Allah razı olsun çooook güzel bi yazı Rabbim cümlemizden razı olsun inşAllah
Allah sizden de razı olsun.amin inşallah.selametle kalın
Allah razı olsun çooook güzel bi yazı Rabbim cümlemizden razı olsun inşAllah
Aleyküme selam hacı kardeşim.evet bende ilk okuduğumda çok beğenmiştim.Duana içtenlikle amin diyorum.Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah.sanada hayırlı cumalar can kardeşim.Rabbime emanetsin.sende dualarımdasın.:a15:Selamün Aleyküm harbi ablacım..Emeğine ve güzel yüreğine sağlık olsun.Beğeniyle okudum.Ne kadar anlamlı ve güzel bir paylaşımdı..Rahman c.c razı olsun, sevabını yazsın inşallah..Kur'an'ı en güzel şekilde okuyabilenlerden ve hayata geçirenlerden olmak duası ile inşallah..Cuma'nı şimdiden tebrik ediyorum harbi ablacım..Acizane dualarımdasın inşallah.Rabbimiz c.c güzel gönlüne göre versin..En Emin'e emanetimsin..Baki Dualar ve daimi muhabbetimizle..B)B)
Allah sizden de razı olsun.Rabbime emanet olun.allah razı olsun güzel bir paylaşım hayırlı cumalar
Allah razı olsun kardeşim. İçimizde yitirdiğimiz onca şey varki? Acaba gerçek kulluk görevlerimizin ne kadarını yerine getirebiliyoruz. Emeğine sağlık.
Selam ve dua ile..
ALLAH razı olsun nasiplenmek için güzel bir yazı her ibadeti ALLAH görüyo duyuyo diye yapsak ne kaybederiz
ALLAHIM yinede yolundan ayırma biz aciz ve güçsüzüz
selametle eline sağlık
Üstadım !Fatihadan başladım ilk ayetleri okudum! ama ''iyyake na'budu ''demeye bir türlü dilim varmadı.Çünkü 'SADECE SANA KULLUK YAPARIM !diyemedim.
selamun aleykum rabbim razı olsun kardeşim
muhabbetle
baki selamlar
bunu yazana tessekur ederım bızı boyle aydınlattıgı ıcıın bır kez daha dusunulım kı gercekten layıgıyla Allah a kulluk edebılıyormuyuz?
Allah sizden de razı olsun.Rabbime emanet olun.allah razı olsun gercektan guzel bır bılgı acaba allaha ne kadar kullak yapıyoruz allah bızlerı onun yanından onun dogru yolundan ayırmasın
Allah sizden de razı olsun.Allaha emanet olun inşallah.ne kadar güzel bir hikaye, çok hoş Allah razı olsun....Selametle
rabbim inşh bizlere de nasip eder hafız olmayı en doğrı şekilde okuyup rabbimin huzurunda sadece fatiha sureside olsa okumayı inşhhhh....