Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hamdolsun alemlerin rabbine bende kapandımmmmm (1 Kullanıcı)

hatug

Kayıtlı Kullanıcı
Bende ilk kapandigimda ilk tepkiyi cevremde gördüm ama rabbim bi yerde insana dayanma gücü veriyo.................

mesajyaz

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm gönüll dostlarım uzun zamandır bu sitedeyim çok şey öğrendim çok şey paylaştım iyi dostlar kazandım şükürler olsun rabbime

ve yine sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum uzun zamandır nefsimi yenip kapanmayı çok istiyordum ama yenememiştim nefsimi, içimde yanan bu ateş her geçen gün büyüdükçe büyüdü ve geceleri uyuyamaz oldum namazda 10 yılı geride bıraktığım gün artık kapanmalıyım hiç bir bahanenin arkasına saklanmamalıyım diye karar verdim ve kapandım o kadar mutluyum ki anlatamam sabahları uyanıp yaşasın ben kapandım diye sevinçle uyanıyorum

çok heyecanlıyım cümlelerimi toparlayıp yazamıyorum sadece bu mutlu anımı sizinle paylaşmak istedim

ALLAH'a emanet olun selametle kalın

Allah senden razı olsun
kapandığın için

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeşim çok çok çok teşekkür ederim hislerime sevincime tercüman olmuşsun rabbim yolumuuzu açık etsin

bende çevremden çok büyük tebrik aldım hatta bi arkadaşım ağladı gören herkes o kadar çok sevindiki kendimi çok mutlu hissettim

rabbim mutluluk ve huzurunu daim etsin kardeşim

selametle.....

Rabbim cümlemizden razı olsun güzel kardeşim
Amin inşaallah seninde mutluluğun ve huzurun daim olsun..
Evet canım ya herkes en az bizim kadar seviniyor ve mutluluğumuzu paylaşıyorlar insan çok duygulanıyor ve ağlıyor..
Rabbim yolumuzu açık etsin..
selam ve dua ile...

cuneyt-77

Kayıtlı Kullanıcı
A.s. Allah kabul etsin çok güzel bi davranış olmuş senin adına rabbim her isteyene nasip etsin inşallah.
Mü'min kadınlara da söyle: "Gözlerini (harama çevirmekten) kaçındırsınlar ve ırzlarını korusunlar; süslerini açığa vurmasınlar, ancak kendiliğinden görüneni hariç. Baş örtülerini, yakalarının üstünü (kapatacak şekilde) koysunlar. Süslerini, kendi kocalarından ya da babalarından ya da oğullarından ya da kocalarının oğullarından ya da kendi kardeşlerinden ya da kardeşlerinin oğullarından ya da kız kardeşlerinin oğullarından ya da kendi kadınlarından ya da sağ ellerinin altında bulunanlardan ya da kadına ihtiyacı olmayan (arzusuz veya iktidarsız) hizmetçilerden ya da kadınların henüz mahrem yerlerini tanımayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Hep birlikte Allah'a tevbe edin ey mü'minler, umulur ki felah bulursunuz." NUR suresi 31.

Bu ayette anlatıldığı gibi kapanmak farzdır, ama malesef bazı kardeşlerimiz kapandığı halde nefsine uyup başlarını deve hörgücü diye tabir edilen şekilde örtüo ve hatlarını belli eden kıyafetler giyiyo ki bunun adı asla kapanmak olamaz. Rabbim gerçekten tesettüre bürünmüş kardeşlerimizden razı olsun, bilmeden hata yapanlarada hidayet buyursun...

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Bende ilk kapandigimda ilk tepkiyi cevremde gördüm ama rabbim bi yerde insana dayanma gücü veriyo.................

hamdolsun hep olumlu yönde ve hep sevinçli tebrikler aldım almasaydım da yolumdan dönücek değildim ama böylesi bi ilgi beni gerçekten çok mutlu etti rabbim hepsinden razı olsun inşaallah

selametle kardeşim....

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
A.s. Allah kabul etsin çok güzel bi davranış olmuş senin adına rabbim her isteyene nasip etsin inşallah.
Mü'min kadınlara da söyle: "Gözlerini (harama çevirmekten) kaçındırsınlar ve ırzlarını korusunlar; süslerini açığa vurmasınlar, ancak kendiliğinden görüneni hariç. Baş örtülerini, yakalarının üstünü (kapatacak şekilde) koysunlar. Süslerini, kendi kocalarından ya da babalarından ya da oğullarından ya da kocalarının oğullarından ya da kendi kardeşlerinden ya da kardeşlerinin oğullarından ya da kız kardeşlerinin oğullarından ya da kendi kadınlarından ya da sağ ellerinin altında bulunanlardan ya da kadına ihtiyacı olmayan (arzusuz veya iktidarsız) hizmetçilerden ya da kadınların henüz mahrem yerlerini tanımayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Hep birlikte Allah'a tevbe edin ey mü'minler, umulur ki felah bulursunuz." NUR suresi 31.

Bu ayette anlatıldığı gibi kapanmak farzdır, ama malesef bazı kardeşlerimiz kapandığı halde nefsine uyup başlarını deve hörgücü diye tabir edilen şekilde örtüo ve hatlarını belli eden kıyafetler giyiyo ki bunun adı asla kapanmak olamaz. Rabbim gerçekten tesettüre bürünmüş kardeşlerimizden razı olsun, bilmeden hata yapanlarada hidayet buyursun...

ALLAH razı olsun kardeşim

hamdolsun ki bilinçli ve emredildiği gibi kapandım bilmeyen yada uygulamayan kardeşlerimede rabbim doğrusunu göstersin inşaallah

selametle kardeşim

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm gönüll dostlarım uzun zamandır bu sitedeyim çok şey öğrendim çok şey paylaştım iyi dostlar kazandım şükürler olsun rabbime

ve yine sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum uzun zamandır nefsimi yenip kapanmayı çok istiyordum ama yenememiştim nefsimi, içimde yanan bu ateş her geçen gün büyüdükçe büyüdü ve geceleri uyuyamaz oldum namazda 10 yılı geride bıraktığım gün artık kapanmalıyım hiç bir bahanenin arkasına saklanmamalıyım diye karar verdim ve kapandım o kadar mutluyum ki anlatamam sabahları uyanıp yaşasın ben kapandım diye sevinçle uyanıyorum

çok heyecanlıyım cümlelerimi toparlayıp yazamıyorum sadece bu mutlu anımı sizinle paylaşmak istedim

tebrik ederım kardesım.:a15:ben de cok sevındım.Rabbim örtümüzü hakkıyla tasıyanlardan eylesın ınsallah.insan örtününce dunya hayatı da dengelenıyor,farketmıssınızdır kardesım belkı.daha bır ıbadetlerını huşu ıcınde yapıyor,isteyerek yapıyor.örtümüz bızım hem kalkanımız,hem de süzgecimiz oluyor.etraftan yana hicbir sorunu kafanıza takmayın kardesım.bilincsız ınsanlar olabılıyor.biz kafamıza basotumuzden baska bır sey takmayalım ınsallah.;;)bırakın kım ne derse desın.
tekrar hayırlı olsun.
Hayırlı ramazanlar.
Allah'a emanet olun.

Selametle...

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim rabbim hakkıyla taşıyabilmeyi nasip eylesin
hayırlı ramazanlar selametle

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Ve Aleyküm Selam canım kardeşim...

çoook sevindim...:a15:
Maşallah Barekallah Subhanallah..
Bu mutlu anını bizimle paylaştığın için Allah c.c. razı olsun...
Tesettürün hayırlı olsun...Tesettür nurun ve mutluluğundaim olsun inşallah..
Rabbim bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmalarını nasib etsin inşallah...
Selametle kal canım kardeşim...
Dualarda buluşmak dileğiyle..
Allah c.c. emanet ol

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
tebrik ederım kardesım.:a15:ben de cok sevındım.Rabbim örtümüzü hakkıyla tasıyanlardan eylesın ınsallah.insan örtününce dunya hayatı da dengelenıyor,farketmıssınızdır kardesım belkı.daha bır ıbadetlerını huşu ıcınde yapıyor,isteyerek yapıyor.örtümüz bızım hem kalkanımız,hem de süzgecimiz oluyor.etraftan yana hicbir sorunu kafanıza takmayın kardesım.bilincsız ınsanlar olabılıyor.biz kafamıza basotumuzden baska bır sey takmayalım ınsallah.;;)bırakın kım ne derse desın.
tekrar hayırlı olsun.
Hayırlı ramazanlar.
Allah'a emanet olun.

Selametle...

ALLAH razı olsun kardeşim inanın çok mutlu oldum
söylediğin gibi bikaç gün içinde hayatım tamamen değişti,daha sakin ve huzurlu oldum dışarda herhangi bi yere giderken o kadar rahatım ki anlatamam birde çok ilginç ki yanımdan geçen açık kardeşlerim için anında dua edip onlar için rabbime niyazda bulunuyorum

çok teşekkür ederim kardeşim

selametle...

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
selamün aleyküm kardeşim hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim rabbim hakkıyla taşıyabilmeyi nasip eylesin
hayırlı ramazanlar selametle

ve aleyküm selam kardeşim ALLAH razı olsun amin inşaallh bunun için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıcam

sizede hayırlı ramazanlar

selametle.....

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com

Ve Aleyküm Selam canım kardeşim...

çoook sevindim...:a15:
Maşallah Barekallah Subhanallah..
Bu mutlu anını bizimle paylaştığın için Allah c.c. razı olsun...
Tesettürün hayırlı olsun...Tesettür nurun ve mutluluğundaim olsun inşallah..
Rabbim bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmalarını nasib etsin inşallah...
Selametle kal canım kardeşim...
Dualarda buluşmak dileğiyle..
Allah c.c. emanet ol

ALLAH razı olsun kardeşim ne kadar güzel şeyler yazmışsın içim huzur doldu çok teşekkür ederim

ALLAH'a emanet ol
selametle......

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canım bizlerle sevinçini paylaştığın için inan bende ve kardeşlerimizde çok sevindik canım ya ne mutlu sana allah herkese nasip etsin kapanmayı ama kapanıpta başka şeylerdende uzak tutmayı
ibadetin tin daha bol olması dileğiyle

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Aleyküm selam.Rabbim takva örtüsünüde nasip etsin sana.

mervenur16

Kayıtlı Kullanıcı
Senin adına sevindim ne mutlu sana.Allah daim etsin...

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeşim inanın çok mutlu oldum
söylediğin gibi bikaç gün içinde hayatım tamamen değişti,daha sakin ve huzurlu oldum dışarda herhangi bi yere giderken o kadar rahatım ki anlatamam birde çok ilginç ki yanımdan geçen açık kardeşlerim için anında dua edip onlar için rabbime niyazda bulunuyorum

çok teşekkür ederim kardeşim

selametle...

Hayırlı Ramazanlar kardesım.
dediğiniz gıbı kardesım.insan tesetturlu olunca daha huzurlu oluyor,sakın oluyor,dinginleşiyor:)etrafımızdaki ınsanların görüsleri bizimkinden farklı bile olsa saygı duyuyorlar.kendini bilmezler yok degıl tabıkı...ne guzel Allah kabul etsın.tanımadıgınız kısıler ıcın de duada bulunmanız benı cok etkıledı canım kardesım..hıckımseyı kınamamak gerekıyor.hep bırlık olalım kardesım.bırbırımıze namazlarımızda dua edelım.tum kardeslerımız tesetturun ehemmnıyetını anlasınlar,bu huzuru yasasınlar dıye.
dualarda bulusmak dılegıyle.
Rabbim herseyı gönlünüze göre versin güzel kardesım.

Selametle...

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
selamün aleyküm canım bizlerle sevinçini paylaştığın için inan bende ve kardeşlerimizde çok sevindik canım ya ne mutlu sana allah herkese nasip etsin kapanmayı ama kapanıpta başka şeylerdende uzak tutmayı
ibadetin tin daha bol olması dileğiyle

ve aleyküm selam ALLAH razı olsun sizinle paylaşmak sevincimi dahada artırdı rabbim burdaki kardeşlerimin hepsinden razı olsun

inanın bu mübarek ayda ısrarla ettiğim dua rabbime gerçek bi kul olmak ve bunun için daha güçlü ve inaçlı olabilmek için sadece kendim değil hepimiz için aynı duayı tekrarlayıp rabbime yalvarıyorum

ve biliyorum ki kendine meyletmiş kulu RABBİM kapısından çevirmez

selametle........

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt