RE: Hanım sahabelerin kıssaları
selamünaleyküm Fatma kardeşim,
kitabı okumaya başlamana çok sevindim ALLAH-Ü TEALA bütün inananları sahabeler gibi bir hayat sürdürmeyi nasip etsin...ve şunu aklından hiç çıkarma canım kardeşim senin tırnağına zarar gelsin bizimde canımız acır sen biTANESİNB)B)B) ALLAH-Ü TEALA ağzımızın tadını daim etsin...İYİKİ VARSIN...
selamünaleyküm
FATMA_ERGUN yazdı:
evindar yazdı:
selamünaleyküm Veysel , mustafa_xtar , mtekik , Fatma_Ergün kardeşim,
yaşadığımız tatsız olaydan dolayı çok üzgünüm , bu yüzden forumdaki mesajları silmek zorunda kaldım.HAKKINIZI HELAL EDİN kardeşlerimB)B)B)Ben bu çatı altında çok yeni sayılırım. Benim tek amacım ALLAH-Ü TEALA'ın rızasını alabilmek adına paylaşımlardan öğrenebildiğimi öğrenmek , bildiğimi sizin gibi kardeşlerimle paylaşabilmektir. Aslında hepimizin amacı bu arada böyle canımızı sıkan vakalar olacaktır önemli olan bu vakaları azaltmak ve bu kardeşlerimizi içimize alabilecek seviyeye getirmektir.Sevgili babam der ki : " Biri sana taş mı atıyor sen ona ekmek ver , gül ver..." Öfkemize yenilmemek duası ile ALLAH'a emanet olasınızB)B)B)
selamünaleyküm
BABAN ÇOK GÜZEL SÖYLEMİŞ MAŞALLAH.KİTABI AKŞAM OKUDUM CAHİLİYE DÖNEMİ ANLATIYOR.OKURKEN BİLE İNSAN ÜRKÜYOR.KADIN ERKEK EŞİTLİGİNE ÖRNEK OLARAKTA EFENDİMİZİN HANIMLARININ EVLİLİK TEKLİFLERİNİ ÖRNEK GÖSTERMİŞLER.AMA GÜZEL BİR KİTAP DERS VERİCİ.SAHABİYELER BİLE O KADAR ZORLUK ÇEKMELERİNE RAGMEN DAVALARINDAN VAZ GEÇMEMEİŞLER.BİZE BU RAHATLIK NERDEN?
EVİNDARIM CANIM TEŞEKKÜR EDERİM.
selamünaleyküm Fatma kardeşim,
kitabı okumaya başlamana çok sevindim ALLAH-Ü TEALA bütün inananları sahabeler gibi bir hayat sürdürmeyi nasip etsin...ve şunu aklından hiç çıkarma canım kardeşim senin tırnağına zarar gelsin bizimde canımız acır sen biTANESİNB)B)B) ALLAH-Ü TEALA ağzımızın tadını daim etsin...İYİKİ VARSIN...
selamünaleyküm