Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hakkınızı helal edin inşaAllah.. (3 Kullanıcı)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Hakkınız helal edin inşaAllah..

evindar yazdı:
selamünaleyküm dua kardeşim,

eğer bir hakkımız geçmiş ise helali hoş olsun inşaALLAH bu 1 ay hemen geçer hafta sonları buluşmalarımızı özleyeceğim.

ALLAH-Ü TEALA emanet olasın. Seni ve değerli paylaşımlarını çok özleyeceğim.

selamünaleyküm

ve aleyküm selam canım ablam..

Rabbim senden ebeden razı olsun inşaAllah..Geçer inşaAllah ablam ya..inan ben daha çok özleyeceğim:(Hem unutma ablacım, Adana'ya gelirsen mutlaka bekliyorum Niğdeye..;) Zaten çok az araları Adana'yla Niğde'nin..

Sende Rabbime emanetsin inş..Selametle kalasın..ağlattın beni sonunda ablacım ya..:(Kardeşini unutma olur mu?

ve a.s, selamun aleyküm..B)B)B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

YENIDEN DOGUS yazdı:
HAYIRLISIYLA GİDİP GELİN İNŞAALLAH
GÖNÜLLER BİRDİR MEKANLAR AYRI OLSADA
YAŞANANLAR GÜZLDİR MAZİDE KALSADA
BİZ DOSTU UNUTMAYIZ UZAKTA OLSADA DOSTLUĞUMUZ DAİM OLSUN...
DUALARDA BULUŞURUZ İNŞAAALLAH...SELAMETLE... HAKKIM VARSA HELAL OLSUN...

Allah razı olsun..eklediğiniz çok güzel ve yerindeydi..
Amin..inş..Duada unutulmamak dileğiyle..Selametle kalın inşaAllah..B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
SA.ALLAH CC HAYIRLISI İLE GİDİP DÖNMENİZİ NASİP ETSİN.HAKKIMIZ VAR İSE HELAL OLSUN.SELAM VE DUA İLE KALIN.ALLAH CC EMANET OLUN.SELAMETLE İNŞALLAH.

ve aleyküm selam sağolun.amin inş..Rabbim razı olsun kardeşim.Selametle kalın.Siz de Allah'a emanet olun..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Hakkınızı helal edin inşaAllah..

tuba07 yazdı:
andelib yazdı:
allah yardımcısı olsun.
bizimde güney doğuya gönderiyo burası.ısparta....
benim trabzon çıktı.

ama ordan da hakkariye gönderiyolarmış..meslek icabı kalabilirsek kalıcaz... yoksa bizde hakkari çukurca ya.

bizim arkadaşlar dan çok giden oldu şırnağa hakkariye tunceliye.....

dua edin

MEVLAM KOLAYLIK İHSAN ETSİN..HAYIRLISI OLSUN..

SAĞLIK MUTLULUK HUZUR İMAN İÇİNDE GİDP DÖNMESİNİ NASİP ETSİN İNŞAALAH...

KARDEŞİMDE EĞİRDİR DAĞ KOMANDO OKULUNDAYDI...

ZOR Bİ DÖNEMDEYİZ..HEPİNİZ HAKKA EMANETSİNİZ...

SELAMETLE...

Rabbim hepsinin yardımcısı olsun..kolaylıklar versin inşaAllah..

Selametle kardeşim..B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

Sabrinnisa yazdı:
S.A. ALLAH'A EMANET OLUN.BENİM HAKKIM YOKTUR.AMA SİZİN HAKKINIZ GEÇMİŞTİR,YAZILARINIZI OKUYORM ÇÜNKÜ.SİZ HELAL EDİN HAKKINIZI...

a.s Allah c.c. razı olsun..estağfirullah kardeşim..Geçmişse helal olsun..Selametle kalın..B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

Bahar_58 yazdı:
Selamun Aleyküm

ALLAH Hayirli ugurlu Gidip Gelmeyi Nasip etsin__ Seni Özleyecegimiz kesin__B)
EGER Hakkim Var ise Helali Hos Olsun__B)
ALLAH a Emanet Ol

ve aleyküm selam güzel kardeşim..
Rabbim razı olsun..çok teşekkür ederim..ben de sizleri çok özleyeceğim:(
Selametle kal..Rabbime emanet ol..Duanda unutma inş kardeşim..B)B)B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
nigdeli yazdı:
desertrose yazdı:
Selamun aleykum kardeşim..
1 ay mı dedin???? Ne yaptın kardeşim yaw çok uzun bir süre bu:(
Emin ol seni çok özliycez.. Yolun açık olsun, kazasız belasız hayırlısıyla dönersin inşaAllah aramıza güzel kardeşim.. Hakkımız varsa helal olsun, sende helal et..
Dualarımdasın her daim canım kardeşim.. Allah'a emanet ol.. Biran önce dön aramızaB)B)B)B)B)B)B)B)

ve aleyküm selam canım kardeşim..
evet kardeşim..1 ay:(Ben de seni, sizleri çok ama çok özleyeceğim.:(:(Belki arasıra imkan olursa girerim siteye..Rabbim razı olsun güzel temennilerin için canım benim..geçmişse helal hoş olsun ebeden ve daimen..Sende her daim duamdasın inşaAllah..Yerin çok ayrı bende bilesin kardeşim..Rabbim nasip ederse, ölmez sağ dönersek sizlerle olurum inş gülüm..Selametle kal..Yar'a c.c. emanet ol inşaAllah..
B)B)B)B)B)B)B)B)B)

Senin yerinde bende çok ayrı güzel kardeşim..
Hayırlısıyla dönersin inşaAllah aramıza.. Bekliycez seni dört gözle..B)B)B)
Allah yar ve yardımcın olsun,O'na emanet ol canım benim..
SelametleB)B)B)B)B)

canımsın ya..Rabbim razı olsun her daim inş..
amin inş..Duanda unutma inş güzel kardeşim..
Selametle kalasın..Allah'a emanetsinB)B)B)B)B)B)B)

ULUTAS

Kayıtlı Kullanıcı

HAKKIM VARSA HELAL OLSUN BEN DAHA YENİ KATILDIM SİZE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA DÖNERSİN İNŞALLAH ALLAHA EMANET OL

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm kardeşim
hakkım varsa helal olsun hayırlısıyla git hayırlısıyla gel rabbim bu güzel aileden tüm kardeşlerimizi ayırmasın hepinizi çok seviyorum
Allah a emanet ol kardeşim .B)B)B)B)B)

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

A. S KARDEŞİM HAKKIMIZ VAR İSE HELAL OLSUN HAYIRLISI İLE GİDİP GELMEYİ NASİP ETSİN MEVLAM YOLUN AÇIK OLSUN GÜLE GÜLE A.E.O

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

nigdeli yazdı:
Esselamu aleyküm kardeşlerim..

Vedalaşmayı pek sevmem ama 1 aylık bir ayrılık olacağı için yazma ihtiyacı hissettim..Yarın akşam inşaAllah memleketim olan Niğde'ye yola çıkıyoruz..

Üye olalı yaklaşık 6 ay olmuş..bu sürede çok güzel şeyler paylaştık sizlerle..bu paylaşımlardan fazlasıyla bilgi ve zevk aldım...Çok değerli kardeşlerim ve büyüklerim oldu..Rabbim hepinizden ebeden razı olsun inş..

Rabbim c.c. ömür ve izin verirse döndüğümde tekrar aranıza katılırım..İnşaAllah unutulmam..Hepiniz Rabbime c.c emanetsiniz inş.

B)B)B)B)Sizleri Rabbimin c.c rızası için çook seviyorum..B)B)B)B)

Hakkınızı helal edin inş..Benim de geçmişse helal olsun..Dualarınızda bu aciz kardeşinizi de unutmayın inş..Selametle kalın inşaALLAH..

Ve Aleyküm Selam;

Vedalaşmayı ben de sevmem ama yakında bir forumda ben açacağım :) böyle güzel insanlardan habersiz ayrılmak olmaz dimi ;)

Allah c.c. yolunuzu ve bahtınızı açık etsin...Tez zamanda dönersiniz İnşAAllah...

Hakkım varsa şüphesiz, ebeden helaldir...Siz de helal edin İnşAAllah...

Gidipte dönmemek, dönüpte bulmamak var...;)

Allah c.c. sizden razı olsun...güzel paylaşımlarınızdan dolayı İnşAAllah daim olur...

Yâr'a c.c. emanet olun...dualarını eksik etmeyin İnşAAllah...Her daim duamda olacaksınız...

Bizde sizleri Allah c.c. rızası için çok seviyoruz...

Es Selamü Aleyküm...B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

tevbekar yazdı:
Selamün aleyküm

Canım benim yolun açık olsun, Rabbimin izniyle selametle git selametle dön inşallah bizlerin yerinede tatil yap temiz havalarda... varsa hakkımız helal olsun... seni çok özleyeceğim fırsat buldukça internete girde arada özlemini gider... anneannenin ellerinden öp benim için çok selam ilet inşallah...

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olB)

ve aleyküm selam

canım ablam...Rabbim razı olsun..Amin..inş ablacım..yaparım tabi ablacım...:)
ben de seni çok özleyeceğim ablacım..Rabbim kalıcı ayrılıklar vermesin inş..Nedense öyle bir his kapladı içimi bu sefer:(Hayrolsun inşaAllah.Arada bir kaçmaya çalışırım ablam, girmeye çalışırım inş görüşürüz..anneni ve seni de bekliyoruz niğdeye , unutma olur mu;)baş üstüne ablam, iletirim selamını ve ellerinden öperim senin yerine de inş.
Selametle kal inşaAllah, Rabbime emanet ol...B)B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

CENNET GULU yazdı:
HELAL OLSUN , AMA SİZDE HELAL EDİN...BİR AKSİLİK ÇIKMAZSA BİZDE BU HAFTA ANKARA'YA GİDİYORUZ....B)B)B)B)B)B)

helal olsun kardeşim...Allah sizlere de hayırlı yolculuklar nasip eylesin inşaAllah..selametle kal...Allah'a emanet ol..B)B)B)B)B)B)B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

Canan38 yazdı:
SELAMUN ALEYKUM GUZEL KARDESIM SIZE MUTLU VE HUZURLU TATILLER DILER HAYIRLA GIDIP DÖNME TEMENNISI ILE SAYGILAR SELA VE DUA ILE ;)B)

ve aleyküm selam..sağolasınız..Allah razı olsun..teşekkür ediyorum temennileriniz için..Selam ve dua ileB)B)B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

zeynur yazdı:
hayırlı yolculuklar dilerim selametle
hayırlısıyla gider hayırlısıyla gelirsin inşaallah B)

sağolasın kardeşim..Amin.inşaAllah..
Allah razı olsun..selametle kal..B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

ULUTAS yazdı:
HAKKIM VARSA HELAL OLSUN BEN DAHA YENİ KATILDIM SİZE HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA DÖNERSİN İNŞALLAH ALLAHA EMANET OL

sağolun kardeşim..üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşaAllah..
Allah razı olsun..selametle kalın..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

tsunami yazdı:
selamun aleyküm kardeşim
hakkım varsa helal olsun hayırlısıyla git hayırlısıyla gel rabbim bu güzel aileden tüm kardeşlerimizi ayırmasın hepinizi çok seviyorum
Allah a emanet ol kardeşim .B)B)B)B)B)

ve aleyküm selam Nuray kardeşim..
Allah razı olsun..amin..inş..Rabbim ayırmasın..kalıcı ayrılıklar vermesin inş..ben de hepinizi çok ama çok seviyorum..Allah hepinizden ebeden razı olsun..Selametle kal..Rabbime emanet ol inş..B)B)B)B)B)B)B)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

S.A...BENİM HAKKIM VAR İSE HELAL OLSUN...ASIL SİZ HELAL EDİN SİZİN DAHA ÇOK...

ALLAH C.C. HAYIRLISI İLE GİDİP GELMEK NASİP ETSİN .....

SELAMETLE....B)B)B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

umeyye yazdı:
A. S KARDEŞİM HAKKIMIZ VAR İSE HELAL OLSUN HAYIRLISI İLE GİDİP GELMEYİ NASİP ETSİN MEVLAM YOLUN AÇIK OLSUN GÜLE GÜLE A.E.O

Allah razı olsun Orhan abim..sağolasınız..amin..inşaAllah..selametle kalın..Rabbime emanet olun..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

ferit yazdı:
nigdeli yazdı:
Esselamu aleyküm kardeşlerim..

Vedalaşmayı pek sevmem ama 1 aylık bir ayrılık olacağı için yazma ihtiyacı hissettim..Yarın akşam inşaAllah memleketim olan Niğde'ye yola çıkıyoruz..

Üye olalı yaklaşık 6 ay olmuş..bu sürede çok güzel şeyler paylaştık sizlerle..bu paylaşımlardan fazlasıyla bilgi ve zevk aldım...Çok değerli kardeşlerim ve büyüklerim oldu..Rabbim hepinizden ebeden razı olsun inş..

Rabbim c.c. ömür ve izin verirse döndüğümde tekrar aranıza katılırım..İnşaAllah unutulmam..Hepiniz Rabbime c.c emanetsiniz inş.

B)B)B)B)Sizleri Rabbimin c.c rızası için çook seviyorum..B)B)B)B)

Hakkınızı helal edin inş..Benim de geçmişse helal olsun..Dualarınızda bu aciz kardeşinizi de unutmayın inş..Selametle kalın inşaALLAH..

Ve Aleyküm Selam;

Vedalaşmayı ben de sevmem ama yakında bir forumda ben açacağım :) böyle güzel insanlardan habersiz ayrılmak olmaz dimi ;)

Allah c.c. yolunuzu ve bahtınızı açık etsin...Tez zamanda dönersiniz İnşAAllah...

Hakkım varsa şüphesiz, ebeden helaldir...Siz de helal edin İnşAAllah...

Gidipte dönmemek, dönüpte bulmamak var...;)

Allah c.c. sizden razı olsun...güzel paylaşımlarınızdan dolayı İnşAAllah daim olur...

Yâr'a c.c. emanet olun...dualarını eksik etmeyin İnşAAllah...Her daim duamda olacaksınız...

Bizde sizleri Allah c.c. rızası için çok seviyoruz...

Es Selamü Aleyküm...B)

ve aleyküm selam

o forumu büyük ihtimalle göremeyeceğim için şimdiden ben de sizin için yazayım..

Rabbimiz c.c hakkınızda hayırlı olan yeri nasip eylesin inşaAllah..Hayırlısıyla gidip, hayırlısıyla dönmeyi nasip etsin..Gittiğiniz yerde sizi ve sizinle olanları, tüm askerlerimizi korusun inşaAllah..Hayırlı teskereler nasip etsin..

Çok haklısınız "Gidipte dönmemek, dönüpte bulmamak var"..İçimi bu his kapladı birkaç gündür..:(Rabbim nasip eder dönersem, eksiksiz sizleri burada bulurum inşaAllah..

Allah sizden de her daim razı olsun inş..Hakkım geçmemiştir ama geçmişse sonuna kadar helal olsun..Siz de acizane duamdasınız inş her zaman ..Allah razı olsun güzel düşünceleriniz için..cezakellahu hayran..B)

Selametle kalın..Siz de Yar'a emanet olun inş..

esselamu aleyküm verahmetullahi veberakatuhB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt