Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hayırlı bir evlat için (1 Kullanıcı)

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm kardeşlerim ben 1,5 yıllık evliyim 8-9 aydır bebek istiyoruz ama daha olmadı demekki rabbim böyle istiyor demekki suan hayırlı bir zaman değil bizim için. böyle düsünüyorum ancak yinede çevreden sorulan bebek yokmu soruları ve doktora gittiğimde hormoh değerlerimin biraz yüksek çıkması beni üzüyor.sizden dualarınızı bekliyorum rabbim herseyin en hayırlı olduğu zamanı bilir bana ve herkesi herseyin hayırlısını versin.özellikle kuran - kerimde okuyabileceğim bir sure varmı simdiden hepinizden Allah razı olsun.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günler diliyorum.
Rabbim yardımcınız olsun.
Dua edeceğim inşaallah.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Ben varım aslında dünden beri aklımdasın işteyimk yazamadım dün... Canım benim allah yardımcın olsun hem bence erken panik yapıyorsun daha erken tedavini bir ol... Bide hacet namazı kıl olmazmı

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim meryem suresini duymustum 41 gün okumak gerekiyormus onu yapayım diyorum

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Yap allahınn izniyle olur inşallah bide sana bişey diyimmi benim de aynı oldu aylarca bekledik hiç ummadığımız anda geldi meleğimiz birazda zamana bırak olurmu

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hayırlısı ile gönlüne göre versin inşallah.

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim dualarınızı bekliyorum inş hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasiy etsin rabbim banada isteyen herkesede.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardımcınız olsun kardeşim..

Rabbim hayırlı bir evlat sahibi olmanızı nasip etsin..

Dualarımızda olacaksın Allah'ın izniyle..

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah gönlüne göre versin birinci olunca da ikinciyi soracaklar :) ben de dört yıl önce ikinciyi çok istiyordum ama olmadı nasip. her şeyde vardır bir hayır. benim oğlumda beş yıl sonra oldu bu ayeti çok okurdum. netten arattım Kuran biliyorsan Kurandan okursun aynen kopyalıyorum:

Ben Ali-ımran 38. ayeti yazıyorum:

(Uzatılarak okunması gereken heceleri kırmızı, peltek okunması gereken yeri mavi yazdım)

nelike dea zekeriyye rabbeh
Gale rabbi hebli min ledünke rriyyeten tayyibeh
ınneke semiuddüa

Anlamı:ışte o sırada Zekeriyya Rabbine niyaz edip "Ya Rabbi" dedi, "ana Senin tarafından tertemiz, hayırlı zürriyet ihsan eyle! Şüphesiz ki Sen duaları işitip icabet edersin!"

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
Allah gönlüne göre versin birinci olunca da ikinciyi soracaklar :) ben de dört yıl önce ikinciyi çok istiyordum ama olmadı nasip. her şeyde vardır bir hayır. benim oğlumda beş yıl sonra oldu bu ayeti çok okurdum. netten arattım Kuran biliyorsan Kurandan okursun aynen kopyalıyorum:

Ben Ali-ımran 38. ayeti yazıyorum:

(Uzatılarak okunması gereken heceleri kırmızı, peltek okunması gereken yeri mavi yazdım)

nelike dea zekeriyye rabbeh
Gale rabbi hebli min ledünke rriyyeten tayyibeh
ınneke semiuddüa

Anlamı:ışte o sırada Zekeriyya Rabbine niyaz edip "Ya Rabbi" dedi, "ana Senin tarafından tertemiz, hayırlı zürriyet ihsan eyle! Şüphesiz ki Sen duaları işitip icabet edersin!"

Allah razı olsun kardeşim

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM BENİM DUAMDASIN inanki naptın okuyormusun meryem suresini nasılsın... sanırım sende katipsin demi

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardesim seni çok iyi anlıyorum benimde hemen olmadı Rabb'im den hayırlısını diledim zümra kardesimin dediği gibi Zekerriya a.s duasını okudum tefriciye okudum Mevlama sığındım elhamdullillah Rabbim duamı kabul etti fakat meleğimi benden çok seven Allah 12 haftalık hamileyken geri aldı ama şükürler olsunki aradan çok kısa zaman sonra Rabbim ikiz nasip etti mevlam 1 aldı iki verdi. Adaklar adadik. Suan 9 aylık Sems Eren ve Melik Eymen adında iki oğlum var Rabbim kimseyi kapısından boş çevirmesin sanada Rabbim hayırlı Salih-saliha evlat nasip etsin inşaallah sitede tefriciye okunan grup var oraya girip kardeslerimizle okuyabilirsin

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun buradaki kardeslerim bana dua ettiler eminim guzel yürekli kardeslerim senide dualarında unutmazlar dualarimdasin

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardesim seni çok iyi anlıyorum benimde hemen olmadı Rabb'im den hayırlısını diledim zümra kardesimin dediği gibi Zekerriya a.s duasını okudum tefriciye okudum Mevlama sığındım elhamdullillah Rabbim duamı kabul etti fakat meleğimi benden çok seven Allah 12 haftalık hamileyken geri aldı ama şükürler olsunki aradan çok kısa zaman sonra Rabbim ikiz nasip etti mevlam 1 aldı iki verdi. Adaklar adadik. Suan 9 aylık Sems Eren ve Melik Eymen adında iki oğlum var Rabbim kimseyi kapısından boş çevirmesin sanada Rabbim hayırlı Salih-saliha evlat nasip etsin inşaallah sitede tefriciye okunan grup var oraya girip kardeslerimizle okuyabilirsin

Allah razı olsun kardeşim rabbim evladlarını sana bağıslasın ve isteyen herkese rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ins hangi bölümde ver tefriciye kardesim?duaların içinde tesekkür ederim

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM BENİM DUAMDASIN inanki naptın okuyormusun meryem suresini nasılsın... sanırım sende katipsin demi

annem basladı kardesim 1 haftadır okuyor hergün bende dualarımı ediyorum hayırlısı insallah evet katibim hayırdır sen nerden biliyorsun sendemi katipsin?

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hayırlısı ile kucagına evlat versin..
Hiç aramadım, merak etmedim hemen verdi ama evlenme sebebim oydu(eşim duymasın) :a21:
Dünyada en çok neyi sevdin? deseler bebek derim, başka ? doğayı seyretmeye bayılırım
Kardeşim işini başkasına bırakma, Rabbinden bol , bol iste, belliki kimine isteye isteye zor verir, kimine hemen verir..
Bu istekle dualar yanık, yanık kokar , ondan hep lezzetlidir, alınca da şükürü elden bırakma, sakın ola çocuklara kızınca sövme, bu nerden çıktı deme.. o kadar isterler sonra? azıcık zahmet gelince? Şikayet
Rabbim hayırlısını ver, Hayırlı evlat ver kardeşimize.. şüküre vesile olsun diye, Rabbim verir , yine, yine
Rabbim hamd ve şükür sana yine, bilmesekte , herşey senden , ne gelir elden?
Rabbim harikasın!

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
Kardesim Allah razı olsun insaallah seninde guzel haberlerini alırız dua bölümünde tefriciye okunuyordu

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt