Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hayırlı iman dolu evlilik yapmak isteyenlerin dua sayfası ;) (11 Kullanıcı)

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
test için gönüllü olayım.... hangi sitedcn aldın kaynağı ne acaba

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah razı olsun kardeşim Allah kabul etsin bende aynı duayı okudum aynı ama Ya Semi yerine başka bir dua vardı ve bir kardeşimizin niyetine okudum ve o gün etkisini gösterdi herşeyden önce önemli olan niyettir Rabbim nelere Kadir'dir yeter ki Ol desin hazeinesinde neler bunur Rabbim'in hazinesinden boş çevirmesin inşallah.Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim Allah kabul etsin bende aynı duayı okudum aynı ama Ya Semi yerine başka bir dua vardı ve bir kardeşimizin niyetine okudum ve o gün etkisini gösterdi herşeyden önce önemli olan niyettir Rabbim nelere Kadir'dir yeter ki Ol desin hazeinesinde neler bunur Rabbim'in hazinesinden boş çevirmesin inşallah.Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Amin gülüm.

banada söylermisin Allah rızası için, ne okudun ya semi yerine ?

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı

ablam biraz açarmısın konuyu nasıl oldu hemen talip mi çıktı çok etkilendim

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
ah leylam ahh, gözlerimizi yollarda bıraktın bu gün... :)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ablam biraz açarmısın konuyu nasıl oldu hemen talip mi çıktı çok etkilendim

Yok canım ben başka niyetler için okudum Allah hayırlı kısmteler nasip etsin:) Allah bütün bekar kardeşlerimize helal süt emmiş hayırlı eş nasip etsin Rabbim Allah kimseyi kötü ile terbiye etmesin inanınki evlilik o kadar zor ki Allah ne verirse hayırlısını versin en sevdiğim insalar evli ama imtihanları eşleri olduğu için gerçekten sınavları..:a24:
Her işte bir hayır vardır herşey kısmet bir abla olarak söylüyorum bazen insan üzülüyor hele çevredeki insanların davranışalrı yüzünden ama olsun Rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman olur yeterki hayırlısı olsun beklediğimize değecek şekilde Allah herkesin gönlüne göre hayırlı eş hayırlı yuva nasip edip yaşamına bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardıcısı olsun.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİNİL FATİHİL EBVAB. duayı gönder

1001 dua okunduklan sonra
Allahümme inni Es'elüke bi rasulike muhammedin habiybike ve haliylike en tühallike ukdete(Burda dua ediyorsunuz engellerden olumsuzluklardan yada sakınındığınız kişi de olabilir)an kısmetiha vekşif anha zulmetes sıhri ve te'siral ayni ya hılalel ukudi ve ya kaşifez zulmi ya allaü ya allahü ya keriymü ya ya keriymü ya zel celali vel akram* diyerek dua ederse Allah'ın izni ile duası kabul olunur kısmeti açılır(K.Havas,191)
Allah kabul etsin canım.

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Yok canım ben başka niyetler için okudum Allah hayırlı kısmteler nasip etsin:) Allah bütün bekar kardeşlerimize helal süt emmiş hayırlı eş nasip etsin Rabbim Allah kimseyi kötü ile terbiye etmesin inanınki evlilik o kadar zor ki Allah ne verirse hayırlısını versin en sevdiğim insalar evli ama imtihanları eşleri olduğu için gerçekten sınavları..:a24:
Her işte bir hayır vardır herşey kısmet bir abla olarak söylüyorum bazen insan üzülüyor hele çevredeki insanların davranışalrı yüzünden ama olsun Rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman olur yeterki hayırlısı olsun beklediğimize değecek şekilde Allah herkesin gönlüne göre hayırlı eş hayırlı yuva nasip edip yaşamına bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.

haklısın gülüm, hakkımızda hayırlısı olsun ... :a12:

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
haklısın gülüm, hakkımızda hayırlısı olsun ... :a12:

Amin Amin Amin
Bazen insan üzülür ya aslında hiç üzülmemek gerek her işte vardır bir hayır onun için Allah hakkımızda ne hayırlı ise Rabbim bizlere an hayırlısını nasip etsin cümlemizede inşallah:)

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
sadece evlenmek için değil dimi kardeşim bu.başarı için ya da istediğimiz başka şeyler için de okuyabiliyor muyuz..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
sadece evlenmek için değil dimi kardeşim bu.başarı için ya da istediğimiz başka şeyler için de okuyabiliyor muyuz..

Evet kardeşim herşey için okunabilir okurken niyetinizi söyleyin bittikten sonra istediğiniz gibi dua edin Allah kabul etsin önemli olan niyettir ben başka niyetler için okudum çok şükür Rabbim hiç bir duayı geri çevirmez. Dua müminin silahıdır.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı

amin abla amin

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİNİL FATİHİL EBVAB. duayı gönder

1001 dua okunduklan sonra
Allahümme inni Es'elüke bi rasulike muhammedin habiybike ve haliylike en tühallike ukdete(Burda dua ediyorsunuz engellerden olumsuzluklardan yada sakınındığınız kişi de olabilir)an kısmetiha vekşif anha zulmetes sıhri ve te'siral ayni ya hılalel ukudi ve ya kaşifez zulmi ya allaü ya allahü ya keriymü ya ya keriymü ya zel celali vel akram* diyerek dua ederse Allah'ın izni ile duası kabul olunur kısmeti açılır(K.Havas,191)
Allah kabul etsin canım.

abla yukrada verdiğin duayımı 1001 kere okuyacaz

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
abla yukrada verdiğin duayımı 1001 kere okuyacaz

1001 dua okunuyor bu salavat ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİNİL FATİHİL EBVAB. duayı gönder sonra o bir dua 1 dafa okunuyor canım.Allah hepimizin dualarını namazlarını ibadetlerini hayırlarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.

nisan-19

Kayıtlı Kullanıcı
ins. dileklerimiz icin bu dua mecbur gece mi okunacak, yoksa gün akisinda da okuyabilirmiyiz?
vesslm

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt