Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HEPİNİZDEN DUA BEKLİYORUM (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Sitede bulunan herkezden annem için dua istiyorum salı sabahı hastaneye kaldırdık beyine giden bir tıkanıklık yüzünden felç atlattı şu an oturup yazıp yazmamakta tereddüt ettim mecbur mu ediyorum acaba diye ama inanın şu an dualara çok ihtiyacım var Raabim inş eski sağlığına kavuşturur kimin duası kabul olur o belli olmaz formu takip edemiyorum hastanaya gidiyorum annem yaşlı ne zamansa beklenen olacak ama o benim annem kıyamıyorum selametle :(

sevil1

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HEPİNİZDEN DUA BEKLİYORUM

hafize yazdı:
Sitede bulunan herkezden annem için dua istiyorum salı sabahı hastaneye kaldırdık beyine giden bir tıkanıklık yüzünden felç atlattı şu an oturup yazıp yazmamakta tereddüt ettim mecbur mu ediyorum acaba diye ama inanın şu an dualara çok ihtiyacım var Raabim inş eski sağlığına kavuşturur kimin duası kabul olur o belli olmaz formu takip edemiyorum hastanaya gidiyorum annem yaşlı ne zamansa beklenen olacak ama o benim annem kıyamıyorum selametle :(

S.A RABBİM ANNENE VE TÜM HASTALAERA ŞİFA VERSİN
HERŞEY ALLAHTAN KARDEŞİM SABIRLI OL İNŞALLAH İYİLEŞİR

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.hafize abla geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun hemen anneniz için dua ediyorum selam ve dua ile.:(

neslihantuncel

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN KARDEŞİM.

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. HAFİZE ANNEM.GEÇMİŞ OLSUN.RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN.DUALARIMIZDASINIZ.ANNENİZİ EN KISA ZAMANDA ŞİFASINA KAVUŞTURUR RABBİM İİNŞAALLAH.SELAMETLE...B)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.GEÇMİŞ OLSUN ABLA .NE DEMEK MECBUR KILMAK.ALLAH KABUL EDER İNŞAALLAH DUALARIMIZI.OKUNMASINI İSTEDİĞİNİZ BİRŞEY VARSA OKUYALIM ÖZEL OLARAK.ALLAH ŞAFİ İSMİ İLE TEZ ŞİFA VERSİN İNŞAALLAH.A.E.O.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

s.a Hafize annem.. Rabbimiz c.c. yardımcınız olsun ..Hayırlısıyla acil şifalar versin inşaAllah..Dualarımızda olacak anneniz.. selametle kalın..A.e.o..B)

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ANACIM ÇOK ÜZÜLDÜM:(:(:( RABBİM TEZ ZAMAN DA SAĞLIĞINA SIHATİNE KAVUŞTURUR İNŞALLAH. BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN. ÜZÜLME AMA ANACIM İLK BAŞTA UNUTKANLIK FALAN OLABİLİR SONRA İLAÇLARI DÜZENLİ KULLANINCA ESKİ HALİNE GELİYOR SADECE 1,5-2 AY FALAN SÜRER. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN A.E.O S.A

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

s.a hafıze annem çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inş bol bol dua ederiz yarında türbeye gidicez zaten orda da annenız için dua ederiz hafize annem, Allah yardımcınız olsun inş selam ve dua ile B)B)B)

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

geçmiş olsun annem allah acil şifalar versin dua ederiz rabbim hakkında hayırlısını versin inş.tez zamanda sağlığına kavuşursun

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH şifâ versin.
Dualarımız sizinle, ALLAH'tan ümidimizi kesmeyelim.
Öncelikle sen sağlam olmalısın Hafize kardeşim, sen dirençli olursan, etrafındakiler mutlu olur. Annenin sevdiği şeyleri yaparak, onu sevindirmeni tavsiye ederim. Ümitsiz, çaresiz gibi değil biraz sonra iyi birşey olacak gibi tut içini ve öyle görün.

Hastalığı veren RABBİM, şifasını da vermiştir. Herşey ALLAH'tandır, ALLAH'tan iste herşeyi, ALLAH en cömert ve bağışlayandır.
RABBİM, şifâ versin.

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı

annelere kiyilabilirmi ki acaba sizi anliyorum hafize annem ALLAH çok acil sifalar versin insallah tez gunde atlatirda iyi olur ne diyeyim selametle kalin..B)B)B)B)B)

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm:(
Gecmis olsun Hafize Anne, allaha Cok sükür ki Felc tehlikesini atlatmis.
Allah Acil sifalar VersinB)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A RABBİM SENİN DE ANNEANNEMİZİNDE YAR VE YARDIMCISI OLSUN.RABBİM ŞAFİ İSMİYLE ACİL ŞİFALAR VERSİN.

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH ŞİFA VERSİN HAFİZE ANNEM ..
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..B)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
s.a
annem allah şifasını tez zamanda verir inş. dualarımdasın inan .

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

hafize anneciim çok üzüldüm:(
Rabbim inşallah acil acil acil şifalar versin annenize de tez vakitte sağlığına kavuşup evine dönsün.Rabbim ağlatmasın inşallah sizleri ve beterinde saklısın..
ALLAHA EMANET OLUN
ACİL ŞİFALAR
DUA İLE:(

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.RABBİM ŞİFALAR İHSAN EYLESİN İNŞAALLAH..

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm Rabbim hayırlı şifalar versin hafize teyzecim hangi yaşta olursak olalım anne farklı

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt