selamun aleyküm gönüll dostlarım uzun zamandır bu sitedeyim çok şey öğrendim çok şey paylaştım iyi dostlar kazandım şükürler olsun rabbime
ve yine sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum uzun zamandır nefsimi yenip kapanmayı çok istiyordum ama yenememiştim nefsimi, içimde yanan bu ateş her geçen gün büyüdükçe büyüdü ve geceleri uyuyamaz oldum namazda 10 yılı geride bıraktığım gün artık kapanmalıyım hiç bir bahanenin arkasına saklanmamalıyım diye karar verdim ve kapandım o kadar mutluyum ki anlatamam sabahları uyanıp yaşasın ben kapandım diye sevinçle uyanıyorum
çok heyecanlıyım cümlelerimi toparlayıp yazamıyorum sadece bu mutlu anımı sizinle paylaşmak istedim
ALLAH'a emanet olun selametle kalın
ALLAH razı olsun kardeşim çok çok çok teşekkür ederim hislerime sevincime tercüman olmuşsun rabbim yolumuuzu açık etsin
bende çevremden çok büyük tebrik aldım hatta bi arkadaşım ağladı gören herkes o kadar çok sevindiki kendimi çok mutlu hissettim
rabbim mutluluk ve huzurunu daim etsin kardeşim
selametle.....
Bende ilk kapandigimda ilk tepkiyi cevremde gördüm ama rabbim bi yerde insana dayanma gücü veriyo.................
A.s. Allah kabul etsin çok güzel bi davranış olmuş senin adına rabbim her isteyene nasip etsin inşallah.
Mü'min kadınlara da söyle: "Gözlerini (harama çevirmekten) kaçındırsınlar ve ırzlarını korusunlar; süslerini açığa vurmasınlar, ancak kendiliğinden görüneni hariç. Baş örtülerini, yakalarının üstünü (kapatacak şekilde) koysunlar. Süslerini, kendi kocalarından ya da babalarından ya da oğullarından ya da kocalarının oğullarından ya da kendi kardeşlerinden ya da kardeşlerinin oğullarından ya da kız kardeşlerinin oğullarından ya da kendi kadınlarından ya da sağ ellerinin altında bulunanlardan ya da kadına ihtiyacı olmayan (arzusuz veya iktidarsız) hizmetçilerden ya da kadınların henüz mahrem yerlerini tanımayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Hep birlikte Allah'a tevbe edin ey mü'minler, umulur ki felah bulursunuz." NUR suresi 31.
Bu ayette anlatıldığı gibi kapanmak farzdır, ama malesef bazı kardeşlerimiz kapandığı halde nefsine uyup başlarını deve hörgücü diye tabir edilen şekilde örtüo ve hatlarını belli eden kıyafetler giyiyo ki bunun adı asla kapanmak olamaz. Rabbim gerçekten tesettüre bürünmüş kardeşlerimizden razı olsun, bilmeden hata yapanlarada hidayet buyursun...
Allah senden razı olsun
kapandığın için
selamun aleyküm gönüll dostlarım uzun zamandır bu sitedeyim çok şey öğrendim çok şey paylaştım iyi dostlar kazandım şükürler olsun rabbime
ve yine sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum uzun zamandır nefsimi yenip kapanmayı çok istiyordum ama yenememiştim nefsimi, içimde yanan bu ateş her geçen gün büyüdükçe büyüdü ve geceleri uyuyamaz oldum namazda 10 yılı geride bıraktığım gün artık kapanmalıyım hiç bir bahanenin arkasına saklanmamalıyım diye karar verdim ve kapandım o kadar mutluyum ki anlatamam sabahları uyanıp yaşasın ben kapandım diye sevinçle uyanıyorum
çok heyecanlıyım cümlelerimi toparlayıp yazamıyorum sadece bu mutlu anımı sizinle paylaşmak istedim
tebrik ederım kardesım.:a15:ben de cok sevındım.Rabbim örtümüzü hakkıyla tasıyanlardan eylesın ınsallah.insan örtününce dunya hayatı da dengelenıyor,farketmıssınızdır kardesım belkı.daha bır ıbadetlerını huşu ıcınde yapıyor,isteyerek yapıyor.örtümüz bızım hem kalkanımız,hem de süzgecimiz oluyor.etraftan yana hicbir sorunu kafanıza takmayın kardesım.bilincsız ınsanlar olabılıyor.biz kafamıza basotumuzden baska bır sey takmayalım ınsallah.;bırakın kım ne derse desın.
tekrar hayırlı olsun.
Hayırlı ramazanlar.
Allah'a emanet olun.
Selametle...
selamün aleyküm kardeşim hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim rabbim hakkıyla taşıyabilmeyi nasip eylesin
hayırlı ramazanlar selametle
Ve Aleyküm Selam canım kardeşim...
çoook sevindim...:a15:
Maşallah Barekallah Subhanallah..
Bu mutlu anını bizimle paylaştığın için Allah c.c. razı olsun...
Tesettürün hayırlı olsun...Tesettür nurun ve mutluluğundaim olsun inşallah..
Rabbim bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmalarını nasib etsin inşallah...
Selametle kal canım kardeşim...
Dualarda buluşmak dileğiyle..
Allah c.c. emanet ol
ALLAH razı olsun kardeşim inanın çok mutlu oldum
söylediğin gibi bikaç gün içinde hayatım tamamen değişti,daha sakin ve huzurlu oldum dışarda herhangi bi yere giderken o kadar rahatım ki anlatamam birde çok ilginç ki yanımdan geçen açık kardeşlerim için anında dua edip onlar için rabbime niyazda bulunuyorum
çok teşekkür ederim kardeşim
selametle...
selamün aleyküm canım bizlerle sevinçini paylaştığın için inan bende ve kardeşlerimizde çok sevindik canım ya ne mutlu sana allah herkese nasip etsin kapanmayı ama kapanıpta başka şeylerdende uzak tutmayı
ibadetin tin daha bol olması dileğiyle
Aleyküm selam.Rabbim takva örtüsünüde nasip etsin sana.
Senin adına sevindim ne mutlu sana.Allah daim etsin...