Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hayal dünyanızda yaşasaydınız ; (2 Kullanıcı)

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Buyurun aklınıza gelince sorunuz...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
eşimle görüştüm.malatyaya dönmüş.babamı hastaneye yatırmışlar durum pek iyi değilmiş.sesi çok kötü geliyordu.yapabileceğim birşey varmı dedim bişey oldu galiba ben seni arıyacağım dedi acele acele kapattı.içim çok kötü oldu yüreğim sızladı sesini duyunca.ne yapmalıyım,panik oldum biraz

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Babamın rahatsızlığında Yanında olmak isterim...uygun ise diyebilirsiniz...''Sizce de uygunsa''

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Annesine geçmiş olsun ... yanınızda olmak isterdim diyebilirsiniz...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Fazlada ısrar etmeyin bu rahatsızlık başka rahatsızlıga benzemez...Allah C.C. esirgesin...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
ben derim.. her şeyi yapmaya hazırım ben ama o nasıl karşılar bilemiyorum ki,gayet ılımlı konuştu aslında bana da başsağlığı diledi kim vefat etti falan dedi... konuşuyorduk güzel güzel kapatmak zorunda kaldı işte

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Tamam destek sözünüz daim olsun yalnız aşırı ısrar etmeyin...çok soru sormayın...fazla soru bıktırır...orta yolu tutun...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
anladım zaten sadece babamı sordum son durumun ne olduğunu ve kendisinin nasıl olduğunu birşeye ihtiyacı olup olmadığını sordum...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
İyi bir dinleyici olun dertlerini aktarsın dinleyin ...yatıştırın...fazla mevzu açmayın o açsın dinleyin güzel sakin cevap verin...Sevdiğinizi söyleyebilirsiniz... Siz benim evladım yaşındasınız o yüzden biraz açık yazdım...kusura bakmayın...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
estafirullah efendim biliyorum siz bana hep baba gibi yaklaştınız,yardımcı olmaya çalıştınız allah razı olsun.ben aileme söyleyemediklerimi size söylüyorum.onlar düşüncelerimi öğrenirlerse kırılırlar üzülürler diye korkuyorum...
inanın iki arada bi deredeyim.ne yapsam bilemiyorum.sizle konuşunca rahatlıyorum...
inanın yuvam kurtulursa allahın izniyle, burda yazacak çok şeyim var...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
O konuda endişeniz olmasın...İnşallah... Yalnız eşinizle iken veya konuşurken başka bir şeyle meşgul olmayın...Siz ve o baş başa olmaya çalışın başka şeyle ...konuyla meşgul olmamaya çalışın... Telefon...Bilgisayar gibi...İyi geceler....

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkürler allah razı olsun.başınızı ağrıttım yine.eşim bi yana dünya bi yana benim için,onunlayken hiç bişeyle ilgilenmem ki ben.onunla ilgilenmek ibadet gibi benim için.sizede iyi geceler.bişey olursa sizi rahatsız ederim yine...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt