Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gününüzün BİR DİLİM KEK Olması Dileğiyle (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Es Selamün Aleyküm Can Kardeşim Aliye ...

Eline emeğine yüreğine sağlık Kardeşim yine tek kelime ile harika ve bir okadar da bizler için uyarıcı ders çıkartıcı bir paylaşım MEVLA razı olsun .RAHMAN bizlerede bu güzelim pasta dan istifade etmeyi nasip eylesin inşaALLAH AMİN !

Selam ve Baki DUA ile kal RAHMAN ve RAHİM olan (c.c.) emanet ol

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü değerli Orhan Abimiz.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için..Allah c.c cümlemizden razı olsun inşallah. Amin dualarınıza inşallah abi.. Hayat pastasında herkese yetecek kadar dilim var.. Dünyayı hala tatlı kılan bir şeyler var.. Güzellikleri ve mutlulukları yakalamak duası ile inşallah..Rabbimize emanet olunuz değerli abimiz. Selam ve baki dua ile..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamün Aleyküm ALİYECİM...
..çok Anlamli Ve Etkileyici Bir Yaziydi.emeğine Sağlik
...rabbime Emanet Ol..hayirli Akşamlar

Ve aleyküm selam değerli Hülya Ablacım.

Allah c.c sizden de daimen razı ve hoşnut olsun inşallah. Yorumunuz için teşekkür ederim. Dualardasınız inşallah.. Rabbimiz c.c, yar ve yardımcınız olsun..En Emin’e emanetimsiniz inşallah..Selam ve baki dua ile.B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamünaleyküm...kalbi güzel kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...
emeğinize sağlık güzel kardeşim her zamanki gibi bu paylaşımınızda çok güzel...
(kalbi güzel kardeşim (HOCAM B) ) daha yeni okudum KUR'AN kursu açmışsınız hayırlı ve daim olsun...RABBİM sevabını yazsın İNŞALLAH...öğrencilerinizin yerinde olmak isterdim... o kadar güzel anlatış şekliniz varki (MAŞALLAH) ...kusuruma bakma olurmu kardeşim çok geç öğrendim...RABBİM daim etsin İNŞALLAH...öğrencilerinize selamlar...)ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...imza hediyenizi burdan vermek nasip oldu

Ve aleyküm selam Değerli Nihal ablam.. Allah c.c razı olsun, çok teşekkür ederim..Sizin de yorum yazan ellerinize ve güzel gönlünüze sağlık olsun inşallah.. Değerli ablam, güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, sağolunuz.. Sizin güzel bakışınızdır.. Sizin de çok güzel bir kalbiniz var değerli ablam.. Rabbimiz c.c güzel gönlünüze göre versin iki alemde de inşallah.. Güzel dualarınız ve tebriğiniz için çok teşekkür ederim, Rahman c.c sizin de gönlünüzden geçenleri, hayırlısıyla yapabilmenizi nasip eylesin inşallah..:)Çok güzelmiş mor lalemiz de.. Çok teşekkür ettim ablam..Bu da acizane benden size gelsin.. Dualarımla birlikte Rahman c.c'ye emanetimsiniz inşallah..Hayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar dilerim..

-lale.jpg

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Ve aleyküm selam Değerli Nihal ablam.. Allah c.c razı olsun, çok teşekkür ederim..Sizin de yorum yazan ellerinize ve güzel gönlünüze sağlık olsun inşallah.. Değerli ablam, güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, sağolunuz.. Sizin güzel bakışınızdır.. Sizin de çok güzel bir kalbiniz var değerli ablam.. Rabbimiz c.c güzel gönlünüze göre versin iki alemde de inşallah.. Güzel dualarınız ve tebriğiniz için çok teşekkür ederim, Rahman c.c sizin de gönlünüzden geçenleri, hayırlısıyla yapabilmenizi nasip eylesin inşallah..:)Çok güzelmiş mor lalemiz de.. Çok teşekkür ettim ablam..Bu da acizane benden size gelsin.. Dualarımla birlikte Rahman c.c'ye emanetimsiniz inşallah..Hayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar dilerim..

-lale.jpg

Selamünaleyküm...kalbi güzel kardeşim B)...ALLAH c.c. razı olsun...
benim için değerli olan ve okumaktan büyük bir zevk aldığım...
bu yorumunuzda çok güzel olmuş MAŞALLAH...ben teşekkür ederim güzel düşünceleriniz ve DUA'nız için...AMİN...AMİN...AMİN...
emeğinize sağlık çok teşekkür ederim kalbi güzel kardeşim hediyeniz çok güzel...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
selametle İNŞALLAH...(bugün benim için önemli günlerden (doğum günüm) hediyeniz ayrıca çok mutlu etti ALLAH c.c. razı olsun...)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamünaleyküm...kalbi güzel kardeşim B)...ALLAH c.c. razı olsun...
benim için değerli olan ve okumaktan büyük bir zevk aldığım...
bu yorumunuzda çok güzel olmuş MAŞALLAH...ben teşekkür ederim güzel düşünceleriniz ve DUA'nız için...AMİN...AMİN...AMİN...
emeğinize sağlık çok teşekkür ederim kalbi güzel kardeşim hediyeniz çok güzel...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
selametle İNŞALLAH...

Ve aleyküm selam gönlü güzel, çok değerli Nihal ablam:).. Beğendiğinize çok sevindim.. Allah c.c razı olsun sizden de daimen inşallah.. Ben de sizin o güzel paylaşımlarınızı, yazılarınızı beğeniyle takip ediyorum..Hepsi birbirinden güzel ve seçkin paylaşımlar.. Rabbimiz c.c her bir harfi adedince size sevabınızı bahşeylesin, tesirli kılsın değerli çalışmalarınızı inşallah güzel kalpli ablam. Daimi olsunlar inşallah. Ben size çok teşekkür ederim..Kullandınız, Allah c.c razı olsun.. Ve çok da yakıştı ablam..Her şey güzel gönlünüzce olsun inşallah.. Selam ve baki dualarım ile Alemlerin Biricik Rabbine emanetimsiniz inşallah.. Dualarda buluşmak duası ile..Hayırlı ve feyiz dolu akşamlarınız olsun inşallah..

Ablam, mesajınızı yeni gördüm, hakkınızı helal edin inşallah, düzenlemişsiniz.. Doğum gününüz kutlu ve mutlu olsun..Rabbimiz c.c iman, sağlık ve sıhhat dolu nice seneler nasip eylesin..Sağlık, huzur ve mutluluk, tüm hayır ve güzellikler sizin olsun, sizinle olsun inşallah..Birlikte nice yaşlara inşallah değerli ablam.. İyi ki doğdunuz, iyi ki varsınız.. Muhabbetle kalın inşallah ablam..B) Bu da size inşallah..

p5260185nv4.jpg

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Ve aleyküm selam gönlü güzel, çok değerli Nihal ablam:).. Beğendiğinize çok sevindim.. Allah c.c razı olsun sizden de daimen inşallah.. Ben de sizin o güzel paylaşımlarınızı, yazılarınızı beğeniyle takip ediyorum..Hepsi birbirinden güzel ve seçkin paylaşımlar.. Rabbimiz c.c her bir harfi adedince size sevabınızı bahşeylesin, tesirli kılsın değerli çalışmalarınızı inşallah güzel kalpli ablam. Daimi olsunlar inşallah. Ben size çok teşekkür ederim..Kullandınız, Allah c.c razı olsun.. Ve çok da yakıştı ablam..Her şey güzel gönlünüzce olsun inşallah.. Selam ve baki dualarım ile Alemlerin Biricik Rabbine emanetimsiniz inşallah.. Dualarda buluşmak duası ile..Hayırlı ve feyiz dolu akşamlarınız olsun inşallah..

Ablam, mesajınızı yeni gördüm, hakkınızı helal edin inşallah, düzenlemişsiniz.. Doğum gününüz kutlu ve mutlu olsun..Rabbimiz c.c iman, sağlık ve sıhhat dolu nice seneler nasip eylesin..Sağlık, huzur ve mutluluk, tüm hayır ve güzellikler sizin olsun, sizinle olsun inşallah..Birlikte nice yaşlara inşallah değerli ablam.. İyi ki doğdunuz, iyi ki varsınız.. Muhabbetle kalın inşallah ablam..B) Bu da size inşallah..

p5260185nv4.jpg

Selamünaleyküm...kalbi güzel kardeşim B) ALLAH C.C.razı olsun...çok teşekkür ederim.DUA'nız bütün kalbimle AMİN...siz hakkınızı helal edin forumunuzu meşgul ettim...kusura bakmayın...benim hakkım yoktur kalbi güzel kardeşim eğer var ise helal olsun...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...hayırlı akşamlar

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamünaleyküm...kalbi güzel kardeşim B) ALLAH C.C.razı olsun...çok teşekkür ederim.DUA'nız bütün kalbimle AMİN...siz hakkınızı helal edin forumunuzu meşgul ettim...kusura bakmayın...benim hakkım yoktur kalbi güzel kardeşim eğer var ise helal olsun...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...hayırlı akşamlar

Ve aleyküm selam Değerli Nihal ablam.
Est. forumu meşgul etmediniz. Memnun oldum değerli ablam.. Öğrenmemize vesile oldunuz.. Daha önceden bilmeyi çok isterdim.. Sağlık olsun inşallah..Ben teşekkür ederim her şey için Nihal ablam..Rahman c.c cümlemizden ebeden razı olur inşallah.. Tüm güzel dilek ve dualarımla Kullarını En İyi Bilen'e emanetimsiniz..Selam ve baki muhabbetle kalın..B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamünaleyküm Aliyeciğim...

hayat gerçektende böyledir... kimi zaman yaşanan ufak yada büyük huzursuzluklar... tek başına bakıldığında, sürekli yakınmalarla gelen olumsuzluk duygusu...
yada bizim şer olarak algıladığımız, ama zamanı gelince ve malzemeler birleşince özündeki paha biçilemez hayat tecrübesini çıkartan hayırlar...

Yine çok Güzel Bir Konu Işlemişsin... Teşekkür Ediyorum...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

Ve aleyküm selam Yasemin Ablacım.
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.. Allah c.c razı olsun, sağolunuz.. Evet ablacım, her biri tek tek bakıldığında kocaman bir şer gibi görünür göze.. Ama Halık c.c, şerlerden hayır çıkarmasını bilendir..Bu, O'na kesinlikle zor gelmez.. Yeter ki, hikmetleri idrak etmek noktasında sabırlı davranabilip, geniş perspektifle olaylara bakabilelim inşallah:).. Rabbimize emanet olunuz ablacım.. Selam ve baki dua ile inşallah.:H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Esselamun canım kadeşim aliyeceğim
Paylaşımınız çok güzeldi Rabbim ecrinizi versin inşaallah.
Rabbimize dua ederiz sonuncunu hemen bekleriz sabırsızca bir tavırla
Rabbim dualarımı neden kabul etmiyor ki şüpheye düşeriz
aklımıza gelmezki bizim için hayırlı olmadığını.
Hayır gördüklerimiz illa hayır olmayabilir.
Sabırla Allah ın yardımını beklemeliyiz ki felaha erenlerden olalım.
Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Baki muhabbetle selam ve dua ile...:H

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü Zeynep Rukiyeciğim, canım kardeşim:)..O güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum, isimleri ve gönlü yüce kardeşim. Çok haklısınız, insanoğlu hep zahire göre hüküm veriyor, bir de bizim bilmediğimiz boyutlar var ki, orası sadece Hakk Teala'nın ilminde ve tasarrufundadır..Rahman c.c bizleri her daim hayırla meşgul eylesin, dünya aldatmacasının oyunlarına ve imtihanlarına karşı da mütevvekil, teslimiyeti tam ve sabırlı kullardan eylesin bizleri inşallah..Hakkımızda her şeyin, her daim hayır olması duası ile..Canım kardeşim, acizane kardeşinizin her daim dualarındasınız inşallah..Rabbimiz c.c sizi korusun ve yardımcınız olsun.. Selam, baki dualar ve daimi muhabbetimizle Kalplerimizin Gerçek Sahibine EMANETİMSİNİZ inşallah can kardeşim..Gününüz hayırlı ve bereketli olsun inşallah...B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamünaleyküm Aliye kardeşim. Emeğinize sağlık ALLAH razı olsun. çok güzel bir paylaşımdı. ALLAHu TEALA mükemmel bir karışım hazırlıyor inşaallah. Bizim hakkımızda en lezzetlilerden bile daha lezzetli olan cennet nimetlerine kavuşmak duasıyla...
ALLAHım bizlere hoşnut olacağın ameller işlemeyi nasip eyle...

ALLAHa emanet olunuz değerli kardeşim...
selam ve dua ile...

Ve aleyküm selam muhterem hocam. Allah c.c sizden de razı ve memnun olsun inşallah.. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum hocam, sizin de ellerinize sağlık olsun.. Her şeyi en iyi bilen Rabbimiz c.c her daim hakkımızda hayırlısını versin ve hazırlayacağı karışımı sabırla bekleyenlerden eylesin inşallah bizleri... Güzel dualarınıza kalbi aminler inşallah değerli hocam. Rabbimize emanet olunuz...Selam ve dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt