Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hamdolsun alemlerin rabbine bende kapandımmmmm (1 Kullanıcı)

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Hayırlı Ramazanlar kardesım.
dediğiniz gıbı kardesım.insan tesetturlu olunca daha huzurlu oluyor,sakın oluyor,dinginleşiyor:)etrafımızdaki ınsanların görüsleri bizimkinden farklı bile olsa saygı duyuyorlar.kendini bilmezler yok degıl tabıkı...ne guzel Allah kabul etsın.tanımadıgınız kısıler ıcın de duada bulunmanız benı cok etkıledı canım kardesım..hıckımseyı kınamamak gerekıyor.hep bırlık olalım kardesım.bırbırımıze namazlarımızda dua edelım.tum kardeslerımız tesetturun ehemmnıyetını anlasınlar,bu huzuru yasasınlar dıye.
dualarda bulusmak dılegıyle.
Rabbim herseyı gönlünüze göre versin güzel kardesım.

Selametle...

sizede hayırlı ramazanlar
sizin yazdıklarınızı okurken gerçekten içimden geçenleri yazmış oluyorsunuz ne kadar güzel RABBİM razı olsun

tabiki insanın ilk mücadelesi kendi nefsiyle ve bu çok zor o yüzden asla hiçbir kardeşimi kınamam çünkü ben hiç kınanmadım hatta inşaallah birgün sende kapanırsın diye dua aldım rabbim hepsinden razı olsun kapandıktan sonra hepsyle kaşılaştım sanki bi servete kavuşmuş gibi sevindiler ağladılar
bende bu sebeble dualarımı hiçbir kardeşimden esirgemiycem inşaallh

selametle kardeşim güzel yüreğine sağlık

allies

Kayıtlı Kullanıcı
darısı basımıza insallah. ALLAH iyi günler göstersin kardesim. Hayırlı olsun gözün aydın :)
Hayırlı Cumalar

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim banada nasip eder inşallah başımı örtmeyi ................

rabbim kabul etsin inşallah

hayırlı cumalar rabime emanetsiniz

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
İnşallah Hakkı ile tesettürü yaşarsın kardeş.Yok üni okuyorum yok iş meseleseydi gibi dünyalık az bir karşılık için Allah'ın emrini çiğnemezsin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt