Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hayırlı bir evlat için (2 Kullanıcı)

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
[
seni kaydettimde istersen silelim bu mesajını burdan sorun olmasın ikimiz içinde kardesim

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Silecem canım seni bekliyordumda ama gelmedi onayın bidaha dene istersen

Kaan Erdem

Yönetici
UYARI= Hanım kardeşlerimiz site içerisinde kişisel bilgilerin paylaşılması mühim konular sebebiyle yasaktır.Konu hakkında sıkıntı yaşamamanız için lütfen dikkatli olunuz.

Konu sahibi kardeşimiz ALLAH celle celaluh hakkınızda hayırlı olan ne ise onu versin ve yaşatsın.Rabbim ol der oluverir şüphesiz sabır ve şükür inşaALLAH.

Herşeyin bir vakti zamanı vardır,her sebep bir imtihandır bunun ALLAH celle celalüh'ten geldiğine iman edip olması gereken gibi beklemeliyiz.Sabretmeliyiz tabiki varsa bir sıkıntı tedavi yolunuda ihmal etmemeliyiz.

Diğer konu ise eş,dost,akraba ve elalem işte zaten en büyük sıkıntı burda başlıyor.Kasıtlı yada kasıtsız sorular,fesatlık,düşüncesizce yapılan sohbetler vs.bunların sizleri zaman zaman derinden üzdüğünüde tahmin edebiliyorum.Eşinizle siz iyi olun sakın bu tip insanların ve söylemlerinin tadınızı kaçırmasına müsaade etmeyiniz.

Örnekleri ilede sabittirki bu tip konularda bazen huzursuzluklar çıkıp evliliklerin sallantıda olduğunuda zaman zaman görmekteyiz.ALLAH celle celalüh şüphesiz herşeyi bilendir.Sımsıkı sarılın ve hayırlısını isteyin.Sabır ve Şükür inşaALLAH...

Konu hakkında inşaALLAH hayırlı ve güzel haberlerinizide bekliyor olacağız.

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
UYARI= Hanım kardeşlerimiz site içerisinde kişisel bilgilerin paylaşılması mühim konular sebebiyle yasaktır.Konu hakkında sıkıntı yaşamamanız için lütfen dikkatli olunuz.

Konu sahibi kardeşimiz ALLAH celle celaluh hakkınızda hayırlı olan ne ise onu versin ve yaşatsın.Rabbim ol der oluverir şüphesiz sabır ve şükür inşaALLAH.

Herşeyin bir vakti zamanı vardır,her sebep bir imtihandır bunun ALLAH celle cellaüh'ten geldiğine iman edip olması gereken gibi beklemeliyiz.Sabretmeliyiz tabiki varsa bir sıkıntı tedavi yolunuda ihmal etmemeliyiz.

Diğer konu ise eş,dost,akraba ve elalem işte zaten en büyük sıkıntı burda başlıyor.Kasıtlı yada kasıtsız sorular,fesatlık,düşüncesizce yapılan sohbetler vs.bunların sizleri zaman zaman derinden üzdüğünüde tahmin edebiliyorum.Eşinizle siz iyi olun sakın bu tip insanların ve söylemlerinin tadınızı kaçırmasına müsaade etmeyiniz.

Örnekleri ilede sabittirki bu tip konularda bazen huzursuzluklar çıkıp evliliklerin sallantıda olduğunuda zaman zaman görmekteyiz.ALLAH celle celalüh şüphesiz herşeyi bilendir.Sımsıkı sarılın ve hayırlısını isteyin.Sabır ve Şükür inşaALLAH...

Konu hakkında inşaALLAH hayırlı ve güzel haberlerinizide bekliyor olacağız.

Allah razı olsun kardeşim hayırlısı ile rabbimin izniyle size bu güzel haberleri veririm ins bu arada kardese söyledim yazdığı msj silmesini bende kisisel bilgimin yazılı olmasını istemem

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canım bende silecektim zaten sildimde bende istemem kişisel bi bilgim burda olsun sadece sana ulaşacak başka yer yoktu al hemen sileyim dedim... buarada sende alıntı yaptığın mesajı sil olurmu

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
ben seni ekledim kardeşim ama onay bekliyor yazıyor hala

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ya offffff çok istedim senle tanışmak :( olsun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim Allah sağlıklıa hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim inşallah.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
evet canım ya
ama niye olmasınki bide isimden sorgula
gelince yaz ben yazayım sonra hemen silelim

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
Sen ismini yaz kardesim birde öyle deneyelibilirz istersen

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
.......diye yaz çabuk ama silelim hemen bu mesajı

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Eyy Rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına istiyorum.
O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede ;
halim,selim.alim, hayali,imanli,edepli,takvali,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarimiza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalişkan,her konuda başarilive becerikli hak yolda,hep hayir yolda olan her şeyiyle rizani kazanan,her yönüyle hayirlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle tüm evladini kaybedenlere sabir ver ve evlatlarina cenneti a'la yi nasib et.Amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLESİN ÖNCE ONA LAYIK KUL SONRA ANNE BABAYA HAYIRLI EVLAT OLMALARINI NASİP EYLESİN İNŞALLAH
Amin Amin Amin​

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
halim,selim.alim, hayali,imanli,edepli,takvali,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarimiza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalişkan,her konuda başarilive becerikli hak yolda,hep hayir yolda olan her şeyiyle rizani kazanan,her yönüyle hayirlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle tüm evladini kaybedenlere sabir ver ve evlatlarina cenneti a'la yi nasib et.Amin

Allah razı olsun kardeşim

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
halim,selim.alim, hayali,imanli,edepli,takvali,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarimiza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalişkan,her konuda başarilive becerikli hak yolda,hep hayir yolda olan her şeyiyle rizani kazanan,her yönüyle hayirlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle tüm evladini kaybedenlere sabir ver ve evlatlarina cenneti a'la yi nasib et.Amin Amin Amin.herkesle birlikte bizede hayırlı sağlıklı Rabbini bilen dinini yaşayan bir evlad nasip et Allahım sen verensin duaları kabul edensin bizlerinde duasını kabul buyur.amin

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
amin canım amin hep aklımdasın hep duamda inşallah rabbim dualarını kabul edecek hayırlı evlat verecek sanada ...
ya bide sen yaz s. ben ekleyim olur belki

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt