Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hamdolsun alemlerin rabbine bende kapandımmmmm (1 Kullanıcı)

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
çok sevindim ve çok mutlu oldum.allah yar ve yardımcınız olsun.selametle kalın.

ve aleyküm selam kardeşim ALLAH razı olsun siz değerli kardeşlerimle bu sevincimi paylaşıp daha çok mutlu olcağımı biliyordum
rabbim tüm kardeşlerimizle beraber hepimizin yardımcısı olsun inşaALLAH

SELAMETLE.........

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamun aleykum ..
güzel kardşeim :)
maşaALLAH ,hayırlı olsun , mübarek olsun , daim olsun inşaALLAH ..
ÇOK SEVİNDİM..
selam ve dua ile ALLAH CC emanet ol kardeşim B) B)

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
aleyküme selam ablacım.çok sevindim .inş hiç açıllmassın.maallah.allah hiç bozmasın.herkez çok sveindi ablacım.allaha emnaet ol.selam ve dua ile kal

sağol incinurum ALLAH razı olsun evet tüm kardeşlerim sevincime ortak oldu ALLAH hepsinden razı olsun

selametle.......

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
selamun aleykum ..
güzel kardşeim :)
maşaALLAH ,hayırlı olsun , mübarek olsun , daim olsun inşaALLAH ..
ÇOK SEVİNDİM..
selam ve dua ile ALLAH CC emanet ol kardeşim B) B)

ve aleyküm selam
ALLAH razı olsun kardeşim ne kadar mutluyum anlatamam bu sevinci ve huzuru son nefesime kadar tüm kardeşlerimele baraber kaybetmemek duası ile
ALLAH' emanet ol
selametle.......

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
canııımmmm çok sevindim senin adına
ne güzel nefsine galip gelmişsin..
Rabbim diğer isteyen ama "acaba ne derler" korkusuyla dolu kardeşlerimizde nasip etsin inşş
selam ve dua ile

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
canııımmmm çok sevindim senin adına
ne güzel nefsine galip gelmişsin..
Rabbim diğer isteyen ama "acaba ne derler" korkusuyla dolu kardeşlerimizde nasip etsin inşş
selam ve dua ile

ALLAH razı olsun kardeşim bu samimi mesajın için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum

kapanmak tamamen elimizde olan bişeymiş bende öğrenmiş oldum dileyen herkese rabbim kolaylık ve güç veriyo zaten yeterki isteğimizde samimi olalım

selametle kardeşim.....

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeşim bu samimi mesajın için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum

kapanmak tamamen elimizde olan bişeymiş bende öğrenmiş oldum dileyen herkese rabbim kolaylık ve güç veriyo zaten yeterki isteğimizde samimi olalım

selametle kardeşim.....

canım benim Rabbim senden de razı olsun inşaallah, şimdi sıra sende
çevrende kapanmak isteyen ama yapamayan kardeşlerimize yardımcı olmanı dilerim
selam ve dua ile kal:a12:

imported_ebru_

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı olsun kardeşim. Allah daim etsin. Kimin gönlünde de yanıyorsa o ateş eninde sonunda o nu da bulacaktır. İnanıyorum. Bende sonradan kapanan biri olarak anlattıklarında kendimi buldum. 4 sene kadar oldu. 1 kez bile pişmanlık duymadım. Allah (cc) yolumuzu birdaha şaşırtmasın inşallah (amin)

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Hayırlı olsun kardeşim. Allah daim etsin. Kimin gönlünde de yanıyorsa o ateş eninde sonunda o nu da bulacaktır. İnanıyorum. Bende sonradan kapanan biri olarak anlattıklarında kendimi buldum. 4 sene kadar oldu. 1 kez bile pişmanlık duymadım. Allah (cc) yolumuzu birdaha şaşırtmasın inşallah (amin)

ALLAH razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim rabbim yolunu açık etsin inşaALLAH

SELAMETLE......

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

selamun aleyküm gönüll dostlarım uzun zamandır bu sitedeyim çok şey öğrendim çok şey paylaştım iyi dostlar kazandım şükürler olsun rabbime

ve yine sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum uzun zamandır nefsimi yenip kapanmayı çok istiyordum ama yenememiştim nefsimi, içimde yanan bu ateş her geçen gün büyüdükçe büyüdü ve geceleri uyuyamaz oldum namazda 10 yılı geride bıraktığım gün artık kapanmalıyım hiç bir bahanenin arkasına saklanmamalıyım diye karar verdim ve kapandım o kadar mutluyum ki anlatamam sabahları uyanıp yaşasın ben kapandım diye sevinçle uyanıyorum

çok heyecanlıyım cümlelerimi toparlayıp yazamıyorum sadece bu mutlu anımı sizinle paylaşmak istedim

ALLAH'a emanet olun selametle kalın

Allah CC. hayırlı ve daim etsin kardeşim...
TEBRİK EDİYORUM sizi...
Maşallah...
Ne güzeldir ALLAH CC.'ın emirlerini yapmak...
Ne güzeldir TESETTÜRÜ sağlamak...

Allaha emanet olun Neslihan kardeşim...
Hayırlı ve bereketli Ramazanlar FORUM AŞÇIMIZ...
Hoşgeldin...:a12:

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm gönüll dostlarım uzun zamandır bu sitedeyim çok şey öğrendim çok şey paylaştım iyi dostlar kazandım şükürler olsun rabbime

ve yine sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum uzun zamandır nefsimi yenip kapanmayı çok istiyordum ama yenememiştim nefsimi, içimde yanan bu ateş her geçen gün büyüdükçe büyüdü ve geceleri uyuyamaz oldum namazda 10 yılı geride bıraktığım gün artık kapanmalıyım hiç bir bahanenin arkasına saklanmamalıyım diye karar verdim ve kapandım o kadar mutluyum ki anlatamam sabahları uyanıp yaşasın ben kapandım diye sevinçle uyanıyorum

çok heyecanlıyım cümlelerimi toparlayıp yazamıyorum sadece bu mutlu anımı sizinle paylaşmak istedim

ALLAH'a emanet olun selametle kalın

ve aleykümselam güzel kardeşim
Tebrikler çok güzel çok sevindim hayırlı ve daim olsun inşaallah:)
Sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende çok yakın bir zamanda o duyguyu yaşayanlardanım ve inanılmaz güzel, ben diyorum anlatmakla olmuyor ancak yaşayan bilir nasıl bir duygu olduğunu..Bende senin gibi çok istememe rağmen hep erteliyordum ve birgün öyle bir ani karar verdimki sabah kapalı olarak geldim iş yerine..Herkesin desteğini aldım çok şükür..
Rabbime şükürler olsun çok huzurluyum, çok mutluyum daha ne isterim Allahtan..
Canım kardeşim tekrar hayırlı olsun en güzelini yapmışın..
Alalha emanet ol
selam ve dua ile..

polis07

Kayıtlı Kullanıcı
Ne mutlu sana. Insanın istediği bir şeyi gerçekleştirmesi çok güzel bir duygu değilmi..

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Allah CC. hayırlı ve daim etsin kardeşim...
TEBRİK EDİYORUM sizi...
Maşallah...
Ne güzeldir ALLAH CC.'ın emirlerini yapmak...
Ne güzeldir TESETTÜRÜ sağlamak...

Allaha emanet olun Neslihan kardeşim...
Hayırlı ve bereketli Ramazanlar FORUM AŞÇIMIZ...
Hoşgeldin...:a12:

ALLAH razı olsun değrli abim hani sen hep diyosun ya seviçler paylaştıkça artar diye gerçektende paylaştıkça arttı sevincim ayaklarım yere basmıyo hamdolsun rabbime çok mutluyum bu güzelliği yaşayarak yaşamış olduğum diğer sıkıntılarımda önemini kaybetti şimdi daha güçlü ve huzurluyum

hoşbulduk ve en kısa zamanda bayram tatlımla geliyorum
hayırlı ramazanlar dualarınızı eksik etmeyin, benim dualarımda sizinle

selametle...
ALLAH'a emanet ol.....

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
ve aleykümselam güzel kardeşim
Tebrikler çok güzel çok sevindim hayırlı ve daim olsun inşaallah:)
Sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende çok yakın bir zamanda o duyguyu yaşayanlardanım ve inanılmaz güzel, ben diyorum anlatmakla olmuyor ancak yaşayan bilir nasıl bir duygu olduğunu..Bende senin gibi çok istememe rağmen hep erteliyordum ve birgün öyle bir ani karar verdimki sabah kapalı olarak geldim iş yerine..Herkesin desteğini aldım çok şükür..
Rabbime şükürler olsun çok huzurluyum, çok mutluyum daha ne isterim Allahtan..
Canım kardeşim tekrar hayırlı olsun en güzelini yapmışın..
Alalha emanet ol
selam ve dua ile..

ALLAH razı olsun kardeşim çok çok çok teşekkür ederim hislerime sevincime tercüman olmuşsun rabbim yolumuuzu açık etsin

bende çevremden çok büyük tebrik aldım hatta bi arkadaşım ağladı gören herkes o kadar çok sevindiki kendimi çok mutlu hissettim

rabbim mutluluk ve huzurunu daim etsin kardeşim

selametle.....

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

ALLAH razı olsun değrli abim hani sen hep diyosun ya seviçler paylaştıkça artar diye gerçektende paylaştıkça arttı sevincim ayaklarım yere basmıyo hamdolsun rabbime çok mutluyum bu güzelliği yaşayarak yaşamış olduğum diğer sıkıntılarımda önemini kaybetti şimdi daha güçlü ve huzurluyum

hoşbulduk ve en kısa zamanda bayram tatlımla geliyorum
hayırlı ramazanlar dualarınızı eksik etmeyin, benim dualarımda sizinle

selametle...
ALLAH'a emanet ol.....

Allah CC. cümlemizden razı olsun kardeşim inşallah...
Böyle güzel bir haberle dönmeniz okadar güzel oldu ki...
Rabbim daim etsin inşallah...
Dualarımız müşterek inşallah...
Allaha emanet olun kardeşim...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt