RE: HAKKINIZI HELAL EDİN
Selamunaleykum!
Allah razı olsun! bende cogu kez forumlarda helallık dılemıstım. sıtemız ıcnde benım kımsede hakkım varmıdır dıye dusunmemek gerekır. Gunluk hayatımızda bıle herhangı bırseyın kuyruguna gırerken farkında olmadan bırının sırasını almakla bıle hıc tanımadıgımız bır kelıme bıle etmedıgımız bırının hakkına gırebılıyorsak bızlerın her bırımız uzerıne ne kadar hakkı oldugnunu dusunun. acıkcası kendı adıma su forumların cogundan o kadar etkılenıyor o kadar hayatıma tatbık ettıgım seyler oluyor kı farkında olmadan yazdıgımız bır kelıme bır cumle ıle bıle bırılerımızı kırabılme farkında olmadan ıncıltme ıhtımalımız cok yuksek! cunku hıcbırımız bırbırımız cok fazla tanımıyoruz!.bız ıslamıyet aılesı olarak sanal ortamda belkıde kımsenın basaramadıgı bır seyı basardık tek yurek olup ALLAH askı ıcın attık! sorunlarımıza care olmaya calıstık ,dertlerımız ,sevınclerımız dınledık ,Allah yolunda rabbım kabul buyursun ne kampanyalar yaptık ne bılgıler ogrendık ,aktardık. goruyorsunuz ya evımızde beraber yasadıgımız aıleımızden tek farkımız bırbırımızı sımaen tanımıyoruz ,oldukca kalabalaıgız,hepımız farklıyız bu yuzden ne olur hem hıtaplarımıza cok dıkkat edlım hemde hemen kırılıp kusmeyelım unutmayalım "et tırnaktan ayrılmaz ".sevgılı "ravza nuru "kardesımızden Allah razı olsun bunu bır kere daha hatırlattı yarına sag cıkacagımızın garantısı yok bu yuzden bu forumda sık sık helalleselım kardeslerım ,ınanın hepımızın bırbırımız uzerıne sayısız haklarımız vardır .
BENDE KENDI ADIMA HER BIRINIZDEN HELALLIK DILIYORUM! BENIM HAKLARIMDA SIZLERE HELAL OLSUN..
selam ve dua ıle...B)B)B)