Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hayal dünyanızda yaşasaydınız ; (1 Kullanıcı)

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Tıpkı Hicranfarukyavuz un yaşadığı gibi...Efendim...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Bakmayın dediğime hayaldünyam renklidir ... en olmayacak , olacak şeyleri hayal ederim sonra döner Rabbul alemine gülümserim neden olmasın?
Sen ki dersin ol deyince oluverir , bu hayaller sayesinde cesaretle adım attım yoksa ??? daldan dala olmazlarla karşılaşacaktım
aile , yuva umudum tükendi, sevgi var ama yuvamda yok ne yazık ki nedesem anlamıyor
evli , eşi ile değil nasıl bilmem ki? belki bir torun çocuk sevgimi yeniden taze tutar zaten hiç geçmedi ki
hayllerim yıkıldı , tek hayale kaldım Şems gibi gezmek ... hakkı sevenleri görmek , içime Rabbimin sevgisini sindirmek
Ya Rab beni severmisin? istersen sevme başka yok ki sana geliyorum, gelme demezsin ki
Rabbim seni seviyorum , ne yapalım kaderim belki ...sevmeyenlere sev diyemezsin ki...
bu saatten sonra gec artık atı alan üsküdarı geçti
Şems , Şems nerdesin ? adım adım anadoluyu gezmek, ah her adımda Rabbimle Şems gibi gezmek

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Gerek yok gezmeye... tefekkür ile gez gezebilirsen ...her yer senin... Yol arkadaşın kim...tabiki Celle Celalehu..daha ne istersin...tefekkür dünyan hayırlı olsun...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Titrek yürekli olun diye arz edişimiz bunun içindi...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Söz yeri geldi...hatırlatmak isterim..Bizde ...biz yokuz efendim...İLİM ve BİLGİNİN sahibi... Allah C.C. dur...dolayısı ile biz isteriz ki... Allah C.C. yoluna gidişinize yardımcı olalım ama önde olmayalım...destek yapalım ama biz olmayalım...Sadece siz olacaksınız ve Allah C.C. nun yanına koşacaksınız... isteğimiz arzumuz bu efendim...
Bizle gitmek isterseniz ...bize ayak uyduramazsınız ...Hızır A.S. ın Musa A.S. a buyurduğu gibi ...bizle hiç bir şekilde yürüyemezsiniz..siz yürüyün ...sizin arkanızda desteğiz efendim...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Bu durumda yaşadığınız içinde Rabbim sana Hamd ve Şükürler olsun diyebilirsiniz...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkürler allah razı olsun,ben sizi anlıyorum,kalbinizi bilemem tabiki ama art niyetli olduğunuzu düşünmedim hiç bir zaman.hem elinize ne geçer ki beni,bizleri kandırsanız yada başka bişey...
allah c.c ve peygamber yolunda gittiğiniz belli... bizleri de o yolda yürütmek istediğiniz belli...
allah razı olsun sizden ne diyeyim,elimden gelen bu,dualarımdasınız...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
satırlara yazmıştım aynen öyle söylendi, 'neden yol arkadaşı olmazsınız? diye sordum
'senin imtihanın sen başarmalısın!' ama ne zaman düşecek gibi olsam bir gülümseyen yüz çıkar yardım eder
Hakkın Rahmeti değil mi?
Allah c.c iman edenlerle beraber değil mi?
Hicran dogrudur hissin ne hissettiysen o... bende kalbime girmiş uyumuştum güven içinde Rabbim gir dedi sakinle
ömrümde uyudugum en güvenli yer idi sanki kalbimin içinde ...
Her an şevkati üzerimizde daha ne olsun? Aşk olsun (yinemi) ??bilmem başka şey aklım kalemim aynı yazar bilmem bundan bana gelir azar??
olur mu hiç Aşk olsun... olsun Rabbim olsun isteyenlere aşk olsun

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Bu Kalp Allah C.C. aşkıyla çarpar ister ki...
Muhammed Mustafa A.S. 'ın Ümmetine ...Ümmetler katılsın...
Efendimiz Muhammed Mustafa A.S. 'ın sözü üzerine söz ...
Allah C.C. nun emri üzerine buyurma...
Kur'an-ı Kerimin Mürşid liği üzerine mürşid lik olmaz efendim...
Biz ÜMMİ inanın başak bir şey değil...Şaşkın Allah C.C. aşığı...
Siz koşun efendim koşun biz hazırız...yol sizin hedef sizin...biz bilgimizle eğer var ise desteğiz efendim..
Beklenti sıfır....siz koşun efendim...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
satırlara yazmıştım aynen öyle söylendi, 'neden yol arkadaşı olmazsınız? diye sordum
'senin imtihanın sen başarmalısın!' ama ne zaman düşecek gibi olsam bir gülümseyen yüz çıkar yardım eder
Hakkın Rahmeti değil mi?
Allah c.c iman edenlerle beraber değil mi?
Hicran dogrudur hissin ne hissettiysen o... bende kalbime girmiş uyumuştum güven içinde Rabbim gir dedi sakinle
ömrümde uyudugum en güvenli yer idi sanki kalbimin içinde ...
Her an şevkati üzerimizde daha ne olsun? Aşk olsun (yinemi) ??bilmem başka şey aklım kalemim aynı yazar bilmem bundan bana gelir azar??
olur mu hiç Aşk olsun... olsun Rabbim olsun isteyenlere aşk olsun

seni seviyorum ablammm.... B)B)B)

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Bu Kalp Allah C.C. aşkıyla çarpar ister ki...
Muhammed Mustafa A.S. 'ın Ümmetine ...Ümmetler katılsın...
Efendimiz Muhammed Mustafa A.S. 'ın sözü üzerine söz ...
Allah C.C. nun emri üzerine buyurma...
Kur'an-ı Kerimin Mürşid liği üzerine mürşid lik olmaz efendim...
Biz ÜMMİ inanın başak bir şey değil...Şaşkın Allah C.C. aşığı...
Siz koşun efendim koşun biz hazırız...yol sizin hedef sizin...biz bilgimizle eğer var ise desteğiz efendim..
Beklenti sıfır....siz koşun efendim...

biliyorum işte beklentisiz yaptığınızı,her şey allah rızası için,muhammed sav. aşkı için...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Siz Muhammed Mustafa A.S. a Ümmed olursanız biz mutlu oluruz... yetmez mi?

Desem şimdi...Cennet dediğiniz yer evimiz ...Makamı Mahmutta Muhammed Mustafa A.S. komşumuz...Levh-i Muhvuz Niregimiz ...Kur'an-ı Kerim ışığımız ...Hemen bir sürü söz söylersiniz...

Ah keşke olsa idi de söylese idiniz...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Benim tefekkürümde bu ..olsun istedim...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Merak yok..endişe ise hiç yok...sadece inşallah ...herkes oraya efendim...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
inşaallah,inşaallah...
benim size sormak istediğim bazı şeyler vardı ama unuttum.bu mevzuya dalınca,akıl işte bu yaşta unutkanlık başladı... :(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt