Son Konular
hiçbiriniz üzülmeyin ben hepimiz için dua etcem inşallah daha güzle evlerimiz olur bu dünyada degil ahiretimiz böyle olsun inşallah
dargınlık yok
<<B)>>
Aliye kardeşimizin sunduğu ev müthiş güzel...
Ben de ÇİÇEKLİ olsun diye...
Sizlere hediyem...:evet
![]()
çok güzeşmiş gültanem bende isterim böyle bir ev
Aliye kardeşimizin sunduğu ev müthiş güzel...
Ben de ÇİÇEKLİ olsun diye...
Sizlere hediyem...:evet
![]()
Canım nurum benim. Biz kahverengiyi ve dağ evlerini çok severmişiz:evet...Ondan bunu seçmiştim can nur damlam benim.Olsun bu bizim ev gerçekten.Can kardeşim, dualarımızdaydın..Yengemin sana çok çok selamları var bu arada, yanımda şimdi
Senin için dua ettik can..Nasıl geçti sınavın? İnşallah çok güzel geçmiştir nur damlası..Hayırlı haberlerini bekleyeceğim inşallah..Rabbimizin yardımı ve rahmeti her zaman seninle olsun, hayatının her alanında muvaffak eylesin seni inşallah can damlam..En Emin'e emanetim, emanet ettiğime de, ettiğim dualarımdasın inşallah..Baki muhabbetle can.
gültanem çok güzel şeçmişsin aleykum selam gültanem bende yengene selam yolluyorum bu arada sınavım güzel geçti dualarınızın sayesinde ama son direksiyon sınavım kaldı ondan da hocamız sen geçersin diyor inşallah geçerim rabbim yardımcımız olsun gültanem bu arada şuan ablamın msn açık oldugu için açamıyorum çogu zaman dersler bitti bu akşam olucam inşallah gültanem sende olursan konuşuruz inşallah güzel duaların için rabbim razı olsun... gültanem bizim şimcik misafirler gelicek inşallah akşam msn olucam...
rabbimize emanetsin inşallah ablacım
selam dua ve muhabbetle
<<B)>>
Tamam can nur damlam benimÇok sevindim gerçekten güzel geçtiğine..Hamd olsun nur damlası..İnanıyorum ki direksiyonu da başaracaksın inşallah..Dualarımız hep seninle...Bu akşam müsait olacağım inşallah can damlası..Konuşuruz inşallah..Sen de En Emin'e emanetimsin..Baki dualar ve muhabbetle kal inşallah..