Hastalık bazılara ehemmiyetli bir definedir, gayet kıymettar bir hediye-i İlâhiyedir. Her hasta, kendi hastalığını o neviden tasavvur edebilir.
13.Deva Hastalar Risalesi
evet abim varHatırlatma için teşekkürler kardeşim...
Tüm devalar geçmiş sahifelerde mevcuttur inşallah...
Bakılmasında çok büyük faydalar var...
Selam ve DUA ile...
Cenâb-ı Hak sizlere şifa versin, hastalıklarınızı keffâretü'z-zünub yapsın.
Âmin, âmin, âmin.
Allahım!
Kalblerin derman ve devâsı,
bedenlerin âfiyet ve şifası,
gözlerin nur ve ziyası olan
Efendimiz Muhammed'e , âilesine ve ashabına salât ve selâm et.
bu hastalıklar yüzünden hayatım kaydı... hastalıktan nefret ettiğim kadar hiçbişeyden etmiyorum. allahın takdiri
amin Amin ellerine sağlık Allah razı olsun
Rabbim eğer hastalık veriyorsa dermanını da veriri her zaman hamd olsun demeyi bilmek lazım.
Rabbim sabredenlerden eylesin insanız aciziz bazen yanlışlar yapıyoruz Rabbim affeylesin
Böyle isyan etmeyin aman kardeşim...
Cenab-ı Hak sizlere şifa versin, hastalıklarınızı keffâretü'z-zünub yapsın inşallah...
Konuyu bir baştan sona okuyun inşallah...
Çok farklı düşüneceğinize eminim...
Selam ve DUA ile...
unutmayalım ki PEygamber efendimiz en büyük acıları tatmıştır yinede bıkmamıştır. sende bu nedenle böyle yapmanı dilerdim. eğer öyle şeyler yaşadıysan emin ol Rabbim her zaman hakkımızda hayırlı olanı yapar.annemin rahatsızlığından dolayı çocuk yapması yasakmış allahta vermemiş ama beni çok istediği için dualar türbeler vs ben doğmuşum. 3 yaşımdayken ameliyatta öldü gitti tanıyamadım bile, gözünden sakındığı ben üvey anne ellerinde eziyetlerle büyüdüm her gece ölmek için dua ederek büyüdüm.
sonra 21 yaşımdayken anneanneme sığındım eğitimime devam edicektim, oda o yıl felç oldu eğitimlerim yarım kaldı 1 yıl ona baktım sonra evlendim bu yıl bebeğim oldu ve ben hem bebeğime hem anneanneme bakıyorum. oda uslu bir hasta değil eziyet ediyo resmen bizlere. bittim artık... hastalıktan çok korkuyorum artık
annemin rahatsızlığından dolayı çocuk yapması yasakmış allahta vermemiş ama beni çok istediği için dualar türbeler vs ben doğmuşum. 3 yaşımdayken ameliyatta öldü gitti tanıyamadım bile, gözünden sakındığı ben üvey anne ellerinde eziyetlerle büyüdüm her gece ölmek için dua ederek büyüdüm.
sonra 21 yaşımdayken anneanneme sığındım eğitimime devam edicektim, oda o yıl felç oldu eğitimlerim yarım kaldı 1 yıl ona baktım sonra evlendim bu yıl bebeğim oldu ve ben hem bebeğime hem anneanneme bakıyorum. oda uslu bir hasta değil eziyet ediyo resmen bizlere. bittim artık... hastalıktan çok korkuyorum artık
iyiki bu siteye üye olmuşum. ne zaman şeytana uyup çen çen yapmaya başlasam uyaran sabretmemi söyleyen birileri var allah razı olsun.