~Leyfunnur~
Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleykum,
varsa hakkim helal olsun, sizde hakkinizi helal edin...
esselamu aleykum,
selamün aleyküm
varsa hakkım helal olsun
Selamun Aleyküm,
Maalesef zaman zaman istemesek de bazı mesajlara cevap verirken haddimizi ve maksadımızı aşan sert hatta acımasız ifadelerimiz olabiliyor... Sonradan ne kadar pişman olsak da tahtaya çakılan çivinin bıraktığı iz gibi kardeşlerimizin kalbinde bir yara bıraktığımızı düşünüyorum...
Siteyi aktif kullanıma yeni yeni başladığımda yaptığım bazı gereksiz tartışmalar sonucunda özellikle Guo1903 ve TRHACKER kardeşlerime haksızlık ettiğimi düşünüyor ve onlardan helallik istiyorum... Elbette ben her türlü hakkımı tüm kardeşlere helal ediyorum ve aklıma gelmediği halde kırdığım üzdüğüm yardımcı olabilecekken olmadığım ya da olamadığım başka kimler varsa hepsinden de helallik diliyorum...
Bu helalleşmeye vesile olan sevgili mavci kardeşten de Allah razı olsun, Allah daima gönlüne göre versin...
Allah'a emanet olun...
Selamun aleykum benden yanada herkekese helal olsun.Muhabbetle
HAKKIM VARSA HELAL OLSUN..Ne kadar saçma bir cümle benim için bu cümle...Bir kişinin bir kişiye bakışı,hatta ufacık bir tebessümü bile hakken nasıl oluyorda HAKKIM VARSA gibi kaba bir kelime telafuz ediliyor şaşıyorum..bende herkesin benimde herkeste hakkım /hakkı VARDIR. benden yana helali hoş olsun
Benimde varsa herkese Helal olsun.
Esselamünaleyküm,
Benden yana bütün kardeşlerime hakkım helal olsun inşallah.
.