Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hakkınızı helal edin inşaAllah.. (1 Kullanıcı)

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Hakkınız helal edin inşaAllah..

andelib yazdı:
allah yardımcısı olsun.
bizimde güney doğuya gönderiyo burası.ısparta....
benim trabzon çıktı.

ama ordan da hakkariye gönderiyolarmış..meslek icabı kalabilirsek kalıcaz... yoksa bizde hakkari çukurca ya.

bizim arkadaşlar dan çok giden oldu şırnağa hakkariye tunceliye.....

dua edin

MEVLAM KOLAYLIK İHSAN ETSİN..HAYIRLISI OLSUN..

SAĞLIK MUTLULUK HUZUR İMAN İÇİNDE GİDP DÖNMESİNİ NASİP ETSİN İNŞAALAH...

KARDEŞİMDE EĞİRDİR DAĞ KOMANDO OKULUNDAYDI...

ZOR Bİ DÖNEMDEYİZ..HEPİNİZ HAKKA EMANETSİNİZ...

SELAMETLE...

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
Selamun aleykum kardeşim..
1 ay mı dedin???? Ne yaptın kardeşim yaw çok uzun bir süre bu:(
Emin ol seni çok özliycez.. Yolun açık olsun, kazasız belasız hayırlısıyla dönersin inşaAllah aramıza güzel kardeşim.. Hakkımız varsa helal olsun, sende helal et..
Dualarımdasın her daim canım kardeşim.. Allah'a emanet ol.. Biran önce dön aramızaB)B)B)B)B)B)B)B)

ve aleyküm selam canım kardeşim..
evet kardeşim..1 ay:(Ben de seni, sizleri çok ama çok özleyeceğim.:(:(Belki arasıra imkan olursa girerim siteye..Rabbim razı olsun güzel temennilerin için canım benim..geçmişse helal hoş olsun ebeden ve daimen..Sende her daim duamdasın inşaAllah..Yerin çok ayrı bende bilesin kardeşim..Rabbim nasip ederse, ölmez sağ dönersek sizlerle olurum inş gülüm..Selametle kal..Yar'a c.c. emanet ol inşaAllah..
B)B)B)B)B)B)B)B)B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB-I KAMER yazdı:
S.ALEYKÜM EVET AYRILIKLAR HER ZAMAN HÜZÜN VERİR BEN DE PEK SEVMEM..:(:(HAYIRLI YOLCULUKLAR,YOLUNUZ AÇIK OLSUN..İNŞAALLAH EN KISA ZAMANDA TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE..1 AY ÇOK UZUN Bİ SÜRE AMA:):):)HAYIRLISI ARTIK..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..

ve aleyküm selam Recep Kardeşim..haklısınız..:( Rabbim razı olsun..Amin diyorum duanıza..inşaAllah..sağolasınız..olsun,1 ay da çok çok uzun sayılmaz,değil mi..sayılı gün çabuk geçer derler:)..Siz de Allah'a emanet olun..Selametle kalın inşaAllah..

Sabrinnisa

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. ALLAH'A EMANET OLUN.BENİM HAKKIM YOKTUR.AMA SİZİN HAKKINIZ GEÇMİŞTİR,YAZILARINIZI OKUYORM ÇÜNKÜ.SİZ HELAL EDİN HAKKINIZI...

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

MAVI HUZUN yazdı:
nigdeli yazdı:
Esselamu aleyküm kardeşlerim..

Vedalaşmayı pek sevmem ama 1 aylık bir ayrılık olacağı için yazma ihtiyacı hissettim..Yarın akşam inşaAllah memleketim olan Niğde'ye yola çıkıyoruz..

Üye olalı yaklaşık 6 ay olmuş..bu sürede çok güzel şeyler paylaştık sizlerle..bu paylaşımlardan fazlasıyla bilgi ve zevk aldım...Çok değerli kardeşlerim ve büyüklerim oldu..Rabbim hepinizden ebeden razı olsun inş..

Rabbim c.c. ömür ve izin verirse döndüğümde tekrar aranıza katılırım..İnşaAllah unutulmam..Hepiniz Rabbime c.c emanetsiniz inş.

B)B)B)B)Sizleri Rabbimin c.c rızası için çook seviyorum..B)B)B)B)

Hakkınızı helal edin inş..Benim de geçmişse helal olsun..Dualarınızda bu aciz kardeşinizi de unutmayın inş..Selametle kalın inşaALLAH..

ve aleyküm selam kardeşim ayrılıklar ah bu ayrılıklar hüzün doludur... kardeşim çok uzun deil inşallah güle güle git güle güle gel inşallah ...hayırlısyla gidip gelirsin inşallah bizden yana da hakkımız varsa helali hoş olsun inşallah ...rabbime emanet olun...​

Sağolasınız kardeşim..Allah razı olsun..Siz de Allah'a emanet olun..Selam ve dua ileB)B)..

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm

ALLAH Hayirli ugurlu Gidip Gelmeyi Nasip etsin__ Seni Özleyecegimiz kesin__B)
EGER Hakkim Var ise Helali Hos Olsun__B)
ALLAH a Emanet Ol

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

nigdeli yazdı:
desertrose yazdı:
Selamun aleykum kardeşim..
1 ay mı dedin???? Ne yaptın kardeşim yaw çok uzun bir süre bu:(
Emin ol seni çok özliycez.. Yolun açık olsun, kazasız belasız hayırlısıyla dönersin inşaAllah aramıza güzel kardeşim.. Hakkımız varsa helal olsun, sende helal et..
Dualarımdasın her daim canım kardeşim.. Allah'a emanet ol.. Biran önce dön aramızaB)B)B)B)B)B)B)B)

ve aleyküm selam canım kardeşim..
evet kardeşim..1 ay:(Ben de seni, sizleri çok ama çok özleyeceğim.:(:(Belki arasıra imkan olursa girerim siteye..Rabbim razı olsun güzel temennilerin için canım benim..geçmişse helal hoş olsun ebeden ve daimen..Sende her daim duamdasın inşaAllah..Yerin çok ayrı bende bilesin kardeşim..Rabbim nasip ederse, ölmez sağ dönersek sizlerle olurum inş gülüm..Selametle kal..Yar'a c.c. emanet ol inşaAllah..
B)B)B)B)B)B)B)B)B)

Senin yerinde bende çok ayrı güzel kardeşim..
Hayırlısıyla dönersin inşaAllah aramıza.. Bekliycez seni dört gözle..B)B)B)
Allah yar ve yardımcın olsun,O'na emanet ol canım benim..
SelametleB)B)B)B)B)

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün aleyküm

Canım benim yolun açık olsun, Rabbimin izniyle selametle git selametle dön inşallah bizlerin yerinede tatil yap temiz havalarda... varsa hakkımız helal olsun... seni çok özleyeceğim fırsat buldukça internete girde arada özlemini gider... anneannenin ellerinden öp benim için çok selam ilet inşallah...

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olB)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

zynp_rukiye yazdı:
Aleyküm selam kardeşim Paylaşımlarınız güzeldi Rabbim sevabınıza yazsın inşallah.Hakkımız varsa helal olsun inşallah.Hayırlı yolculuklar...selam ve dua ile...B)B)B)

selamun aleyküm güzel kardeşim..Sağolasınız..Sizin paylaşımlarınız da çok güzel kardeşim..Rabbim sizden de razı olsun..Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...Selametle kalın..Rabbime emanet olun inşaAllah..B)B)B)B)

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı

nigdeli yazdı:
Esselamu aleyküm kardeşlerim..

Vedalaşmayı pek sevmem ama 1 aylık bir ayrılık olacağı için yazma ihtiyacı hissettim..Yarın akşam inşaAllah memleketim olan Niğde'ye yola çıkıyoruz..

Üye olalı yaklaşık 6 ay olmuş..bu sürede çok güzel şeyler paylaştık sizlerle..bu paylaşımlardan fazlasıyla bilgi ve zevk aldım...Çok değerli kardeşlerim ve büyüklerim oldu..Rabbim hepinizden ebeden razı olsun inş..

Rabbim c.c. ömür ve izin verirse döndüğümde tekrar aranıza katılırım..İnşaAllah unutulmam..Hepiniz Rabbime c.c emanetsiniz inş.

B)B)B)B)Sizleri Rabbimin c.c rızası için çook seviyorum..B)B)B)B)

Hakkınızı helal edin inş..Benim de geçmişse helal olsun..Dualarınızda bu aciz kardeşinizi de unutmayın inş..Selametle kalın inşaALLAH..

S.A. BENDEN VARSA HELLA OLSUN SİZDE HELAL EDİNİZ İNŞALLAH MEVLAM YOLUNUZU AÇIK EYLESİN... S.A.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

tuba07 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM...

MEVLAM SAĞLIK MUTLULUK HUZUR İMAN İÇİNDE GİDİP DÖNMENİZİ NASİP EDER İNŞAALLAH...

BENDE SABIRSIZLIKLA AĞUSTOS 8'İ BEKLİYORUM...

SELAMETLE...

ve aleyküm selam kardeşim..

Allah razı olsun güzel ve içten temennileriniz için..sağolasınız..amin ..inş..

siz de hayırlısıyla gidip dönün inş kardeşim..Allah'a emanet olun..selametle kalın inş..B)

Canan38

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKUM GUZEL KARDESIM SIZE MUTLU VE HUZURLU TATILLER DILER HAYIRLA GIDIP DÖNME TEMENNISI ILE SAYGILAR SELA VE DUA ILE ;)B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

andelib yazdı:
bende zannettim askere filan gidiyosun...
hakkımız varsa helal helal olsun....sende helel et.

s.a kardeşim..askere gitmem imkansız:)
Allah razı olsun..sana ve tüm askerlerimize de kolaylıklar ihsan etsin inş..helal hoş olsun geçmişse..selametle..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

serife07 yazdı:
hakkım varsa helal olsun... hayırlı yolculuklar.... zaman öyle kısaldı ki 1 ay'ın nasıl geçtiğini anlayamazsın bile kardeşim...kendine iyi bak...Allah'a (c.c.) emanet ol...

sağolasın kardeşim..Allah razı olsun..
Sen de Rabbime emanet ol inşaAllah..selametle kal..B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.KARDEŞİM HAKKIM YOK AMA HELAL OLSUN.EEEE BEN İSTANBUL AGELİNCE GÖREMİYCEM DEMEK SENİ.:(

ALLAHA EMANET OLUN.ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN.İNŞAALLAH GÖRÜŞMEK ÜZERE...SELAMETLE....B)

ve aleyküm selam güzel ablam..Çok üzüldüm ablacım yaa.:(
Ağırlamak, misafir etmek isterdim seni ablacım..nasip değilmiş..başka sefere diyelim inş..
Sen de Allah'a emanet ol..Allah razı olsun..görüşmek üzere inş..selametle kal ablam..B)B)

zeynur

Kayıtlı Kullanıcı

hayırlı yolculuklar dilerim selametle
hayırlısıyla gider hayırlısıyla gelirsin inşaallah B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
andelib yazdı:
bende zannettim askere filan gidiyosun...
hakkımız varsa helal helal olsun....sende helel et.

EYVAAAAAHHHH ABİ ASKERLİKLE BOZDU KAFAYI.ABİ MERAKETME GEÇECEK İNŞALLAH.:D

NİĞDELİ KARDEŞİM HAYIRLI YOLCULUKLARHAKKIM YOK AMA VARSADA HELAL OLSUN.İYİ TATİLLER.

:D:D Allah yardımcıları olsun inşaAllah..kolay değil..

Sağolasın Gülsüm kardeşim..Allah razı olsun..teşekkür ederim..selametle kal..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
selamun aleykum...

Rabbim hayırlı yolculuklar nasip etsin size inşaALLAH hayırla gidip hayırla dönmeyi nasip eder ALLAH-u teala inşaALLAH hakkım yoktur benimde ama varsada ebeden ve daimen helal olsun inşaALLAH selametle..

YOLUNUZ ACIK OLSUN

aleyna ve aleyküm selam...

Allah razı olsun.amin..inşaAllah güzel dualarınıza.sağolasınız..cezakellahu hayran...

selam ve selametle kalın..Allah'a emanet olun inşaAllah..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

AFRA_NUR yazdı:
S.A KARDEŞİM HAKKIM YOK AMA YİNEDE HELAL OLSUN.HAYIRLISIYLA GİDİP DÖN.BAK NİĞDE DE MEYVELER OLMUŞ.SONRA SİZİN ORANIN Bİ TAHİNLİ PİDESİ VAR YA MEŞHUR...ONDAN DA YE BİZİM İÇİN:)
İYİ TATİLLER
SELAMETLE KARDEŞİM
ALLAHA EMANET OLB)

ve aleyküm selam abla..Allah razı olsun..
evet ablam meyveler olmuş.onlara gidiyoruz biz de zaten..:)Doğru diyorsun abla ya, bayılırım ben tahinli pideye..sizin yerinize de yerim inş;)
Sağolasınız..Siz de Rabbime emanet olun.. Selametle kalın inş..B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt