim mecbur mu ediyorum acaba diye ama inanın şu an dualara çok ihtiyacım var Raabim inş eski sağlığına kavuşturur kimin duası kabul olur o belli olmaz formu takip edemiyorum hastanaya gidiyorum annem yaşlı ne zamansa beklenen olacak ama o benim annem kıyamıyorum selametle
hafize yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
İYİ HABERİNİ ALANA KADAR DUAMLARIMDASINIZ SELAM VE DUA İLE KALIN HAFİZE ANNEM.ALLAH CC TEKRAR EMANET OLUN.ACİL ŞİFALAR.
hafize yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
Allah dualarını kabul etsin anacım şimdi şu an için iyi anca bu kadar olur inş daha iyiye gidecek yavaş yavaş